Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2011 magyarország! ide jutottunk?

Itt tartunk!

A miniszterelnökünk pedig szavazati jogot akar adni a gyerekek után. Ugye sejtitek kik fognak többségben szavazni a jövőben.

Ez ma lehetséges? Hihetetlen...

Elhallgatott jelen: több száz cigány támadta meg a rendőrkapitányságot

Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai
Rendőrkapitányságot.

Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított
egy cigánygyereket.
Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni,
azért, hogy Darázs József
rendőrt, aki előállította a cigánygyereket meglincselje. Bent csupán három
rendőr tartózkodott. A
háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év
rendőre is volt, és
a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni
kollégáikat.Az
őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt
rendőrök a készenléti
rendőrségtől, a Pest Megyei Főkapitányságtól könyörögtek segítségért.
Jelenleg a Pestvidéki
Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben. Azért írtam önnek, mert
sehol nem jelent meg
híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány aki
mint mondtam csupán
300 méterre lakik a kapitányságtól, és a
gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét .Az esemény megtörtént, arról
közvetlenül a
megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem,
aki 20 évig kollégám
volt.

Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni. Kérem tegye lehetővé,
hogy az esemény
nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be
akar törni egy
kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!

Tisztelettel:

Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls.

Küldjétek szét mindenkinek! Azért is tudja meg mindenki, hogy mi folyik
ebben az országban!
Jó reggelt!

http://youtu.be/U9FzGrxq1hU reggelt...[/L]
Na és Demszky taxisöfőr vót
Hidd el azért én mégiscsak cserélnék vele pénztárcát...
Ha a másik nem íratta át addig Tiéd minden teher és ha elkövetett valamit akkor ha objektív alá esik az is.....
Urak!

Ha valaki elad egy járművet és "elfelejti" bejelenteni az okmányirodába,akkor mik a lehetséges esetek?
szakma.......
egyik mellettünk lévő falu polgármestere anno az esküvőmön még pincér volt
Mindaddig, amíg a komplett magyar közigazgatás politikai és nem szakmai alapokon nyugszik, teljesen felesleges bármiféle változást várni. Kiből lehet polgármester? Bárkiből, akit megválasztanak! Ki kerülhet be a képviselőtestületbe? Bárki, akit megválasztanak! Egyáltalán nem kell értenie semmihez! Ilyen emberektől hogy várhatjuk el, hogy értelmesen irányítsák egy település életét? És ez még csak a legalapabb szint! Hiába vannak olyan dolgozók ott, akik értenek is valamihez (bár ez sem gyakori sajnos...), mindent a testület szavaz meg, így ha ők hülyék és nem látják át, miért lenne jó/nem lenne jó valami, beleevett a fene, amíg semmiféle szűrés nincs! Ugyanez hatványozottan igaz a magasabb szintekre, és akkor szándékosan kihagytam a megélhetési politikusokat a pakliból, akik csak azért vannak ott, hogy pénzhez jussanak!
Viszont a legnagyobb baj nem velük van, hanem velünk, az egyszerű átlagemberrel! A politikusaink nem természetfölötti lények, pontosan ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk! Pontosan ezért trógerek egytől egyig, akik fönt ülnek, mert mi is azok vagyunk! Amíg a legalapvetőbb szinteken is az átbaszás, ügyeskedés megy, mégis mit gondolunk, oda milyen emberek kerülnek föl? Ha nem lennénk mi is trógerek, ezek a közelébe sem kerülhetnének a hatalomnak!
felénk 9 milla volt a játszótér
30 milla a hivatal felújítása
45 a művelődési ház felújítása
120milla az iskola felújítása

ezeket kb tized részéből meg lehetett volna csinálni. felvesz a hivatal 10-15 szakembert(kőműves burkoló stb)
van egy rakat segélyes az meg mehetett volna segédmunkásank
de mégsem így történt

ráadásul a hivatalról már esik le a vakolat, kb 4-5 éve volt a generál
Sok példa van erre... A mentalitással van rohadt nagy baj...
Na ja, véletlenül egy tisztességes embernek jutott egy ki mozgástér...csodálkozhattak is a többiek és ezért hagyhatták így elgajulni a dolgot, hogy nélkülük is jól megy valami....persze ahogy eszméltek kitették mert nem kaptak belőle semmit........Érden pl a régi szoci vezetés építtetett egy szép nagy és új uszodát, de a ciklusuk alatt nem lett még átadva és az új csapat mivel nem látott belőle semmit így nem vette át az addig elkészült uszodát és azóta is(2006) óta ott áll gyönyörűen parkkal mindennel tök üresen csak őrökkel megrakva.....gondolom várják, hogy tönkremenjen a vállalkozó és valamilyen módon megszerzik a tulajdonjogot és akkor majd ők is szakíthatnak valamilyen módon.......
Az már lokális probléma. Mindenki máshogy kezeli a pályázati pénzt. Helyi példa: volt egy tanár házaspár, akik egy kis faluban tanítottak hosszú éveken keresztül. Igazgató lett a férj. Elkezdett pályázni különböző térítésekre, és annyi pénzt össze tudtak szedni, hogy egy 1800-as években épült épületből egy teljesen korszerű felszerelt iskolát kaptunk. Igen ám, de a felújítás után két évvel a képviselő testület változott(maszopos többség), akiknek egyszerűen bökte a szemét, hogy ennyire pörög az iskola igazgatója. Így hát kirúgták. Az iskolát megszüntették(mert drága), ezzel a helyi konyhának is befellegzett. Ezzel pedig felgyorsult a falu elöregedése....

Azóta az igazgató egy nagy alapítványi főiskola rektora.
Szerintem is, okmányirodánként bővel elég lenne. 12 milla egy játszótérre.......faxom, annyiból építettem a lakásomat.
Nem azért írta, több öröm mint gond és a gond az csak anyagi ami a végén úgysem számít.....
A polgi vagy családtagja valamilyen módon benne volt és ha másképp nem, de a vállalkozó aki építette felújított nekik valamit......ezért nyomta gondolom......a hivatalok csökkentése tényleg jó ötlet.....úgyis csak térségenként lehet okmányirodai dolgot intézni, elég lenne annyi hivatal is...
Minden tiszteletem a tiéd. Ebben a világban ennyi gyereket tisztességesen felnevelni, nagyon nem egyszerű dolog.
Na ez a pályázat is érdekes dolog ám.

Itt a faluban vannak nagy mínuszok a költség vetésben. Erre korábbi polgármester erőlteti a játszótér építését, hiszen 12 millióba kerül és abból a falunak csak 4 milliót kellene állni és az milyen jó. Képviselő testület szerint hülyeség, mert ne növeljük tovább a hiányt. Polgármester válasza állami cég nem megy tönkre. Most erre mit mondjak. Ezért tart ott sok önkormányzat ahol tart, tetemes mínuszokkal, mert mennyi pályázati pénzt nyertek......hahahha, csak az önrész nem volt meg soha csak hitelből.....na bumm...szép volt.

Új polgármester, új ötlet, emeljük meg a kommunális adót, emeljük meg a szemét szállítási díjat. Ki szív, az itt lakók, mert minuszos a falu és be kell szedni a lét. Az új polgármestert nem bírálom, mert nem tud mást tenni. de a régit igen, akinek a hasonló ötletei miatt lettek mínuszok a faluban.

Másik dolog, minek a fenének egy pár ezer lelkes faluban, fenntartani polgármesteri hivatalt?
Nagyon sok pénz, ha már csak a polgármester, jegyző, stb. fizetését nézzük, + az épületek fenntartása. Vissza kellene csatolni mind ezeket a legközelebbi városhoz mint régen volt.
Van még egy családra való sötétbarna kerítésfestékem...
nekem majdnem annyi van, de segélyt valahogy nem kaptunk.......kevés volt a pigment...
Lehet cserélni csak ha nem muszáj megőrizném az eredetit, ez már muzeális értéknek számít. Néha egy ellenőrzés kapcsán forgatják is hogy mi fene ez a papír.
igen...az ország 2/3-a nem ezt várta amikor az x-et odatette.......ezért alakítják úgy a jövőt, hogy a legközelebbi szavazásnál véletlenül se lehessen mást választani...
Ha 8-at nem is, de egyet összehozok idén. Többet csinálni belőlem már állam ellenes bűncselekmény lenne
Persze, pénzből lehet pénzt csinálni. Nem is voltak illuzióim, csak nem ezt vártam.
Az egy másik probléma. Nem jó itt senkinek. Mégis itt vagyunk.
Nem a kicsiket hanem akiknek nincs ismerőse az elbírálók között akivel meg lehet beszélni mennyi megy vissza......persze, hogy semmilyen pályázatot nem lehet megnyerni ha nincs ismerős.....
Speciel a Széchenyi kártyát vártam, hátha találok valami mikorhitel-szerű konstrukciót, ami segíthet elindítani egy vállalkozást. Persze... kicsiket az is leszarja...