Az a baj, hogy elmennének ezek innen a büdös francba, ha nem kapnának kibaszott segélyt...csak mivel Magyarországnak fizetnek a környező országok sok-sok pénzt valami álnéven, hogy tartsátok csak magatoknál a cigányokat, addig nem mennek innen sehova. Jah és a legszebb az egészben, hogy a kapott pénz sehol és a segély honnan van? nah honnan? a MAGYAR EMBERTŐL ELVÉVE! Szánalmas, undorító, felháborító az egész...sok tehetetlen senkiházi.
És akkor azt mondják a 3 gyermekét nevelő MAGYAR anyukának aki 90ezerből tartja el a lakást meg a gyerekeit, hogy: DE HÖLGYEM MIÉRT VÁLLALT AKKOR ENNYI GYEREKET? ----UNDORÍTÓ---
bemásoltam egy hozzászólást a sok közül,amit a csepeli ügyhöz írtak... van akik már kezdenek felébredni azért előbb-utóbb mindenki rájön,hogy nem a gyorshajtás lesz itt a legnagyobb probléma....sőt,már most sem az
Látjátok, hat a libsi agymosás...! Szerencsétlent megkínozták, fojtogatták, élve elásták, és még most sem meri kimondani: "b*sszátok meg, egy c*gány tette! egy koszos b*dös c*gány...mint általában a hasonló esetek, gyilkosságok 99,95%-át"! :-o
Ez a nem semmi.... ! :-o
látod tátod, kevesen vagyunk még akiknek elege lett ebből az öntengő bagázsból. csak a szavakat forgatják akaratuk nulla, mikor meg ki kellene tátani akkor kussolnak és ikszelnek, de szebb jövőt egyikük sem mer bevállalni. reménykedni lehet hogy többen ébrednek, de ezek itt alszanak vagy tetetik magukat.
többször elgondolkodom hogy ez itt egy sport motoros fórum vagy kisdedek gyülekezete, aki bevállal egy sport motort és arra is használja annak tökös embernek kell lenni, de itt csak túramotorosokra emlékeztető figurák irkálna, én bevállalom azért vettem sport gépet hogy élvezzem a sebességet és a sportos motorozást, bevállalom azt is hogy rasszistákok vagyok- nem én választottam egy bádogos bolt tulaja akasztotta rám, de mikor már neki is az udvarára többedszerre bedobták a niggerek a szaros pelenkát akkor már ő is rasszistákok lett kéretlenül- és kiállok a magyarokért, de a mismásolókért nem.
aki írta hogy jaj sírok mert behúzták 5 papírra a streetfigterest, csak közlöm, a magyar motorépítő bajnokság 2. helyezett motorja volt amin egy csavar nem hasonlít a gyárira, és te pöcs ha tudnád értékelni a más munkáját akkor legalább ember lennél,de így..........
még tavaly együtt gurultam a sráccal és egy kivezető úton elkezdtek rá vinnyogni a nyomorultak, csak ő kellett nekik én nem kb 10 perc múlva jön megáll mellettem- mondom magamban ezt megint levették, mire mondja nem kértek tőle semmit viszont körbefotózták és gratuláltak neki a munkájához, akkor hogy is van ez.............?
tudod erre van megoldás:
1. segélyt munkához, munkaviszonyhoz kötnék
2. kötelező iskolába járás(bár ezt vidéken kikerülik)
3. 3 gyerek felett nem adnék segélyt
4. gyerek-csiki-csuki megszüntetése
5. szocpol egyszeri felvétele
csak hát ameddig zavarosak a jogszabályok és kiskapuk vannak, addig lehet ügyeskedni, variálni
Köszi az infót. Az órán mutatott sebesség 145 km/h volt . Ha csal is valamit akkor is benne lehetek +20 ban amit olvastam vhol. Ha azt mondod ne parázzak akkor jó. Gyöngyöstől (keleti kijáró) pestig tudom merre szoktak lenni csak előtte nem. Amúgy 130 nál nem megyek többel ha nem muszáj. Majd megírom hogy mi lett a dolog eredménye.
és már el is értünk a jelenlegi legérzékenyebb témához..... hogy azért utálnak valakit,mert más a színe,vallása stb. na ez sose volt így,de jól be lehetett magyarázni.
Magyarországon ,ha jól tudom 13kisebbség él....és csak kikről lehet hallani,akiket üldöznek,nem hagyják őket beilleszkedni,bántják,kirekesztik,diszkriminálják.....stb.
na kik azok...? akiknek sose elég a segély,a támogatás...
és nem azért utálja őket mindenki,aki csak kapcsolatba került velük,mert ők1kisebbség.... hanem mert bűnözők,dologtalanok,igénytelenek...stb.stb.
ahogy Eistein mondta:"az emberiség történelme bebizonyította,hogy sose tanulunk a történelemből..." és az megismétli önmagát....
Senki nem mondja, hogy az értelmes dolgozó bevándorlót haza kell zavarni! De azt a fajtát, amelyik csinálta a rombolást Angliában, azt igen! Van nekünk saját csőcselékünk, éppen elég! Csak miközben te az általánosítás ellen írsz, legalább olyan szinten általánosítasz!
A viselkedés alapján való hozzáállás az teljesen más, aki nem tud beilleszkedni azt úgyis kiveti a társadalom, de csak azért elítélni valakit, népet, népcsoportot, mert más nyelven beszél, máshol született, vagy más a vallása ez már korábban is okozott a történelem során problémát! Az emberiség legalább a hibáiból illene, hogy tanúljon.
Nagyon félrenézhetted.Elsőnek mobilról ítam és nem erőssége az ékezet.
Másodsorban emberekkel foglalkozom.Nap mint nap 9 órában.
És sajnos ez egy 15 éves tapasztalat.
És sajnos főnök lennék.Igaz csak két alkalmazottat tudok eltartani mert a nagyrabecsült nép inkább kalapszám hordja a multikba a pénzét.
Ahol simán nagyüzemben basszák át és még élvezi is.
Tudod nagyon divatos ez a bevándorlókat hazazavarni, stb. Nekem nagyon sok ismerősöm dolgozik külföldön és, ez a rasszista szemlélet máshol is terjed. Van mikor csak itt utáljuk ki egy fórumon a hozzánk érvényesülni érkezőket. Elveszi a munkát más elől? Mi nem tesszük ugyanezt más országban mert éppen aktuális kormány ellehetetlenít? Zavarjanak minket is haza gyűlöljenek is? Nagyon veszélyes ez a téma mert ilyen témák taglalása után érezheti jogosnak egy tömegmészáros is az agyába vett hülyeségeket.
Teljesen igazad van cigány bűnözés márpedig van! De mikor magasan emeli valaki magát a börtönlakó cigány fölé, és tartja magát különbnek, szuper magyarnak, akkor a hozzászólásában mi is vegyük ezt észre! Mert mikor a stílusa a szuper IQ bajnok börtönlakó cigány szintjével megegyező akkor lehet ő szuper magyar! Mert ilyen röptű megfogalmazásokra telik neki, mint "csicska, féreg, nyomorult" stb. csak azért mert megbüntették a haverját szabálysértésért. Mindjárt sírok!
"viszont ez a stílus "nagy" magyarként ez a választékos stílus,"
Nekem sem tetszik , mikor a cigány tolvajt rablót "magyar"-ként aposztrofálják! Arról nem is beszélve, hogy már hányok a pol. korrektkedéstől! Miért nem lehet a dolgokat nevükön nevezni?! Egy idő után már elég a hülye mellébeszélésből! Soha nem lesznek megoldva a dolgok, ha még a nevüket sem szabad kimondani!? A cigány rabló "fiatalember"!? A gyilkos X "úr"?!
"Elvetelmült elfoglaltságot találtak maguknak: az autópálya felüljárójáról hajigáltak napraforgófejeket a sztrádán haladó kocsikra.
Egy Lőrinciben élő állapolgár tett bejelentést még szerdán este a rendőrségen. Mint közölte: ismeretlen személyek tárgyakat hajigálnak az M3-as autópálya felüljárójáról a Miskolc felé tartó járművek közé. A rendőrök a helyszínre mentek és igazoltattak egy hatvani és egy borsodnádasdi lakost, akik bevallották, hogy napraforgófejeket dobáltak a járművek irányába.
A két elkövetőt elfogták és előállították a Hatvani Rendőrkapitányságon – tájékoztatta portálunkat Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese."
"Egy 19 éves törvény feletti támadt egy biciklis nőre szombat hajnalban Kiskunfélegyházán. A 43 éves hölgyet egyszerűen lerúgta kerékpárjáról, majd többször megütötte, aztán a biciklivel eltekert a helyszínről.
A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével egy 19 éves, kiskunfélegyházi "ufó" megalapozottan gyanúsítható."
"A rendőrség honlapján vasárnap megjelent közlemény szerint az újbudai rendőrkapitányság eljárást indított egy 41 éves és egy 34 éves törvény feletti származású férfi ellen, mert megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy szombaton a XI. kerületi Kaptató sétány melletti park díszkútjának vörösréz szobrait leszerelték, majd elkezdték azokat szétdarabolni.
Mindezt egy arra járó állampolgár észlelte, és értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőröket látva a két férfi hátrahagyta a megbontott szobrot és a szerszámokat, majd elmenekült, ám a rendőrök a helyszín közelében, egy bokros területen elfogták és őrizetbe vették őket.Hát ennyit tudnak ezek a jó felemelkedésre vágyók. Lopni, aztán meg elbújni a bokorban."
Hunhir.hu
nem is "neked írtam" hanem a büntitől tartó kollégának
én gyorsan megyek és ..ha meg jön a bünti
eddig mázlim volt ,
eccer az új nulláson utánam fordult a kolléga, de gondoltam belehúzok, hátha...lekopogom már 2 hónap eltelt pedig 4. tiltásig volt
És akkor azt mondják a 3 gyermekét nevelő MAGYAR anyukának aki 90ezerből tartja el a lakást meg a gyerekeit, hogy: DE HÖLGYEM MIÉRT VÁLLALT AKKOR ENNYI GYEREKET? ----UNDORÍTÓ---