Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még megtartom egy darabig, mert teljesen rendben van, úgysem kapnék érte annyit amennyit nekem ér. Egyébként meg teljesen meg vagyok vele elégedve. Kényelmes, megbízható, és ha kell, megy mint a golyó.
Igaz... no komment!
Ja csak kék fehér.
GSX 550?
Jé ilyen motorom volt évekig evvel kezdtem nagyon imádtam.
Asszem ICE te kérdezted hogy milyen volt hát olyan mint az ő adatlapján.
Igazán eldönthetnétek hogy van vagy nincs
Csunya vége lessz ennek felvágja az emo-s ereket és szarrá spriccel mindenkit a vérével,
Az összes ruhátoknak annyi
Jót szórakoztam ezen a gyereken, de olvasgatva a neten, a vaslovasok.hu-n is elpanaszolta a bánatát a fórum csevegő rovatában.
Vannak nehéz esetek....
Akkor most van egálban..... se motor, se jogsi.
Igazad van.....

Nem, Neki már nincs....a rendőröknek van...
De neked egy R6 van jogsival a zsebedben.
Neki viszont egy 50/125 fostalicska jogsi nélkül!
24 vagyok, de utoljára általános suliban találtunk ki ilyesmit... jobb esetben 14 éves korára az ember kinövi...
Attól, hogy még csak 20, akár le is tehetett volna valamit az asztalra. Csak a kor alapján ítélni nem feltételen helyes. Bár ha igazat beszélne alátámasztaná valamivel, és megvédené magát. Általánosítani nem szerencsés.

Félreértés ne essék, nem Beni pártját védem, mert nincs mit védeni, látszik hogy amit mond az nem igaz!
Visszaolvasva, ez a Beni tényleg nem százas, tipikus nagyzoló-beképzelt tini, de 20 évesen? Gáz...

köszi ari vagy na már jobb kedvem is lett, nem maradok egyedül
És te is...............
de már nem vagytok egyedül már legalább ketten vagytok
Akkor mi a kevés km-ek alapítsuk meg az egyedül maradtak topiját!
A neve "így jártunk " lesz!

Köszönöm neked Beni...

Na akkor nekem is kifelé áll a kocsirúd.
ne aggódj, én szóba állok veled
Kedves pityke71!

Köszönöm a figyelmeztetést, és bár tudom a kevés km miatt nem állsz szóba velem azért én még is szólók,hogy már intézem a kireggelésem..

Marad Beni ebbe topikban és a rend őrei aki remélhetőleg kicsinálják majd.....