Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gery95-nek értelmező szótárt is
Ha nincs jogsid el is tilthatnak x ideig a motorjogsi letételétől.
Ha van legalább 2 éves A1-ed akkor az A kategóriához csak egy erősen rövidített különbözeti képzésen kell átesni. Kevesebb óraszám, kevesebb pénz.
miaz hogy tiltás+jogsi?
hát nemtudom de miaza az a különbözeti?
Jogsit csak egyszer kell csinálni (jó esetben) Ígyis-úgyis (idő kérdése) belekerül egy 100asba hogy 125-össel motorozz, akkor meg nem jobban megéri megcsinálni a jogsit? Ráadásul az A1+Akülönbözeti együttesen is olcsóbb lesz, mintha majd egyből A-t akarnál csinálni később.
Szokik az is lenn.De csak tiltás+jogsi+költségek.
amugy csak pénzbirság lenne? semmi jogsibevonás vagy motorelvétel?
értem akkor mennék anyámékhoz rinyázni hogy fizessék ki és majd ledolgozom csak mondjuk míg kifizetik lehet megcsavargatnák a fülem
30-100e közt inkább.
miaz? miért meniy lenne de mondjuk még motorom sincs xd
hát énis így vagyok vele de rem vagy csak 10-max 15E -res csekk:D
ha 125ös hondával elkapnak hogy 50es papirokkal van menyire büntetnek vagy elveszik a jogsit+ motort? mert hallottam ilyet is meg olyat is hogy csak büntetést küldenek. most ez hogyvan?
Bange...nem találom.

Hát az 1000-es az más kategória, főleg az ZX10 ami 6-ban is emelgeti az elejét piszkosul.....zabolátlan jószág.
Ennek nem lehet nyelezni olyan megfontolatlanul mint a 600-asnak....
faszbukon van mán egyenlőre még fosok tőle.
ajajjjj........eddig is veszélyes voltál mi lesz ezután?

Kép lesz róla? Még nem találkoztam vele.
ződ..má ződ...10 es re cserélődött
Nem kell úgyse neked a ringre. Oda meg kiérsz pikk-pakk. Max. egy kék villámot látnak a kollégák Fót felé elsuhanni...
rendicsek ..de ahhoz fel kell rakjam...
próbáld ki, aztán majd meséld el....
....hádemé?jól olvasható..előről....az nincs benne hogy honnét jol olvasható....azt hiszem ez egy használható joghézag
Magyarul nem mehetek hivatalosan Mind1 akkor..nem játszok ezzel, nehogy bajom legyne belőle...remélem tudom nélkülözni 1 hétig... Köszönöm a választ!