Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várhatóak ujabb több ezer km-t vezetö Kevin Schwantz-ok?
Me érdekelne!
10?
Ha valakinek maradandó sérülése lesz és pár súlyos.... nagyon el tud úszni az összeg.... összességében 3 jegyű milliókra is
ajjajj
Persze félrekapja kormányt felszalad a buszmegállóba 10 embert elkaszál és szétcsapja a megállót.
Perel a BMW-s,az utasok,a BKV lesz az 10 milla is a végén szerencse kérdése.
egy x3-asnak 400k egy fényszórója ...és akkor nem csak az sérülne
Te kis kegyetlen.
Ugy ahogy mondod Néni nincs kegyelem
Hi!
Azért vagyok némileg vájtfülü a dologban,mert én is használtam így motort,még akkoriban,mikor ritka volt a robogó.Aztán egy rendőr barátom felhomályosított a részletekről:
Ha teljesen szabályosan közlekedsz is,nincs rá jogsid,a biztosítás érvénytelen/azt 50-re kötötted/,nincs rajta rendszám,műszaki.Tehát semmi keresnivalód nincs a közúton.
Ha valami baleset ér,ha nem te vagy a hibás,akkor is téged vesznek elő,mert NEM LEHETNÉL OTT! Mivel a biztosításod nem érvényes,zsebből fizeted a kárt,ha nincs kp.,jelzálog ingóra-ingatlanra,attól függ,mi van.
S ha belegondolsz,egy 10 éves 3-as bömös-ben nem nehéz,milla értékű kárt okozni/főleg,ha a MABISZ számol.
Sok szerencsét!
Hi!
Az elsődleges buktaforrás a kipufogó.A 2. a légszűrőház.Ezen a legkönnyebb lebukni,mert a legdilettánsabb rendőr is meg tudja különböztetni az 50-es től.Ezek az "elsőránézéses" dolgok.
Ezenfelül az 50-nél nagyobb motorkerékpároknak már szabvány 17 karakteres alvázszámuk van/van kevés kivétel/ ahol a karaktereknek külön jelentésük van.
A lebukás azon múlik,hogy észre AKARJÁK-E venni a neccet,vagy legyintenek-e,hogy nem éri meg a papírmunkát.
Ettöl ez még nem jó!
Kösz!
Látod, Te magad is képes vagy a dolgokat értelmesen felfogni.
A lábtartókat leszedtem utólag,ezért maradtam ennél a típusnál,mert ebből nem sokat látok az utcákon futni,és gondolom,és remélem nem ismerik annyira!Egyépként nagyon sok zsaruval találkoztam már,a munkahelyem a rendőrség mellet van,ugyan azt a parkolót használjuk,és egyszer pont mellém parkolt két motoros rendőr,pont akkor jöttem ki,megláttam őket,nem akartam visszafordulni,mert az feltünőbb lett volna,beválaltam,nem is szoltak egy rossz szót se,meg is lepödtem!De hát addig jár a korsó a kutra,...
Egyébiránt értelmetlennek tartom ezen rágódni mert szinte oldalakat töltünk meg a hozzászólásokkal és pár nap elteltével újra meg újra felbukkannak a kérdések. Nyilvánvaló hogy előbb-utóbb kiderülhet a turpisság és jön a büntetés. Nekem tökéletesen megfelel az 50 ccm és legalább nyugodtan motorozok az utakon, ennyit megér az is hogy a régi 50-hez képest ezek a motorok már sokkal többet nyújtanak mind kényelemben mind sebességben mindenféle tuning nélkül is.
Ha minden előírást komolyan vennének, ezek se futkározhatnának segédmotorként. Az 50 ccm csak az egyik kritérium
Elég sok 50-esen van.Mind kettö 50ccm egy dekával sem nagyobb!
Volt egy félhulla kotvány F12-esem.Nem ment talán csak 25-el ha jó kedve volt.
Na azon is volt lábtartó meg hátsó ülés.
""Gyere le Fehérvárra,Csíkvári út 2,hozd anyádat is,aztán itt megbaszlak a hátán...hülye gyerek"""

Te meg Gabe hagyd már ezt a szöveget,mondom nem a kocsmában vagy!Majd biztos lemegyek Fehérvárra neked anyámmal!És te lejönnél Békéscsabára?Nem hinném!
________________________________________________________.....
.Ide írhatod majd a primitív trágárságaidat!
Ööö, például az enyémen. A nagy méret ,miatt tavaly lerohantak kb. négyen és eltartott egy ideig amíg lehiggadtak a kedélyek.
Hány 50-esen van hátsó ülés, lábtartóval? Azért a rendőr se hülye
A legtöbb ember nagyon is jól tudja,hogy amikor megvesz egy 125/50 es motort,az 125-ös,nem pedig 50-es sm!Én is nagyon jól tudom,hogy ez mi,nem akarok mentegetőzni!Van egy kis 50-es Gilera Stalkerem,jól megy,meg minden,de értelem szerűen nem fogható egy 125-ös,vagy nagyobb motorhoz!Én egy olyan "kisebb"motort kerestem,amire ha hirtelen ránéz a rendör csak úgy futtában,akkor nem esik le neki egyböl,hogy héé,várjál csak,mint pl:egy Honda NSR-él!Egy nem túl feltünő szelídebb kinézetű motort akartam venni,és pont ezt akartam tőletek kérdezni,hogy ez a típus beleesik szerintetek ebbe?
Készülj fel arra is, hogy ha beüt a gebasz, mert ez fog töténi,nem nagyon lesznek veled kedvesek sehol sem.Ez szándékos az elözö srác legalább nem vette észre,hogy 125-öst vet!
vagy lenyilazni őket ezt az agresszivitást Pogi
Nem értem ezeket a gyereket....mi az hogy 125/50 segédmotor papírokkal? Ilyen nincs... Segédmotor az az 50 ccm......125 már nagy motorkategória...amire kell rendszám,műszaki vizsga meg mi egyéb.
Ennyi erővel vehetne egy 600-as cbr-t ötvenes papirokkal is.....
Komolyan mondom kár hogy nem rendszámozzák az 50-es gépeket is....és akkor legalább nem lenne vita....
Vagy egyszerűen fejbe lőni a hülyéket.....
nekem csak annyit szoktak mondani 3 perc után hogy:ha tudom hogy ennyire hülye meg sem állítom