Sosem vennék ilyen típust,minden haverod azon cikizne hogy rendőr vagy kell ez neked?
A fogyasztás meg úgy néz ki mint minden motoron 6 ha nagypapi vagy 10 ha ghostrider.
Szia donkartacs!
Nekm is FJR-m van, és tanusíthatom a fogyasztást amit Pohi írt!
Két személlyel 90-100km/h kerek 5l, egyedül dinamikus motorozással országúton és városban 6,4l, csak autópálya két személy 140 átlag 6,1l.
Nálam az átlag 6.5, de ebben van minden. 1-esben kuplungolva futó kísérés, 200 feletti sebesség (baleset, vagy kergetőzés végett) meg város nagy számban.
Ha hosszú távra megyünk és normál tempóval, sebességhatárt betartva akkor 5 lityi elég neki.
Nézegetem az FJR-t mint következő motort. A fogyasztásáról azonban aggasztó híreket hallottam motoros rendőröktől 10 liter feletti értékekről beszéltek. Mi a tapasztalatod? Más topickban meg istenítik és persze mindenkinek 5-6 liter között kajál a motor.
Én a valós fogyasztásra lennék kíváncsi (esetleg a hozzá kapcsolódó km/h adatokkal német autópályán
Hali.Ugyan nem gyorshajtás de azért kérdezném.Hátha tudsz hivatalos állásfoglalást.
Utánfutón egy motorszállító sín felcsavarozásáért jár büntetés vagy elnézik?
Csak egy lap lenne még rajta mondjuk OSB-ből oldalfal nélkül.
Sima futó 1 motorra.Súlyterhelés bőven kifutja.
Vagy ez már átalakításnak minősül?
Van már részletfizetési lehetőség. Ha minden igaz 23 nap után lehet kérni "kérelem" című levél formájában. 8 nap + 15 jogerőre emelkedés így jön ki a 23 nap.....ha jól tudom.
Az az eset "már kész", nem fogtok lemaradni semmiről.....
A fogyasztás meg úgy néz ki mint minden motoron 6 ha nagypapi vagy 10 ha ghostrider.
Nekm is FJR-m van, és tanusíthatom a fogyasztást amit Pohi írt!
Két személlyel 90-100km/h kerek 5l, egyedül dinamikus motorozással országúton és városban 6,4l, csak autópálya két személy 140 átlag 6,1l.
Ha hosszú távra megyünk és normál tempóval, sebességhatárt betartva akkor 5 lityi elég neki.
Kicsit off a téma ezért elnézést mindenkitől!
Nézegetem az FJR-t mint következő motort. A fogyasztásáról azonban aggasztó híreket hallottam motoros rendőröktől 10 liter feletti értékekről beszéltek. Mi a tapasztalatod? Más topickban meg istenítik és persze mindenkinek 5-6 liter között kajál a motor.
Én a valós fogyasztásra lennék kíváncsi (esetleg a hozzá kapcsolódó km/h adatokkal német autópályán
Köszi
ellenben néha 3 motort is viszünk
eddig egy yard sem szólt érte, mondjuk egyszer sem állítottak meg
Utánfutón egy motorszállító sín felcsavarozásáért jár büntetés vagy elnézik?
Csak egy lap lenne még rajta mondjuk OSB-ből oldalfal nélkül.
Sima futó 1 motorra.Súlyterhelés bőven kifutja.
Vagy ez már átalakításnak minősül?
Tudom nem tartozik ide,de itt egy link hát ha van kedvetek egy ilyen programhoz:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4306&sessi
on_id=JbkIKEOlgg.16318