"Jó, majd, ha ráérünk sajnáljuk a szegény rendőröket.
Nem értem, kötelező rendőrnek menni?"
Nem kell sajnálni, nem kért rá senki, nem kötelező, de nem is panaszkodok e miatt.
"A lakosság nagy része nem véletlenül utálja a rendőröket, hanem ezért, mert a rendőrség a hatalom, az állam meghosszabított pofonosztó keze.
Annak is oszt, aki egyáltalán nem érdemli meg, ráadásul a rendőrök MINDÍG a könynebb irányba mennek el."
Igen a tanárt is utálja a diák mindig, pedig nem tesz rosszat azzal, hogy tanítani akar.
"Könnyű az átlag állampolgárt mondvacsinált indokokkal baszogatni, hajkurászni az aluljáróban a nénikéket akik hóvirágot árulnak, könnyű eltörni a gerincét, és örök életére nyomorékká tenni egy 50 kilós 19 éves fiút(nem volt személyije)
A kemény bűnözőket elfogni, az macera, az nem ízlik."
Tipikus gagyi duma, a börtönök azért vannak 130-260%-on, mert csak az ilyenekkel vannak tele....és maguktól sétáltak be oda a kemény fiúk.
"JAh, hogy az állampolgár basztatása a parancs?"
A szabálytalankodóké igen.
"Kötelező sünnek menni?"
Nem, maradhatsz róka is.
"Kötelező a kapott hatalommal visszaélni?"
Nem, és nem is teszi ezt meg a nagy %.
"Az átlag állampolgár csak a basztatást látja, és személyes találkozáskor nagyrészt a bunkóságot, a lehúzást.
Izzókészlet,mallégy, eüdoboz, és benne az olló.
Ezt kötelező csinálni?"
Nem, de ha van eü doboz az autóban (izzó készlet nem kötelező), ha van rajtad mellény korlátozott látási viszonyok között lakott területen kívül mikor gyalog vagy kerékpárral vagy, akkor nem kötelező.
"Persze, jön a duma, hogy a járművek nagy része tök szabálytalan.
Jah, mert gondolom,a rendőr otthoni járműve az százas.
Ugyanmár..."
Semmi kivetnivaló nem volt az R1-emen szerintem, más járművem nincs. De ha lett volna sem azt okolnám aki ezért megbüntet, hanem magamat, mert én szabálytalankodtam.
"CSak a szokásos képmutatás."
Tőled meg a szokásos mellébeszélés.
"A rendőrök többésgük képtelen megkülönböztetni a határozott fellépést az arrogáns bunkóságtól."
Az állampolgárok nagy része is.
"Nyilván van egy réteg,amelyik hivatásának tekinti, hogy rendőr legyen, az iylen arcokat a kis közössége nyilván elismeri, szereti, elfogadja, számít rá.
De a mindennapi életben az átlag rendőrel való találkozás az nem ez, hanem az arrogáns tahóság."
Sajnálom ezen tapasztalataidat, biztos mindig csak a rendőr lehetett a hibás és te soha.
"Aki bármiféle hatalmat kap , emberek sorsáról közvetlenül dönthet, annak nagyon inteligensen kellene viselkedni, nehogy visszaáljen a kapott hatalommal."
Az állampolgárnak is el kellene ismernie inteligensen, ha szabálytalankodott.
"És nekem ne mondjad, a szokásos terelő rizsát, több rendőr barátom van, tudom mi a pálya."
Jééé nekem is
"A rendőrséggel kapcsolatban a kontroll zenekar dalszövege igen találó
" tudjuk vidékről kerültetek fel és még ez volt a legjobb munkahely""
Biztos sok a vidéki Bp.-en.....
"Persze, elhiszem, hogy a normálisabbja szenved a hüyleségtől."
Igen.
"Csak akkor nem értem miért marad."
Mert változtatni szeretne ezen........a képen......
nyugi, nem marad. sorban lép ki az a típus, akiről beszélsz: emberként nehéz feldolgozni, hogy naponta szemet kell hunyni a valódi bűnök felett (hisz' abból nem jön pénz) és basztatni kell azt, aki az ezredik mellékutcában két percre leparkol a saroktól négy és fél méterre, me' az harmincezer instant.
meg kell nézni a profi őrző-védő cégeket (nem teszkó nem építkezés) és kommandókat, érdekes módon ott nem csak fizikailag vannak szinten a népek, de szellemileg is - na azok se pékekből lesznek, hanem azokból, akik megelégelték a titkárnő szerepet és rájöttek, hogy ők nem a "megnyomom tízszer a fényképező gombját, kitöltöm a hatsorost, megvan a háromszázezer, eszem egy bablevest és eltelt a nap" melóra esküdtek fel.
viszont a többiekkel ellentétben nem ítélem el őket: itt helyben próbálna meg kilépni. utána hónapokig keresgélhetne, hogy egy retek, kosz munkával keressen - általában - kevesebbet mint addig. és számlát fizetni, családot eltartani (bármilyen durva) még a rendőrnek is muszáj.
szégyellje érte magát az, aki kitalálta, hogy "tartsa el magát" a rendőrség.
nagyon sok cikket elolvasok különböző újságokban.a média szeretné irányítani az emberek gondolkodását,de ez nem mindig sikerül.
a cikkek utáni hozzászólásokban lehet igazán látni,hogy mit gondol az átlag állampolgár.(nem ártana,ha ezeket fönt is olvasgatnák)
és lehet itt bármit magyarázkodni:a cigányt és a rendőrt nem kedvelik az emberek.(bocs a párhuzamért)ha tetszik,ha nem:ez tény.a viccek se véletlenül születtek.
és ugyanúgy ahogy a cigányt nem azért nem kedvelik,mert barna a bőre-hanem azért ahogy viselkedik.a rendőrt se azért nem kedvelik,mert egyenruha van rajta.hanem a túlkapások,gyakran igazságtalan intézkedések,nem egyenlő elbírálás,pénzbehajtás a méréseknél...stb.
az más kérdés,hogy nem volna szabad általánosítani1ik helyen se.de ez meg azért van,mert nagyobb %ban az embereknek a rossz tapasztalat jut.
szerintem azon kéne elgondolkodni,hogy ezt a helyzetet hogyan lehetne javítani de ennek,mint mindennek-fölülről kéne kiindulni.
ezzel a beírással nem a vitát akarom szítani.de tisztában kel lenni azzal,hogy az emberek így látják.és ennek biztos van is alapja.
Jó, majd, ha ráérünk sajnáljuk a szegény rendőröket.
Nem értem, kötelező rendőrnek menni?
A lakosság nagy része nem véletlenül utálja a rendőröket, hanem ezért, mert a rendőrség a hatalom, az állam meghosszabított pofonosztó keze.
Annak is oszt, aki egyáltalán nem érdemli meg, ráadásul a rendőrök MINDÍG a könynebb irányba mennek el.
Könnyű az átlag állampolgárt mondvacsinált indokokkal baszogatni, hajkurászni az aluljáróban a nénikéket akik hóvirágot árulnak, könnyű eltörni a gerincét, és örök életére nyomorékká tenni egy 50 kilós 19 éves fiút(nem volt személyije)
A kemény bűnözőket elfogni, az macera, az nem ízlik.
JAh, hogy az állampolgár basztatása a parancs?
Kötelező sünnek menni?
Kötelező a kapott hatalommal visszaélni?
Az átlag állampolgár csak a basztatást látja, és személyes találkozáskor nagyrészt a bunkóságot, a lehúzást.
Ezt kötelező csinálni?
Persze, jön a duma, hogy a járművek nagy része tök szabálytalan.
Ugyanmár...
CSak a szokásos képmutatás.
A rendőrök többésgük képtelen megkülönböztetni a határozott fellépést az arrogáns bunkóságtól.
Nyilván van egy réteg,amelyik hivatásának tekinti, hogy rendőr legyen, az iylen arcokat a kis közössége nyilván elismeri, szereti, elfogadja, számít rá.
De a mindennapi életben az átlag rendőrel való találkozás az nem ez, hanem az arrogáns tahóság.
Aki bármiféle hatalmat kap , emberek sorsáról közvetlenül dönthet, annak nagyon inteligensen kellene viselkedni, nehogy visszaáljen a kapott hatalommal.
És nekem ne mondjad, a szokásos terelő rizsát, több rendőr barátom van, tudom mi a pálya.
A rendőrséggel kapcsolatban a kontroll zenekar dalszövege igen találó
" tudjuk vidékről kerültetek fel és még ez volt a legjobb munkahely"
Persze, elhiszem, hogy a normálisabbja szenved a hüyleségtől.
Már elég xar a dumád...és végtelen türelmem kezd elfogyni nekem is. Utólag okosnak lenni a legkönnyebb. Ha előre látnád a balesetet nem követezne be. Mást meg kioktatni mivel foglalkozzon bunkó dolog. Főleg úgy, hogy hülyeséget beszélsz (saját magad hazudtolod meg) mivel indulás előtt köteles vagy ellenőrizni a járművet és nem elindulni. Tehát a rendőr csinálta volna másként mikor parancsot kapott aminek meg tagadásáért katonai bíróság elé állítják (kirúgják, megbírságolják vagy leültetik), míg az állampolgár akit a főnöke kopott gumival indít el az teljesen normális dolog amikor ő csak egy utasítást kapott amit ha megtagad max. kirúgják és más egyéb szankció nincs.
Én csak azt tudom mondani az ilyen okosoknak mint te, hogy el lehet jönni rendőrnek és meg kell mutatni mennyi nyomást bírsz ki és jobban kell csinálni. Hajrá! Ha meg nem akarod ezt csinálni és fogalmad nincs róla, hogy működik ez az egész akkor ne okoskodjál.
konkrétan most veled értek egyet. Hozzátenném, ha egy ilyen miatt halna meg egy hozzátartozóm, a sofőrt is lelőném. És a tulajt is. Max kétszer tárazok.
Kawasekis, ugye csak a gyógyszered gurult el? Vagy mentség a főnök hülyesége arra, ha te megölsz valakit? Nyomod itt a szar dumát, hogy a rendőr helyében el sem indultál volna, majd azt, hogy elindul kopott gumival szegény sofőr? Na.
Szerintem meg igenis vegyék el akkor is a forgalmit, ha valaki kopott gumikkal közlekedik. Akkor is vegyék el ha valaki fröcsög nekik, hogy a főnök nem vesz rá gumit, meg ha ő szól kirúgják. Mert akkor is kelljen megnézni elindulás előtt, ha az nem az övé, csak ő közlekedik vele! Arról nem is beszélve, ha tud is róla!
Egyszer jött velem szemben a 2-es főúton keresztbe csúszva egy nyerges majdnem otthagytam a fogam, és csak kis híja volt, h nem préselt össze mielőtt megfogta a szalagkorlát! A kiérkező rendőrnek meg elmondta, hogy ő szólt a főnökének, de az nem hajlandó lecserélni. Hát kösz én meg azért dögöljek meg mert ő félti az állását, és ilyen szarokkal elindulnak a sofőrök.
Majd jön a tél, és jönnek a balesetek, és 90%-ban elmondják, hogy a baleset a gumik rossz állapota miatt következett be. Mert BEKÖVETKEZIK mindig!
Ne én dögöljek meg azért annak ellenére, hogy a saját kocsimra megveszem a gumit, mert a te főnököd annak tudatában nem vesz, hogy valamelyik alkalmazottja úgyis elviszi a balesetveszélyes járművet, veszélyeztetve ezzel a többi közlekedőt!
Mint ahogy ti mondjátok a rendőrre, hogy akkor válasszon más munkát, én meg azt mondom, hogy inkább rúgjanak ki egy sofőrt mert nem mer kopott gumikkal elindulni, minthogy nekem kelljen ilyen autók között közlekednem.
És bocsánat ha az életem, meg másoké fontosabb mint a te állásod!
és ha lennétek szíves megtanulni és megtartani az arany szabályt ha megállítotok egy olyan járművet ahol a forgalmiba bejegyzett tulajdonos-üzembentartó- és a vezető személye nem ugyan az, tehát a pilóta az a droid aki végzi a piszkos melót, és netán pl kopottak a verdáján a gumik, arról nem ő tehet mert ő nem vehet rá újat neki csak az munka eszköz--mint nektek a szolgálati motor-- és hiába kér a munkaadójától ha nem kap, és neki is úgy kell elindulni mint anno a kollégátoknak, tehát ha egy ilyen szituval álltok szemben, akkor ne fröcsögő nyállal ordítsátok rá hogy:feljelentem, megbüntetem, szétbírságolom, bla bla, hanem gondoljatok a ti esetetekre és ne nagyképűsködjetek--mondhatnám azt is hogy húzzátok be a farkatokat-- és szóban figyelmeztessétek a pilótát hogy kopottak a gumik és szóljon a gépjármű tulajdonosának hogy cserélje le. nem nagy szám az egész, de ti sem tudtatok elérni egy olyan ügyben sem semmit.
a hatóság nem én vok, és én is így válaszolnék ha nem akarnék tudni róla. de ez egy alap tudomány.
a kollégátok aki az M1-en ..........., gondolom ismerős a történet, az aki a motorja műszaki állapota miatt adta az életét a-én a helyedben megjegyezném- semmiért! pont a magyar rendőrségen belül uralkodó és köpni való állapotok miatt kellett az életét odadobnia értelmetlenül.
ismerős a mondat számodra: inkább a tűzben égni mint a hugyban ázni
ha én olyan szituba keverednék mint ő akkor, fogtam volna beállok egy benzin kútra, felhívom a szakszervezetist és lököm neki a vakkert amit rögzítek is, majd szúrok egy eggyest a szolgálatin és el lövöm a hátsó gumit a verdáról, elszívnék egy friss cigit és inkább ölelném a családom, mint hajlongjak pár köcsögnek.
van még egy gondom pohi, nem hallom a vas rácsos iskolakapu pántjainak csikorgását, és a műanyag lakat kattanását a felelősök háta mögött, és riadt tekintetüket látni kb úgy mintegy átlag polgárnak aki a tőletek kapott szerelmes levél láttán omlik össze:50000.
üzemben tartónak nincs tulajdona, ezt meg tanulhattad volna!
akinek a törzskönyv a nevén van az a tulaj, üzembentartótól nem vehetik el a kocsit, ha nincs a tulajdonában, én is így grasszálok.
még egy szar autópálya blokkot is1évig meg kell őrizni....múltkor vettem egy kis bőrtárcát a kesztyűtartóba kimondottan ezeknek jogkövető állampolgár vagyok....és ezért szegény is
Ennek egyszerű oka van.....az összes szolgáltató ha csak nekik tartozol max. a kamatot számolhatja fel míg ha kiadja egy adósságkezelőnek(akik véletlenül bankok és elvtársaik tulajdonában vannak) akkor lesz kezelési költség, eljárási díj és még egy csomó más.....pár éve így van......mióta is, 2002?....
Rajtam egy csaknem 5 éve állítólag be nem fizetett áramszámlát szinte azonnal az adósságbehajtóhoz tettek át. Nem találtam meg a csekket. Nekik meg nincs mit félteni de nekünk....
amikor ilyeneket olvasok,hogy milyen agyafúrt módszerekkel akarnak pénzt behajtani,mindig kellőképpen felidegesítem magam......eszembe jutnak a cigányok,akiknek több ezres vagy akár százezres gáz,villany,víz stb. tartozásuk van.és havonta mégis hiánytalanul kezükbe kapják a segélyt,támogatást stb.,mert az alanyi jogon jár! Abszurdisztán....én így szeretlek!
Nem értem, kötelező rendőrnek menni?"
Nem kell sajnálni, nem kért rá senki, nem kötelező, de nem is panaszkodok e miatt.
"A lakosság nagy része nem véletlenül utálja a rendőröket, hanem ezért, mert a rendőrség a hatalom, az állam meghosszabított pofonosztó keze.
Annak is oszt, aki egyáltalán nem érdemli meg, ráadásul a rendőrök MINDÍG a könynebb irányba mennek el."
Igen a tanárt is utálja a diák mindig, pedig nem tesz rosszat azzal, hogy tanítani akar.
"Könnyű az átlag állampolgárt mondvacsinált indokokkal baszogatni, hajkurászni az aluljáróban a nénikéket akik hóvirágot árulnak, könnyű eltörni a gerincét, és örök életére nyomorékká tenni egy 50 kilós 19 éves fiút(nem volt személyije)
A kemény bűnözőket elfogni, az macera, az nem ízlik."
Tipikus gagyi duma, a börtönök azért vannak 130-260%-on, mert csak az ilyenekkel vannak tele....és maguktól sétáltak be oda a kemény fiúk.
"JAh, hogy az állampolgár basztatása a parancs?"
A szabálytalankodóké igen.
"Kötelező sünnek menni?"
Nem, maradhatsz róka is.
"Kötelező a kapott hatalommal visszaélni?"
Nem, és nem is teszi ezt meg a nagy %.
"Az átlag állampolgár csak a basztatást látja, és személyes találkozáskor nagyrészt a bunkóságot, a lehúzást.
Ezt kötelező csinálni?"
Nem, de ha van eü doboz az autóban (izzó készlet nem kötelező), ha van rajtad mellény korlátozott látási viszonyok között lakott területen kívül mikor gyalog vagy kerékpárral vagy, akkor nem kötelező.
"Persze, jön a duma, hogy a járművek nagy része tök szabálytalan.
Ugyanmár..."
Semmi kivetnivaló nem volt az R1-emen szerintem, más járművem nincs. De ha lett volna sem azt okolnám aki ezért megbüntet, hanem magamat, mert én szabálytalankodtam.
"CSak a szokásos képmutatás."
Tőled meg a szokásos mellébeszélés.
"A rendőrök többésgük képtelen megkülönböztetni a határozott fellépést az arrogáns bunkóságtól."
Az állampolgárok nagy része is.
"Nyilván van egy réteg,amelyik hivatásának tekinti, hogy rendőr legyen, az iylen arcokat a kis közössége nyilván elismeri, szereti, elfogadja, számít rá.
De a mindennapi életben az átlag rendőrel való találkozás az nem ez, hanem az arrogáns tahóság."
Sajnálom ezen tapasztalataidat, biztos mindig csak a rendőr lehetett a hibás és te soha.
"Aki bármiféle hatalmat kap , emberek sorsáról közvetlenül dönthet, annak nagyon inteligensen kellene viselkedni, nehogy visszaáljen a kapott hatalommal."
Az állampolgárnak is el kellene ismernie inteligensen, ha szabálytalankodott.
"És nekem ne mondjad, a szokásos terelő rizsát, több rendőr barátom van, tudom mi a pálya."
Jééé nekem is
"A rendőrséggel kapcsolatban a kontroll zenekar dalszövege igen találó
" tudjuk vidékről kerültetek fel és még ez volt a legjobb munkahely""
Biztos sok a vidéki Bp.-en.....
"Persze, elhiszem, hogy a normálisabbja szenved a hüyleségtől."
Igen.
"Csak akkor nem értem miért marad."
Mert változtatni szeretne ezen........a képen......