(Gino, pont azért írtam én is, hogy tanuló létemre a munkás kifogással nem fogok tudni élni, és a kérdésem a további alternatívákra irányult. Asszem elbeszéltünk egymás mellett , vagy valami olyasmi. :) )
Már szinte az egészet bevedeltem ugyhogy lassan ki kell találjak valami uj dolgot amit elbizniszelhetünk(persze a késen kívül)
Multkor átjött a szomszédasszony és úgy berugattam vele alig bírt hazamenni.
A nevem azért elbundi mert cipőt,árulok,van két gyerekem,a feleségem nem dolgozik,szereti bonbont tömni magába a kanapén heverészve,elszedi a pénzem,szexre kényszerít amikor nem akarom stb......
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Először vizet(de ezt a fázist akár ki is hagyhatod)utánna a vízben lévő bacikat öld meg egy kis sörrel,a sörben lévőket meg pálesszal.
És utánna jön az hogy az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést
Javaslom még 1x elolvasni a hozzászólásom, amiben jeleztem, hogy tudom, hogy az eltitásról van szó!
Csak "előre szóltam", hogy amikor majd "egyezkednek" a büntetés mértékéről ne mondja, hogy munkába járás, mert akkor nem fogják csökkenteni a fizetendő büntetést arra hivatkozva, hogy tanuló...stb.
A sörben még van egy csomó baktérium,muszály egy kis pálinkával fertőtleníteni utánna,viszont az meg túl erős önmagában tehát kell egy kis sört inni rá,de ott megint előjön a bakteriális fertőzés....stb..
Sziasztok! Az M1-M7 közös bevezető elején Bp fele van fix telepített trafi vagy szoktak ott ilyenkor este fele mérni? Láttam egy villanást és most nem vagyok nyugodt, nem tudom mi lehetett.
Anno én is írtam egy kérelmet (akkor még nem volt objektív felelősség) és figyelembe vették!