Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na de így is fogy minden
nézz körbe a nagyobb áruházak parkolóiban, tömve vannak
még hétköznap délelőtt is egy csomó nép van benn, és most tuti nem a nagy meleg miatt
és az hogy x%-al kevesebb fogy valamiből az nem jelent semmit mert több mint x%-al drágább is
Persze, nem cél a jólét, mert ha mindenki jól élne nagy lenne a pazarlás és sokkal előbb felélnénk mindent. Kellenek a korlátok.

De gusztustalan, hogy kevesebbet keresünk és minden drágább mint jó pár országban.
lenne kiút de senki sem akarja..........
az államnak kellene egy csomó mindent csináltatnia
de nem csinál semmit, ha mégis akkor külföldi hitelekből
és az egy szar duma hogy nincs pénz. nem akarják hogy legyen
Attól nem tudunk elmenni, mert ti vagytok a "Gyorshajtás" én a "Yard" és mindig születnek "Megoldások" a viták végére
Na igen....ez egy ilyen ország. Nem tudom mikor lesz ebből kiút. Kőkemény törvények és retorziók rendbe tennék, de hát demokrácia van itt erről szó sem lehet.....
Amit én rosszabbnak tartok az az, hogy mellette még melózik és persze őt alkalmazzák hisz nem kell bejelenteni és járulékot fizetni utána miközben egy másik embertől elveszi a helyet aki pedig abból élne meg.......így duplán van segélyezve..
Lehet én rokkantabb vagyok mint sokan, de én meg dolgozni akarok és nem akarok ingyen élő lenni. Lehet ezt másba is bele kellene nevelni.
Az elmúlt 50 évben ez volt....bevett gyakorlatként működött és tényleg jó lenne megszüntetni....az utcában is lakik volt belügyes hölgy aki több mint 20 éve roki és láthatóan semmi baja bár nem vagyok orvos.....
Azért mert eddig mondjuk az elmúlt 5 évben az összes orvos korrupt volt és mind le lett fizetve és mind lábatlannak írta a két lábbal rendelkező embert.

De most más lesz. Legalább is az elgondolás ez....
Most már úgy gondolom ki kéne lépnünk az unióból....a politikusaink túl sok szart nyeletnek le velünk az uniós direktívákra hivatkozva pedig azok senkire sem kötelezőek csak a magyaroknál.....anno úgy gondoltam, hogy a gyerekeimnek jobb lesz a "nagy" lehetőség.....,de nem hisz ha elszegényedünk és az új jogszabályok amiket épp most döntenek a nyakunkba épp azt eredményezi, hogy csak a jobbmódúak gyerekeinek lesz jobb mert a szegény nem tudja iskoláztatni a gyerekét és ezzel csak az újabb rabszolgaréteget hozzuk létre....
Arra kíváncsi volnék, hogy lehetne itt rendet tenni, amit benyel a köznép és a tejhatalmúak is. Sokak jól megélnek a zavarosból.
ezért kellene rendet tenni.bocs hogy ennyire elbeszéltem a tárgytol
tsanyi nem megoldás amit mondok de szerintem Te is és a kis családod is megtudja enni a 12cm nél kissebb sárgarépát hiába nem unios méret ahogyan én is mi is.és rengeteg dolog van de gondolom Te is tudsz néhányat emliteni .akkor jo ez az unio sok cég még mindig retteg mikor jön ide egy erössebb és tönkreteszi persze unio
elmentünk a topik címétől.....
de attól még igaz, bakker
Ha csak a cigókra gondolunk ez igaz is lehet, de nem a cigókat akarják visszadobni hanem a magyarokat, a cigó megkapja segélyként legfeljebb....
ha eddig sem ment el dolgozni, ezután sem fog...inkább lop, csal
abban is biztos lehetsz, hogy háza sincs és ha el is megy melózni..akkor is feketén, tehát nincs miből vonni
Anno a rokiba küldést az állam is segítette az elszegényedett vidékeken ahol megszűntek a munkahelyek azért, hogy meg tudjanak élni valamiből és ne árasszák el a városokat a szegények.....most visszazavarnak melózni egy csomó embert......melózni?....hova?...melóhely nincs és nem is lesz amíg ilyen "remek" intézkedések vannak amik a vállalkozásokat kopasztják......nyilván nem lehet egyetérteni a kamu rokkantakkal és nem kéne tovább fizetni nekik, de megoldás kell.......hisz mindenki gondoljon bele, hogy visszatér a munkaerő piacra kb 400000 roki akiknek azért van valamilyen végzettsége és elkezd melót keresni....és lehet, hogy épp minket rúgnak ki, hogy felvegyenek egyet hisz olcsóbban elvállalja a melónkat......mindenképp kell valami megoldás a munkanélküliségre mert így nem lehet csinálni a visszavágást, hogy nem biztosítanak megélhetést az embereknek....
de simán elmegy dolgozni és fizet vagy ráterhelik a házára rendet kell rakni .nem véletlen ennyi a sulyadonk kapja a segilyt a tezsvir ennyi a járulék a sok kamus miatt
Lenne ám bevétel.... minden téren!
Csak ugye nem behajtható....
üdv! pohi ebben egyet értek és aki csalt fizesse vissza
Én nem csalókra gondoltam most. Az más tészta....
De miért kell évente behívni a láb nélküli embert? Közben hátha kinőtt a lába?
Amikor már látták többször, hogy nincs neki........

És én normális, fehér emberekről beszélek.
Ha színeket keverünk bele, akkor persze bármilyen csalás elképzelhető.
Gino!

Lehet a láb nélküli embernek csak papíron nincs lába valójában igen.

Engem igen is felháborít a kamu rokkantság. És mellette állok az ellenőrzésnek.

Itt a faluban is van olyan 40 éves ork aki rokkant nyugdíjon kutya baja nincs egész nap autózik fel le figyeli mit honnan lehet megfújni. Van meg rengeteg alkesz aki szintén otthon pihen és vedel és kapja érte a pénzeket, van aki nem is keveset, 80.000-ről is tudok.
Ez gusztustalan!
Normálisan dolgozó ember leeseik a tetőről, önhibáján kívül, tönkremegy a lába, nem tud dolgozni. Ő igen is kapjon rokkant nyugdíjat.
Alkoholista, aki saját maga döntött úgy, hogy inni kezed, na ő ne kapjon egy árva rohadt petákot se, mert saját magát tette tönkre szándékosan. Ez a véleményem a drogosokról is. És ez az a csoport aki életében nem sokat dolgozott normálisan.

Ellenőrizzenek csak le mindenkit, és a valóban láb nélküli ember kapjon megfelelő juttatást, akinek meg nem jár az takarodjon dolgozni. És örüljön, hogy nem ültetik le csalásért amit az orvossal elkövetett aki leszázalékolta indokolatlanul.

Ez a véleményem. Sok a potyautas ez a baj ezzel az országgal. Mindenkinek jár minden, ha a kis ujját nem mozdítja meg a többiekért akkor is. Aki beteszi a pénzt rendesen sajnos így annak is kevesebb jut, pont ugyan annyi mint annak aki semmit nem tett be. Ez igaz a Tb-re mondjuk meg a Kórházakra, de az egész ellátó rendszerre is.......sajnos.
semennyire.
Ott a kulcsszó, hogy: anno
Most ne néznének utána?
Mikor a láb nélküli embereket behívják bizottság elé, hogy nem nőtt-e ki a lába és hátha nem kell rokkant nyugdíjat fizetni neki?