Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked meg nekem az. de aki úgy kezdi, hogy "nehogymár nekem szóljon be, 'tsög rendőr" na az kapja is az ívet...
Más ez a generáció már... Tudom: mit pofázok, hisz én is elég fiatal vagyok. De mégis...
Valahol ez így normális,ha megbukok a rendőrnél valami csibészséggel,akkor nem állok neki nagyon hazudozni,meg hülyének nézni,hanem kellő tisztelet mellett,kérem, hogy a tőle telhető legkisebb büntetést szabja ki...nekem bevállt,pedig volt egy-két húzos helyzetem,amiért a helyszínen főbelövés járt volna
nem azzal van a baj. anno mi bevállaltuk, hogy igen, nyolcvanas az a DT, MBX akármi, vagy igen, hetvenes a szimó.
volt tockos, meg volt igérgetés, hogy ha egyszer nem éri utol a rendőrségi NIVA a segédmotorunkat, akkor másodikra belelöki az árokba...

de legalább elvállaltuk (ha nem is mindig elsőre), hogy persze, hogy ne tudtuk volna, hiszen mi kerestük hónapokig a bazár újságban a nyolcvanas gépeket
mondjuk így kisebb tockost kaptunk, mint ha hülyének néztük volna a rendőrt a "kéremszépen, mi ötvenesnek vettük ezt a harminc lovas motort" intravénás hülye dumával.

vannak bajok.
"ANYÁD!"
Miazhogy!? Nagyonis!
Nem, de mikor a napokban láttam egy Tektonikos idegrángatós videót, azóta rájöttem, már az én generációm le van váltva...
Baccki te se vagy az a tipikus vénség.
'"én nem tudtam, hogy 125-ös... ötvenesnek vettem"

és amikor először mentél százötvennel vele, akkor sem tűnt fel, hogy nem egy segédmotoros kerékpáron ülsz, ugye?
fasza, teljesen hihető.
Tsanyibá, nem hinném, szerintem hűen tükrözi a tökéletlen fiatalságot, akik mindig messzebbre akarnak nyújtózkodni, mint a takaró ér... lásd: gyorshajtásos, ittas etc. balesetet... lehetne a szülőket sajnálni, de a nevelés miatt ők is hibásak.
Na miután kielemeztük a fiatalság gennyespuffadtlelkiekbenszegény életmódját, jöhetnek az "ANYÁD!" típusú kommentek!
kamu az összes....
3 nap alatt már a 2. nyomja a hülyeséget.

Hova süllyedhet még a topic színvonala
Gyere le Fehérvárra,Csíkvári út 2,hozd anyádat is,aztán itt megbaszlak a hátán...hülye gyerek...
Nemhinném.................sajnos ez az átlag értelmi szint 2011-ben Magyarországon.
mielőtt előtör belőled a tahó, nézd már meg, kinek és miért írta a kolléga, amit...

nem neked, de ha magadra vetted, az rád nézve ciki
Hihetetlen, valaki eldobott egy idióta mágnest...
Vak vezet világtalant
Héé ember,nem a kocsmában vagy,ne kóstolgassál te bunkó,nem az iskolában vagyunk,hogy a helyesírásomat nézd,te veréb!Normálisan kérdeztem,válaszolj normálisan,vagy kussolj!Am nem Lacikának hívnak,de talán te valami kis pökhendi Marci,vagy Béla lehetel,vagy Köcsög!
legalább helyesen írni tudnál te idióta...látom azt az értelmes fejedet az adatlapodon...biztos lacikának hívnak
Na hát igen,erre fel is készültem,csak az érdekelne,hogy külsőre,ránézésre feltünő?egyépként most látom rosz topikba írtam,bocsi,még új vagyok!
Te, olvass már vissza pár oldalt... komolyan, mindenki álomvilágban él?

Röviden összefoglalva, az elmúlt néhány oldalt:

Nyugodtan használd amúgy a motort, csak ha elkapnak vagy balesetben veszel részt, készülj fel a zsanettozásra!
Egyik sem megy el. Csak addig, ameddig egy motorosrendőrrel nem találkozik.
Hello!
Vettem egy 125 ös Yamaha mbk doodo-t,és az lenne a kérdésem,ez a típusú motor még elmegy 50-es papírokkal?Mert mondjuk láttam ennél durvább motorokat is, 125/50 es papirokal!