Most okoskodsz te is? Akkor lökjed melyik paragrafus? Én csak ezt találtam:
b) a megkülönböztető fényjelzést használó gépkocsiból vagy motorkerékpárról, illetőleg rendőrségi helikopterről hangszórón keresztül adott, a követendő közlekedési magatartásra vonatkozó utasításának megfelelő módon kell az úton közlekedő jármű vezetőjének eljárnia.
Tehát ha villog mögöttem és nem mond semmit, akkor nekem csak le kell húzódnom gondolván hogy siet.
Nem kuplungolok, kímélem a gépet 1-esben csinálom 1500-as fordulat körül. Van aki 2-esben kuplungal megcsinálja. 2 sávon belül megfordulok. Eltolom magamtól, konkrétan letolom a gépet a földre. A fordulatot tartsd magasabban fixen, a hátsó fékkel meg játszál. Me a segged kihelyezheted az ülés szélére akkor még könnyebb, pont fordítva mint sportmotoron, ilyenkor a magasabb részére ülsz ki és minél inkább egyenesen ülsz.
én meg azt utálom amikor osztják hogy gyerek, meg ne csináld meg várj... nekem is ezt mondták . mégse hallgattam senkire, motoroztam 125össel utána letettem a jogsit és rendszámos gépem lett.
aszondom CSINÁLD de ha rábaszol és véresre kúrjáka picsádat ne sírjon a szád !
nekem bejött, nem volt gond. pedig igazoltattak is többször is.
Szai Pohi ma kimentem egy kicsit gyakorolni a szűk visszafordulásokat meg a szlalom szerű kanyarokat,és az a kérdésem ha ilyet csinálsz játszol a kuplungal vagy úgy oldod meg hogy szépen fordulaton tartod.
meg 2 sávon belül meg tudsz fordulni? ill. a magadtól elnyomod a motort technikát allkalmazod vagy bedölsz a rommal együtt?
értem hogy 50es jogsival 125öst nem vezethetek de ha rájönnek akkor csak pénz birság lehet belőle vagy elveszik a motor vagy a jogsit bevonják ? ezt szerettem volna megtudni.
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? Minden leírtunk világosan, és teljeskörűen. Most már értelmes kérdést úgyse tudsz feltenni, úgyhogy emészd a látottakat
b) a megkülönböztető fényjelzést használó gépkocsiból vagy motorkerékpárról, illetőleg rendőrségi helikopterről hangszórón keresztül adott, a követendő közlekedési magatartásra vonatkozó utasításának megfelelő módon kell az úton közlekedő jármű vezetőjének eljárnia.
Tehát ha villog mögöttem és nem mond semmit, akkor nekem csak le kell húzódnom gondolván hogy siet.