Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem még olyat is küldtek hogy milliárdos névrokonom van hawain! és én lehetek az örökös ha fel veszem vele a kapcsolatot és osztozunk a hasznon de azt nem irta hogy osztozunk e a börtönbüntin is
Jól van elhiszem. Köszönöm a válaszokat.
történtek kresz módosítások de ezt nem érintette. motoron városban és városon kívül minden esetben kötelező, személyautónál csak városon kívül kötelező a tompított fény használata.
Üdv!
Ez nagy igazság.
Mikor lesz forgalomba helyezve?
mindenesetre jobban láccó, ha ÉG a lámpa
Szia!

Azért kérdeztem mert felmerült egy beszélgetés kapcsán hogy állítólag már két hónapja kötelező, valami EU-s előírás szerint. Én nem tudom biztosan ezért kérdeztem, ja meg hát jogosítványom sincs.
Nem.
Jó reggelt!

Arra kérdésre keresek választ hogy Magyarország területén az autókon kötelező-e használni a tompított fényszórók használata lakott területen belül is?
minek egy angolnak a motorunk, mikor náluk szaré-húgyé van. én is kaptam de valami bődületes rossz angolsággal leírva/román/. mire lerendezel vele mindent és a banktól megkapod a visszaigazolást hogy kifizették addigra ott a motorért és abban a TÍZ percben megállítja az utalást a számládra és viszi a motort. rendőrségi történet.
Jó Reggelt.
Vizes bázisú zsír és teljesen eltünteti a letakart részt. próbáld ki nivea kenőccsel. és hátranyúlva foltmentesen letörölhető a kesztyűt nem bántja.
köszi a válaszokat!
talán ez , de ha orbánia meggondolja magát akkor nem
Én is kaptam anno ilyeneket.Ne foglalkozz vele,átverés.
én is kaptam egy angol nyelvű e-mailt,de nem erről a címről.most pár hete,mikor feltettem a motor hirdetését.én alapból nem foglalkozom ilyenekkel a mai zavaros,megbíz6atlan világban.de az üzenőfalon is azt javasolták hozzáértők,hogy hanyagoljuk...
Ismerős valakinek a következő email cím?

bailee_freddie@yahoo.de

A csóka emaileket írogat angolul, hogy érdekli a motorom, csomó adatomat kéri, én meg bizalmatlan vagyok. Egyáltalán ki a fene venne külföldről itthoni motort?
Igen a sáros rendszámot említettem én, is de nem hinném h mindenki megúszná ilyen könnyen, és gondoltam vannak erre jobb praktikák mint pl: az előttem említett fehér szilikon zsír.
Hello!
Ez kipróbálva is megállta a helyét? Mert emlékszem, amikor különböző szórófejes lakkszerű dolgokról mondták, hogy lefújva nem olvasható a rendszám, és aztán érdekes módon mindegyiken látszott, hogy mi van ráírva, hiába fújták, köpködték, stb.
Egy kis adalék a "szakértői" vélemények valóságáról.....ez most megbukott, de mindig annak lesz iogaza aki meg tu8dja fizetni a "szakértőt"...: szakértőbukta
[19142] hozzászólás pl
ez egy VISSZAJELZŐ. Vagyis, ha van már lézerblokkolód, akkor vehetsz mellé egy ilyet.
Szerintem te inkább ilyesmit keresel, mint az enyém.
ennyiért blokkolót kapsz....
fehér szilikonzsír.
És erről a radardetektorrol tudtok valamit? jó ez?
http://www.motorr.hu/3140/chee...
Hali bemértek a jardok engem is:S
Létszi írjátok le a taktikákat amit használtok h ne lehessen látható a rendszám, mi az ami beválik, és még talán azért kapnám a legkevessebb büntetést. Gondolok itt a sárral bekenés a meghajlításra, sajna nem tudom h mi mért jó, és mit kapnék érte ha olvashatatlan a rendszám, vagy hogyan tudom kimagyarázni a helyszini erőket mert eddig 750 oldalból 20-at elolvastam és semmit sem találtam erről, légyszi írjátok meg nekem röviden mi az amit használtok:D Mert ha megint bemérnek nem lesz karácsony :D Előre is köszönöm:)
lesz itt szép orbánia rezsim csak győzzünk elhajolni előle.