Azért úsztad meg az estét mert, motoros tárunk óriási gyakorlatával nem közlekedett,hisz a rend őrei elvették a super 50cm mociját több száz ezer km-el....
De nem váltja ki mert a sok a km benne,így inkább ott hagyja a rend őreinek tanuló motornak a fehér villámok helyett mert hát ezen tanult ő is.....
jó reggelt látom fel vannak borzolva a kedélyek én is megjöttem a melóból, illetve inkább megúsztam ezt a mai éjszakát is, mert ugyan 32 éve van jogsim és vezetek is, de tapasztalatom és tudásom persze nincs
Nem szeretném megint ezt a témát felhozni de csák norisz szarik a biztosításra mega törvényekre és szétkaratéz mindenkit,rendőrt,bírot,mindenkinek annyi....
Naponta hajtom a motorom,télen- nyáron. Ezzel járok melózni....túrázni,jóformán szarni is.De meg nem fordulna a fejemben hogy pl biztosítás nélkül hajtsam. Pedig nekem se tellik nagy gépre...de azt az évi 6000ft-os biztosítást kifizetem,mivel ez az egyik feltétele a biztonságos motorozásnak.
Látom vagyunk egy páran a normális gondolkodással......
Az ilyen idióta kretén világfájdalmát magukban hordozó helyi vagány csávók miatt ítélnek el minket azon emberek, akik még motoron nem ültek és azt hiszik minden motoros ilyen..
Jogsi nélkül,biztosítás nélkül csak a belinkelt szobabiciklin ülhetne!
Remélem kap egy olyan bírságot amit élete végéig nem felejt el.
Azt sem tudja mi egy igazi motoron napi 2-300km motorozni, hát még egy fostalicska robogón!
Aludtam 1-et a tegnapi észosztás után, de sajna csak kritikusabb lettem a HVCS-vel kapcsolatban.
Az általa nem ismert emberek fikázása miatt meg egy kiadós verést megérdemelne szerintem.
Figyu benike.....lehet hogy fasza gyereknek képzeled magad...Deeeee....amíg jogsi nélkül vezetsz...addig lófaszt tudsz a kreszről! Csak hiszed hogy tudsz valamit!
2. Napi több száz km vezetés van a hátad mögött (amit kurvára nem hiszek el) . Mivel én télen és nyáron is motorral járok dolgozni....és túrák meg mi egyéb,igy faszán számolgatva se jön ki napi szinten 200-300 km!
Elkövettél egy hibát.....mégpedig rá tetted a segged egy 125-s motorra amivel papirok nélkül mentél. Ne hisztizz....ezért jár a bünti és nincs mit tenni ellene.
Azt a jó tanácsot adom neked....vizsgázz le,és ha meg van a jogsid akkor nyugodtan motorozhatsz. Persze csak 50-es motorral.
Ezek a mai gyerekek teljesen el vannak butulva , azt gondolják hogy övüké az atyaúristen is, a reflexeik vetekszenek egy sáskáéval, cserébe az írni-olvasni tudásuk konvergál a zéróhoz. Hülyeséget csinálnak, aztán meg kiosztanak másokat, hogy nekik a kurvannyukat. A végén ezek végett fogunk kihalni
szarul keltem, de végigolvastam ezt a fbenis eszmecserét
sírok a röhögéstől
ez gyerek még, ha sokat szívózik, megkeresem az ügyek közt és maxot kérünk neki
Urak!
Jól szórakoztam ma motoroztam is, hülyét is láttam igaz csak fényképen, megyek pihenni hátha ma meg lesz nekem is a 600-ra még 400km és eljutok a napi 1000-hez,hogy jobb legyen a reflexem mint az autósoké...........
Azért úsztad meg az estét mert, motoros tárunk óriási gyakorlatával nem közlekedett,hisz a rend őrei elvették a super 50cm mociját több száz ezer km-el....
De nem váltja ki mert a sok a km benne,így inkább ott hagyja a rend őreinek tanuló motornak a fehér villámok helyett mert hát ezen tanult ő is.....