Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah most látom hogy te előbb vótá "okos"
VAN rá sok sok hónapod hogy befizesd..közigbirság-nincs rá kamat..gyüjtsd össze és fizesd be ha megvan...
vársz és gyűjtesz míg fel nem szólítanak és akkor fizetsz...ez kb 3-4 hónap.....
és ha nincs feleslegesen ennyi pénzem akkor mit lehet tenni?
én telivertem szegeccsel mert mindig kitört belőle egy darab
úgy gondolom következő műszaki előtt igényelni kell egy másikat.....
elméletileg ha beviszem adnak egy ugyanolyan kombinációt dupla pénzért
10 pénz egy 2 tenyérnyi alu lapért
ja?...igaz...
Kérhető, de nem kapható.
Nem kérhető....
Hello
Érdeklődni szeretnék, ha megbüntetnek 30ezerre gyorshajtás miatt, akkor elvileg kérhető a részletfizetési lehetőség. Ezt általában meg is szokták adni? Mert én inkább ugy hallom, hogy elutasitják és egy összegben kérik. Valahogy nem lehet ezt mégis megoldani?
Ha Bp. környékén laksz a Visegrádiban megcsinálják......bár elvileg akármelyikben meg kéne......vagy ügyintézőnek fizetsz aki pár óra múlva hozza....
Hát kösz skacok!

Felhívtam a környékemen 2 okmanyirodát és augusztus 10.-ére kapnék legkorábban időpontot. az mi?
Nem hogy drága, de még meg sem csinálják.
Ha meg bemegyek a központi okmanyirodába akkor ott fogom tölteni a fél életem de más megoldás nem lesz...
Kocsinál ez így is van.Beviszed és talán 6-7e ért újragyártják.
De egy rendszámnál nem.
Hihetetlen ez a pofátlan pénzbehajtás! Normális országban, beviszed a rossz rendszámot, vagy bejelented, hogy elveszett, és pár euróért legyártatják az újat! Csak ugye ott a gyártó nem kente meg a törvényt hozó politikust, és nem akarnak egy rendszám árába még "ingyenélőtartást" is belevenni!
KB 17 18e pénz.6+6+6e körül van.
Rosszabb a helyzet.Mivel egy darabos a rendszám forgalmit és törzskönyvet is újat kell venni.
Legalábbis mikor utánfutóról hagytam el ez volt.
Bármelyik motor márkaboltban INGYEN adnak új rendszám tábla tartót. Ezzel meg lehet előzni az elvesztését!
Ebből bizonyosan nem lesz olyan nagy hír, mint amikor a motoros hibázik:
http://www.hir24.hu/baleset-bu...
1 db rendszámnál -motor esetében- nincs pótlás.
Autónál, ahol két rendszám van ott is csak 1x gyártják le újra. Második elvesztésnél új rendszám.
Szerintem motornál új rendszám (forgalmi, törzskönyv) lesz, ha nem kerül elő.
szia,

én amikor megvettem újat kértem, az forgalmi cserével együtt 10 e ft volt. nyilván a csak pótlás ócsóbbb lesz, kérj papírt a bejelentésről, vagy ne motorozz addig

üdv
Csak okmányiroda.......ők továbbítják és kapsz újat ha motor...persze ennek ára van..
Sziasztok!

Nem telejesen idevág, de olyan kérdésem lenne, hogy tegnap elhagytam a rendszámomat, és ilyen esetben elég az ocsmányirodának szólni vagy a rendőrségre is mennem kell feljelentést tenni?
Meg jól tudom ha először hagyja el valaki akkor legyártják a rendszámot megint vagy ez csak autóknál működik?
Árat hogy mennyibe fog e ez fájni tud mondani valaki?

Üdv
egy szó mint 100: nekünk nagy a pofánk hogy tudunk motorozni, pedig csak húzzuk a gázt....sőt, egyszer egy tök-és hónaljszárítót is kipróbáltam: kb 100 métert mentem egy warriorrral(kb 400 kg-os nagy vastömeg), megálltam és sírva kértem vissza a busát a sráctól akivel cseréltünk..
Egyik barátom meghívott egyszer hogy menjek a cross-gépével van egy 125-régi cr,meg egy aluvázas 250-es az is honda valami újabb 4t típus.
Mondom figyelj barátom nekem egy 140le-s motorom van tökös csávó vagyok ide nekem a nagy hondát és megmutatom itt a vagányoknak hogy kell menni egy ilyennel.
3 kört sikerült mennem a pályán és olyan görcs állta combomba meg az alkaromba hogy sírva jöttem le a pályáról,a tempómról meg annyit hogy volt ott egy 8-10év körüli kisgyerek egy max 80-as kawával és kb kétszer lekörözött a 3 körben.
kicsit pihentem mondta a srác hogy a125nek kicsit puhábbak arugói az pont jó lesz nekem balfaszkodni,na avval egy félórát tudtam menni....
Másnap pusztultam meg az izomláztól még a tökömön is fájt a szőr....
enyém 80 felé kezd szitálni, 110 felett már félelmetes
130-nál gyorsabban még nem mertem menni vele aszfalton