Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt olvastam.
Igazából a napokban volt róla egy cikk. Itt olvashatsz a lézerblokkolóról,meg ilyesmikről.
a békéscsabai ügy második tárgyalása.
lefoglalt lézerblokkoló vs számítástechnikai rendszerek zavarása.
Mi lesz 30.-a után?
"radarzavaró" az katonai cucc,minimum 2-8 év sitt

lézerblokker egyenlőre erőteljesen vita téma,majd április 30 után többet tudunk róla.
Sziasztok. Radarzavaróval volt már valakinek dolga?
Akkor.. Ez még elmegy. Talált kép,nem saját.Elnézést,aki ráismer,itt volt a hirdetések között. Valami ilyesmit szeretnék.
Köszi szépen!

És neked is mescalero.Iiigen,elfelejtettem visszalesni
A B. Függelék B/10. számú melléklete a 6/1990. (IV 12.) KöHÉM rendelethez
A motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok hátsó rendszámtáblájának elhelyezésére vonatkozó követelmények
I. Rész
Alapvető rendelkezések
1. A melléklet alkalmazási köre
1.1. Ez a melléklet motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok (a továbbiakban: jármű) hátsó oldalán a rendszámtábla felszerelési helyére érvényes.
II. Rész
Követelmények
2. Méretek
A jármű hátsó oldalán a rendszámtábla felszerelési helyének az alábbiak a méretei:
2.1. Segédmotoros kerékpárok és négykerekű nyitott könnyű motoros triciklik
2.1.1. Szélesség: 100 mm,
2.1.2. Magasság: 175 mm, vagy
2.1.3. Szélesség: 145 mm,
2.1.4. Magasság: 125 mm.
2.2. Motorkerékpárok, háromkerekű járművek 15 kW legnagyobb teljesítményig és négykerekű motoros triciklik a négykerekű nyitott könnyű motoros triciklik kivételével
2.2.1. Szélesség: 280 mm,
2.2.2. Magasság: 210 mm.
2.3. 15 kW-nál nagyobb teljesítményű motoros triciklik és a négykerekű nem nyitott (karosszériával ellátott) motoros triciklik
2.3.1. A gépkocsikra az MR A. Függeléke A/4. számú mellékletében meghatározott előírások érvényesek.
3. A rendszámtábla helyzete általában
3.1. A hátsó rendszámtábla felszerelési helye a jármű hátsó oldalán úgy helyezkedjen el, hogy
3.1.1. a rendszámot azok között a hosszanti síkok között lehessen elhelyezni, amelyek a legnagyobb szélesség külső pontjain átfutnak.
4. A rendszámtábla helyzete
4.1. A hátsó rendszámtábla
4.1.1. merőleges legyen a jármű hosszanti középsíkjára;
4.1.2. legfeljebb 30°-kal dőlhet a függőlegestől - terheletlen jármű esetén -, ha a rendszámmal ellátott oldal felfele mutat,
4.1.3. legfeljebb 15°-kal dőlhet a függőlegestől - terheletlen jármű esetén -, ha a rendszámmal ellátott oldal lefele mutat;
5. Legnagyobb távolság a talajtól
5.1. Terheletlen járműnél a rendszámtábla felszerelési helyének felső széle és a talaj közötti távolság maximálisan 1,50 m lehet.
6. Legkisebb távolság a talajtól
6.1. Terheletlen járműnél a rendszámtábla felszerelési helyének alsó széle ne legyen a talajtól 0,20 m-nél, illetőleg a kerék sugaránál kisebb magasságban.
7. Geometriai láthatóság
7.1. A rendszámtábla felszerelési helyének láthatóságát abban a tartományban kell biztosítani, amelyet két térszög határoz meg.
7.1.1. a függőleges térszöget az a két sík határolja be, amelyek a rendszámtábla felszerelési helyének felső és alsó peremén futnak át, és a vízszintessel azt a szöget zárják be, amelyet az 1. ábra mutat.
7.1.2. a vízszintes térszöget az a két sík határolja, amelyek a rendszám felszerelési helyének bal és jobb szélén futnak át és a hosszanti középsíkkal azt a szöget zárják be, amelyet a 2. ábra mutat.

1. ábra: A függőleges térszög (a felszerelési hely alsó és felső pereme, vízszintes éllel)

2. ábra: Vízszintes térszög
Abból a 45-ből ugrasz le egy tízest,és annyi a megengedett.
Pohi már egy párszor belinkelte a teljes jogszabályi részt a motor rendszámok elhelyezéséről,ábrákkal együtt.
Keres vissza,biztosan megtalálod.
üzembentartónak, teljesen logikus, nem?
Sziasztok!
Ti eléggé képben vagytok. Aki tudja,elárulná nekem,hogy mekkora a megengedett dőlési szöge a rendszámtábla tartónak? Egyszer olvastam valahol,hogy 45°? Vagy ilyesmi.. (hirdetésben volt,egy eladó motornál szerinte lehetséges..) Gondolom értitek. Majd lecserélném a gyári tartót,és valami szebbet tennék fel,kérdés,hogy mennyire szabad felhajtani? Nem a gyorshajtás miatt..
a tulajdonosnak de nekem valami olyan rémlik hogy a tulajdonos meg az üzemben tartó 1,2 éve ugyan az
Azt kérdezném, hogy a gyorshajtást kinek küldik ki? Az üzemben tartónak, vagy a tulajdonosnak?
tudom de az legyen az ő baja
nekem is van bajom elég, nemhogy még máséval is törődjek...
Ne húzz ujjat macival, mégis csak egy ügyvéd!
ide meg az üzifalra linkeltem Ide azért mert mégiscsak rendőrautóról van szó
Egyébként még a b-king fórumon gondolkozok...
Az én fantáziám azért ettől nagyobb maci
Kérelek ne alacsonyíts le a cikkhez én főiskolát végzett értelemes ember vagyok
Csak megmutattam, hol tart ma a délmagyar...
te meg belinkeled mindenhova, így mg többen olvassák. Te szerkeszted?
Komolyan mondom ilyeneket kell olvasnom
Tök megörültem a cikk címének amikor olvastam, hogy szarrá törték a rendőrautót hát a véleményem az ilyen maszlagról a cikk kommentjeiben megtalálhatóak
Egye meg amit főzött. Ott még azért jobban oda basznak neki, mint ha itt csinálta volna, persze itt is megkapná a jutalmat ezért a malőrért, nem kis mutatvány lehetett. Unatkozik jó dolgába a kölök
Ez szerintem megér egy misét.

http://totalbike.hu/hirek/2011/03/30/rendornek_adta_ki_magat
_a_sztarmotoros/
Nincs mit.
Kösz. Elég egyértelmű a többiek szerint is így már, h. cserélnem kell. Amit linkeltél ott féláron van ahol én néztem, uh. sz.tem meg is rendelem.
Vikinek hála lett lett jó pár fotó a tesztről, hamarosan kiválogatom és feltöltöm őket!