Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy behajtják anyukáékon....
ezt a gány melót és még "jól jártam"...50 helyett 84...+2km/h és már 60e csak az a bosszantó, hogy egy falu határában (még szántóföld volt) fotóztak le, én a táblánál nem fékezek le 50-re hanem elveszem a gázt és lelassulok.házak között max 60-al szoktam menni de ez van...
először elkezdenek fenyegetni, utána egy két túlbuzgó zsidóbérenc ribanc kurva a jóváhagyásod nélkül is részletfizetést kérvényez helyetted, majd nagy durcásan visszavonja, majd az apeh basztat hogy valami maradék összeget keres rajtad, ez cirka 4 hónap.
kiadják az önkorihoz behajtásra, nekem egy halál nyugodt pali jött ki és normálisan akart rávenni a fizetésre-jelzem a kapu kilincsén ott vigyorgott a 230v-os birkózógép de nem fogta meg- még párszor ki jött sztán nem jelentkezett, most várom hogy közmunkára ítéljenek, azt elfogadom, ha nem tenném akkor mehetek budha szobornak 1e ft-já val.
szevasztok!

50es papírral akartam 125ös motort, de letettem róla mert mindenhol azt írják, hogy nem éri meg, elkapnak drága bünti, ugrik a "B" jogsi, stb...
valahol azt is olvastam, hogy valami kütyüvel a kipunál meg tudják nézni, mennyi ccm-is valójában...

a kérdés az lenne, hogy ha 50es moci kap 70es szettet akkor azt is kijelzi? ugyanúgy megbasznak mintha 125ös lenne?

válaszokat előre is köszi!
Azért mert engedély nélküli átalakítást hajtasz végre a motoron.
Nekem annó felajánlottak 20eFt-ot vagy forgalmi nuku vagy ott helyszinen visszaállítom a jogszabálynak megfelelő dölésbe+ 5eFt.
Nem kell mondanom melyiket választottam.
azonnal lecserélni! képzeld el:megcsúszol a vizes zebrán és elesel.az autós,hogy ne üssön el félrerántja a kormányt neki egy busznak ami felborul.8halott,15súlyos sérült,mert Te nem a közlekedésbiztonságnak megfelelő cipőben veszel részt a forgalomban na valami hasonló gondolatmenet alapján született pár értelmes jogszabály
És menni tudsz még benne?
jut eszembe.. nekem az egyik pár cipőmön vészesen lecsökkent a profilmélység
az a baj,hogy ebben a tetves országban megtehetnek mindent veled,ha nem vagy cigány.az előírásoknak meg lassan már gyalog se felelek meg....
Azért mert nem felel meg az előírásoknak a rendszámtartó konzolod... és igen, megtehetik
van valakinek vtr sp2 -es tapasztalata?
kikellene találni valami szerkezetett amivel tudod álítani a rendszámot
miért veszik el a forgamit ? megtehetik?
Jár.. és a forgalmit is elveszik sok esetben
Köszi :) Pályán? Több mint egy éve a garázsban áll a kicsike
sziasztok ! tudja valaki hogy jár e bünti ha a rendszámtartó szinte vízszintes vagy a rendszám meg van hajtva? köszi
Hát ha csinos rendőrnőt fogok ki akkor hagyom magam
Hagyod magad? Videót tegyél majd fel róla, hadd örüljünk.
legjobb öröm a káröröm ...el lesz intézve okosba
Kár hogy nincsen ilyen kárörvendő szmájli ,mert ebből sex lesz ! Tudod , orál anál kanál, és minden földi jó !
Sajnos olyan nem nagyon van. :( Itt minden infót megtalálsz kb.

Közigazgatási Bírság
Köszi!
Igen az összegre már rájöttem.Ha esetleg nem tudom vagy nem akarom befizetni akkor mit csinálnak?Körberajzolnak?
Na jó nem poénkodom nincs is hozzá kedvem ezek után, de mégis mit tehetnek ha fizetésképtelen vagyok?
Hát kérdezz rá. :) Hogy hol talált rá a motorodra. Melyik részen van helyileg stb. Írjon magáról. :) Lehet, hogy pályán látta a motorod, ki tudja. :)
Üdv!
Ma kaptam egy levelet a rendőrségtől, melyben az áll, hogy 50 helyett 84-el mentem. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi lesz a büntetés?Bevonhatják- e a jogosítványom?Diák vagyok 0 keresettel, ha esetleg nem fizetem be az összeget mit tudnak velem csinálni?
Előre is köszönöm a válaszokat!