Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem semennyire!
Anno én is írtam egy kérelmet (akkor még nem volt objektív felelősség) és figyelembe vették!
Lehet nagyon naiv és hülye kérdés, de ezeket mennyire ellenőrzik le? :)
Köszönöm szépen a segítséget Bear !

(Gino, pont azért írtam én is, hogy tanuló létemre a munkás kifogással nem fogok tudni élni, és a kérdésem a további alternatívákra irányult. Asszem elbeszéltünk egymás mellett , vagy valami olyasmi. :) )
Már szinte az egészet bevedeltem ugyhogy lassan ki kell találjak valami uj dolgot amit elbizniszelhetünk(persze a késen kívül)
Multkor átjött a szomszédasszony és úgy berugattam vele alig bírt hazamenni.
Egy sör nem sör.
Na, túl vagyok egy sörön
oprah kimaradt......ide vezet a sok pálinka vedelés
A nevem azért elbundi mert cipőt,árulok,van két gyerekem,a feleségem nem dolgozik,szereti bonbont tömni magába a kanapén heverészve,elszedi a pénzem,szexre kényszerít amikor nem akarom stb......
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Te is el szoktad.... azért is a neved El-bandi!
Először vizet(de ezt a fázist akár ki is hagyhatod)utánna a vízben lévő bacikat öld meg egy kis sörrel,a sörben lévőket meg pálesszal.
És utánna jön az hogy az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést
Javaslom még 1x elolvasni a hozzászólásom, amiben jeleztem, hogy tudom, hogy az eltitásról van szó!
Csak "előre szóltam", hogy amikor majd "egyezkednek" a büntetés mértékéről ne mondja, hogy munkába járás, mert akkor nem fogják csökkenteni a fizetendő büntetést arra hivatkozva, hogy tanuló...stb.
beteg szülő szállítása, beteg hozzátartozó rendszeres kórházba járatása, stb.
Összezavartál. Akkor most mit igyak, vizet?
A sörben még van egy csomó baktérium,muszály egy kis pálinkával fertőtleníteni utánna,viszont az meg túl erős önmagában tehát kell egy kis sört inni rá,de ott megint előjön a bakteriális fertőzés....stb..
Természetesen nem én vezettem én csak utas voltam .... Hát ez drága szezon kezdés. Megyek iszom egy sört, mert tiszta ideg vagyok....
Csak csekk jön...
Meg tudod ami ora szerint 170 az valójában 160
Azt nem mert a nagybátyád vezeted nem te vagy valamelyik rokonod,de a lét tuti ki kell égetni.
Remek. Nem tudom mennyivel mentem, csak tippelni tudok (Kb. 170) A kalkulátor szerint 90 vagy 130 rugó lesz. A jogsit bevonhatják?
igen..
Hátulról fényképez?
Bizony van és 100-al lehet menni.
Akkor van mitől félni, havert az kapta le 1.5 hónapja este....
Javaslom a hozzászólás elolvasását még1x! Félreérted amit írt...

"ezért a "kell valami munkába járáshoz" vagy ilyesmi indok kiesik."

A kulcsszó a "kiesik"
Sziasztok! Az M1-M7 közös bevezető elején Bp fele van fix telepített trafi vagy szoktak ott ilyenkor este fele mérni? Láttam egy villanást és most nem vagyok nyugodt, nem tudom mi lehetett.