Hi!
Mindnyájan követünk el szabálytalanságokat,tudván tudva,hogy lebukhatunk.Azonban,ha lebukunk,vállaljuk a felelősséget.Ha netán tanácsot kérünk,le tudjuk vonni a konzekvenciákat a válaszokból.
Nnna! Ezek vagyunk mi.Meg van a Beni.
Vélemény:aki több százezer km motorozás után vesz egy 125-öst,amit nem tud megkülönböztetni egy 50-es től,az egy veréb.
Vagy hazudik.De itt? Minek?
A többieknek:gyűjtsd a métert ne siránkozz.JA! 300000km alatti motorosokkal nem állok szóba,és jó lenne,ha kiregisztrálnának az oldalról!
szerintem meg nem aludt kereste a megoldást na jól van szegény, én már nem bántom, mert kapok a pofámra aztán ugrik a jogsim, még a végén tényleg elfogadja tőlem
Hát nem tehetted hisz aludt otthon......
Nem bántottuk volna szegényt de azt hitte ő Fekete István,
utána meg második körben Döglégy Zolinak hitte magát,hogy mindenkinek beszólhat. Na remélem megtanulta a leckét!
Ha meg nem akkor.........
Vissza olvastam, megnéztem a képeket!Azszem vissza adom a jogsim az öszeset.Nincs nekem ilyen tudásom.10 év alatt nem sikerált enyit mennem mocival.Kocsival igen de a reakció idöm meg szar.
Ja 50-es mocival 350-km volt a legjobb egy nap alatt de országuton 70-nel toltuk imátkozva.Másnap még ha fizettek volna se ültem volna rá.
Hozzá kell tennem , hogy én tatabányáol járok pestre dolgozni napi szinten, de kb 1 kezemen meg tudom számolni hányszor probáltam meg ezt a távot (72km) robogóval, egy örökkévalóságnak tünt,
Istenem, szegény beni, most aztán jól kiszivtátok a vérét, még jó hogy nekem nincs ilyen problémám szerintem törölném is magam a sportmotorrol szégyenemben
Megkövetlek,igazad van.
Ugyan így csinálhatja csak minden nélkül mert jobb a reflexe mint az autósoké 20 évesen...............
A házunktól pár km-re van a Talmácsi motoros iskola gyerekeknek arra gondoltam holnap megkérdezem nem e keresnek oktatót?
De tudom a válaszukat:
Túl jó nem tudják megfizetni......
dehogy tudnak olyat csak beni tud a motoros rendőrök kezdő amatőrök a mi beninkhez képest éjjel is eszembe jutott a történet, nem tudtam röhögjek, vagy inkább sírjak
hogy én erre nem gondoltam, de pancser vagyok akkor jövő héten is kimerészkedek bár Monoron áthaladva láttam egy macis mocit (szerintem azt amit belinkeltem) és úgy lehagyott, hogy majd lerepült a fejem, ahogy elhúzott mellettem
Mindnyájan követünk el szabálytalanságokat,tudván tudva,hogy lebukhatunk.Azonban,ha lebukunk,vállaljuk a felelősséget.Ha netán tanácsot kérünk,le tudjuk vonni a konzekvenciákat a válaszokból.
Nnna! Ezek vagyunk mi.Meg van a Beni.
Vélemény:aki több százezer km motorozás után vesz egy 125-öst,amit nem tud megkülönböztetni egy 50-es től,az egy veréb.
Vagy hazudik.De itt? Minek?
A többieknek:gyűjtsd a métert ne siránkozz.JA! 300000km alatti motorosokkal nem állok szóba,és jó lenne,ha kiregisztrálnának az oldalról!
Természetesen adna egy tapasztalattal teli puszit is érte.........
Nem bántottuk volna szegényt de azt hitte ő Fekete István,
utána meg második körben Döglégy Zolinak hitte magát,hogy mindenkinek beszólhat. Na remélem megtanulta a leckét!
Ha meg nem akkor.........
Ja 50-es mocival 350-km volt a legjobb egy nap alatt de országuton 70-nel toltuk imátkozva.Másnap még ha fizettek volna se ültem volna rá.
Ugyan így csinálhatja csak minden nélkül mert jobb a reflexe mint az autósoké 20 évesen...............
A házunktól pár km-re van a Talmácsi motoros iskola gyerekeknek arra gondoltam holnap megkérdezem nem e keresnek oktatót?
De tudom a válaszukat:
Túl jó nem tudják megfizetni......
http://youtu.be/PjaP3Hpmlls
De persze ez meg sem kottyan majd neki........