Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen Beni már régen túlvan
http://youtu.be/eiTId2TFPIs is lehet ügyesen menni[/L]
Hi!
Mindnyájan követünk el szabálytalanságokat,tudván tudva,hogy lebukhatunk.Azonban,ha lebukunk,vállaljuk a felelősséget.Ha netán tanácsot kérünk,le tudjuk vonni a konzekvenciákat a válaszokból.
Nnna! Ezek vagyunk mi.Meg van a Beni.
Vélemény:aki több százezer km motorozás után vesz egy 125-öst,amit nem tud megkülönböztetni egy 50-es től,az egy veréb.
Vagy hazudik.De itt? Minek?
A többieknek:gyűjtsd a métert ne siránkozz.JA! 300000km alatti motorosokkal nem állok szóba,és jó lenne,ha kiregisztrálnának az oldalról!
az király lenne így is már inkább hírhedt vagyok, mint híres szerintem inkább elütne a zebrán, nem puszit adna
Nem lehetetlen, sőt a nagy gyakorlattal még hírnevet is szerezne neked.
Természetesen adna egy tapasztalattal teli puszit is érte.........

szerintem meg nem aludt kereste a megoldást na jól van szegény, én már nem bántom, mert kapok a pofámra aztán ugrik a jogsim, még a végén tényleg elfogadja tőlem
Hát nem tehetted hisz aludt otthon......
Nem bántottuk volna szegényt de azt hitte ő Fekete István,
utána meg második körben Döglégy Zolinak hitte magát,hogy mindenkinek beszólhat. Na remélem megtanulta a leckét!
Ha meg nem akkor.........

további szép napot!
Köszi a kellemes ,mosolyal,irdatlan röhögéssel,eltöltött fél órát!Jól éreztem magam.Jövök máskor is!
de Te nem Beni vagy a jogsidat meg ne vissza add, hanem neki már én is felajánlottam az enyémet, de nem kaptam választ
Vissza olvastam, megnéztem a képeket!Azszem vissza adom a jogsim az öszeset.Nincs nekem ilyen tudásom.10 év alatt nem sikerált enyit mennem mocival.Kocsival igen de a reakció idöm meg szar.
Ja 50-es mocival 350-km volt a legjobb egy nap alatt de országuton 70-nel toltuk imátkozva.Másnap még ha fizettek volna se ültem volna rá.
én nem szívtam ki a Beninek semmijét csak beszélgettünk
Hozzá kell tennem , hogy én tatabányáol járok pestre dolgozni napi szinten, de kb 1 kezemen meg tudom számolni hányszor probáltam meg ezt a távot (72km) robogóval, egy örökkévalóságnak tünt,
Istenem, szegény beni, most aztán jól kiszivtátok a vérét, még jó hogy nekem nincs ilyen problémám szerintem törölném is magam a sportmotorrol szégyenemben
Ja ezt olvastam a 125/50 motorok kimagyarázása topicban is!
21846-tól 19:46 h
óvassá vissza tegnap estéről, ha kijózanodtál megéri
Eeeee!Te mindenhol ott vagy!?
azé egy próbát megér de szerintem az neki nem lesz jó ő többet érdemel
Megkövetlek,igazad van.
Ugyan így csinálhatja csak minden nélkül mert jobb a reflexe mint az autósoké 20 évesen...............
A házunktól pár km-re van a Talmácsi motoros iskola gyerekeknek arra gondoltam holnap megkérdezem nem e keresnek oktatót?
De tudom a válaszukat:
Túl jó nem tudják megfizetni......

viccelsz? a MI Benink minimum így nyomja http://www.hegylakok.hu/2011/0... ilyen tapasztalattal és tudással ennyi jó pár száz ezer km után
Na itt egy link,ha Benink még kaphat jogsit az életében akkor fel tudjon készülni mi vár rá:

http://youtu.be/PjaP3Hpmlls

De persze ez meg sem kottyan majd neki........
dehogy tudnak olyat csak beni tud a motoros rendőrök kezdő amatőrök a mi beninkhez képest éjjel is eszembe jutott a történet, nem tudtam röhögjek, vagy inkább sírjak
Akkor a rend őrei voltak,mert ők is csak ámultak azon,hogy 50-es illetve tesztelték hogy valóban tudnak e menni a macis mocival napi 300-at..........

hogy én erre nem gondoltam, de pancser vagyok akkor jövő héten is kimerészkedek bár Monoron áthaladva láttam egy macis mocit (szerintem azt amit belinkeltem) és úgy lehagyott, hogy majd lerepült a fejem, ahogy elhúzott mellettem