Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Ice,

Nagyon szépen köszönöm a fáradtságodat, szerencsére fel fogom tudni gyorsíttatni az ügyet, ha minden igaz. Ha valamikor találkozunk, a vendégem vagy egy üditőre.

Pohi,
Így visszanézve a tegnapra.....(mondanám, hogy aludtam rá egyet...csak sajnos nem jött álom a szememre a méregtől) továbbra is igazságtalannak érzem és a bűntetés súlya nagyobb, mint az elkövetett vétség. Itt arra gondolok, hogy megbüntethetnek jó alaposan (minden bizonnyal meg is teszik, mert kell a pénz .... és itt kérlek ne gyere azzal, hogy nem így van, mert ha bár nem vagyok rá büszke van politikai vonal a családban és így van: szedni kell a lét), de az 1-1,5 hónap ügyintézés a nekem mindent jelentő motoromtól "távol"....ez igazságtalan!

Adj valakinek hatalmat, megmondom milyen ember! A velem szemben eljáró rendőr kíméletlen volt!

Tudod nekem nagyon sok rendőr barátom van, Édesapám határőr alezredes volt (RIP), tehát tisztelem és elismerem a közrendvédelmet! DE EZ VEGZÁLÁS ÉS BASZTATÁS VOLT!

Dióhéjban ennyit tudok Neked elmondani...ja és nem szeretem, ha csendre intenek ...de azért riszpekt

Üdv
az ok, hogy nyomta, de a világ szégyene, hogy amit kiadtak felvételt négy éve a TV-nek, még most is azzal reklámozzák/indokolják az ellenőrzéseket

a család helyébe feljelenteném őket a faszba. nem is értem, hogy gondolja az a szerkesztő, aki negyedik éve hathavonta beteszi a híradóba ezt a videót, hogy a családtagok újra végignézzék, ahogy meghal a szerettük.
Én pont pár napja mondtam havernak,hogy motoron legyen résen mert április 26 fokozott ellenőrzés van,mire Ő mondja, hogy csak "kerékpárosokra".
Mire Én, lényegtelen hogy mivel harangozták be, meg lesz állítva minden amiben "1 pár kerék van" ,igazam lett,nem csak a kerékpárosokat ellenőrzik fokozottan,a robogósokat és a motorosakat is.
Nem ez a megoldás. Ez csak egy válasz volt egy kérdésre.
Ja értem! Ez a megoldás, hogy addig baszogatjuk a motorosokat míg meg nem unják az egészet és fel se ülnek többet a mocira. Logikus...
megy másfelé, vagyis csak ott lesz kisebb a forgalom...
Valójában igen. Ő sem fog arra menni többé. Így csökken a motoros forgalom. Csökken a motoros baleset lehetősége
4 éve volt az ominózus baleset, azóta is ezt hallani...
az E-legal dob vagy az EÜ csomag hiánya miatt büntetni meg biztos nagyban csökkenti a gyorshajtást és a baleseteket...
Én igen.
én nem ismerek olyat,akinek felvették volna a telefont,de azért köszi
Lehet....valóban .....a manóba
Senki nem ismert be semmit egy gab200gab200 nick néven futó valaki beirt egy fikciót valakiről aki így járt(csak mivel eggyes szám első személyben tette téged ez téveszthetett meg)
Ha rácsörögsz a számra ami a levélen van ügyintéző akkor ott meg tudják mondani kell e még valami hozzá.
köszi szépen...van erre valami forma nyomtatvány?vagy mindegy?két tanu azt cső?egy levélben küldjem ugye?köszi a segítséget előre is...ha máskor nemis ,de ha szükségem lesz valamire jelentkezem ..ilyenkor de szeretem a rendőrbácsikat,ha segítenek...
Most ismerted be, hogy te mentél az autóval balek
Egyébként ha más vezet és nem a tulaj akkor érvényes hiteles, hivatalos, kölcsönadási szerződés másolata elég, ha jól emlékszem. Meg egy válaszlevél amiben lenyilatkozza, hogy ő vezetett.
sziasztok!kedves pohi!

jött egy szép csekkem , eger rallyra menet kicsit gyorsan mentem.Van viszont egy jó rézbőrű barátom,aki elvállaná a menetet...ez így működik,milyen forma nyomtatvánnyal?
Ezeken a Norauto-s, meg Homasita-s végdobokon röhögök még jót. Többször is láttam kiírva, hogy közúti használata tiltott... Azt miért nem nézik?
no igen, azt jól ki lehetett emelni (felfújni nem kellett, nagy volt az anélkül is)

azokat a beleseteket persze nem "reklámozzák" ennyire, ahol az autós trancsírozza szét a motorost, pedig abból sokkal több van, idén is volt már néhány
mer annyian élnek a környéken összesen, mint csak Zuglóban kb
A statisztika egy baromság. Én ezt vallom. Elég, hogy volt ott egy nagy szerencsétlen kimenetelű motoros baleset amit nyomott a tv éjjel nappal.
francba, akkor nem mehetek haza motorral? autópályán mégse megyek már Pécsig

amúgy a statisztikai adatok szerint a Mecsekben (Baranyában) az egyik legalacsonyabb a motoros balesetek száma
Gyári dob, vagy amit adamfzr írt, "street legal" dob vásárlása papírral, betűvel. Egyébként ritkán nézik szerintem, ha halkan csurogsz akkor meg annyira se. Érdemes elkerülni a Mátrát, Mecseket.....ahol sok a motoros baleset és ezért mérgesek a motorosokra a helyi rendőrök.
veszel jó drágán egy utcai homológ dobot, amihez kapsz papírt is, h teljesíti a nomrákat? sőt pl a KTM-nél láttam, hogy bizonyos üzemóra után újra kell tömögetni, vagyis az is szabálytalanná válik hiába volt jó mikor megvetted. de a megoldás tényleg, egy neves gyártó utcai dobja, csakis db killerrel hazsnálva, mégha ki is vehető
Pohi, a dobra milyen megoldás van? Az enyémen egy Finster van, E betű nélkül, aránylag szolid hanggal