Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dettó, csak itt quad (rendszámmal) tele a hátsó hdoboz (bevásárlás) mire a rendőr kiordított a lámpánál: "ha mégegyszer itt randalírozol a kvaddal, leveszem a rendszámodat!"...
Andi ült a quadon, tökre egyhelyben állt éppen nem is értette, hogy miről van szó. megkérdezte, hogy mit követett el, mire visszaordított a rendőr (civil autóból) hogy "mindig itt randalíroztok!"

baszki. otthon elég stresszes élete lehet a yardnak
Jó reggelt mindenkinek!

Most hazafelé jövet szemtanúja voltam egy elképesztő esetnek, legalábbis számomra elképesztő. A vasúti átjáróban már pirosra váltott a lámpa és a karok is leereszkedtek amikor egy BMW nagy sebességgel az időközben már megálló autókat kikerülve átszáguldott az átjárón ahol pár másodperc múlva a vonat is haladt. Nemrég eléggé felháborodott a közvélemény a 100 000 Ft-s bírságösszeg hallatán, hát azt mondom továbbra is, itt nálunk kiszabhatnak bármekkora büntetéseket, akár jogosan akár nem, a fejekben kellene rendet tenni végre. Legközelebb lehet nem lesz ekkora szerencséje.
Elnézést de ezt ki kellet írnom magamból. Természeten nem akarok általánosítani mert hiszem hogy az emberek nagy többsége betartja a szabályokat vagy legalábbis nem szegi meg ilyen durván.
ezek szerint az az oldal is hiányzott apám KRESZ könyvéből.....
Ehh....bocs, nálam összeragadtak a lapok.
Na ne viccelj...XT-vel...... A KRESZ elsó paragrafusa, hogy XT-vel árkon áthajtani tilos
Szerintem kisebb fokó szabs. max. 30.000 Ft.
A sok 'ha" mindig megmosolyogtat....
Tilos az árkon átmenni? Szerintem nem.
Jók a történetek.Én is leírok hát1et,hátha okul belőle valaki.
Kis városomban haladtam az XT-vel.Gondoltam beugrok a benzinkúthoz,de nem megyek körbe az úton hanem átmegyek az árkon.Így nyerek több száz métert Indexelve a terelővonalhoz húzódtam és szépen balra fordulva átugrattam a kúthoz.
Még fel se bontottam az energiaitalt,mikor ott voltak.Nemtom honnan.
-Ön az előbb itt egy "manővert" hajtott végre és az szabálytalan volt.
Én meg megkérdeztem,hogy miért?
És erre ő: ö ööööö-hát mert mi lett volna,ha szemből jön egy autó női sofőrrel és megzavarja őt ez a "manőver"?
......na mind1,most csak szóbeli figyelmeztetést kap!És elmentek.
hát ennyi..... ez most nyáron volt.
Miért nem kértél egy helyszínit 3-5rugóbol megúszhattad volna.
..igazán feljelenthetted volna tiszteletlenségért.
semmire ha tagadsz azt kell mondani, hogy te megálltál (gondolom nincs videó róla)
ha nagyon okos jelentsd fel, a haverom most nyert két balfasz ellen pert a befizetett büntijét vissza is utalták azokat meg lefokozták

Nekem cegléden két esetem is volt.
az egyiknél a hosszú sárgán átmentem, de már épp be is pirosodott utánnam jött a fasz, mert két autóval mögöttem állt, de sajna nem láttam Magas c-vel kzdett, de látta, hogy velem nem megy semmire mondtam neki, én a zöldön mentem át, mindenhol ezt fogom állítani szerintem belenyugodott, hogy ez patthelyzet azt elzavart

A másik eset amikor csorgok be ceglédre olyan 120-al(autó), láttam én, hogy a külső benzinkútnál éppen hajtanak kifelé, mert az orruk előtt mentem el beérek a városba, mondjuk nem sokat hagyott alább a lendület8akkor még fiatal voltam és vagány )
a kereszteződésbe balra fordulok, még szemből a busz int, hogy elenged, ahogy elfordulok kisvártatva egyszer csak mögöttem termett egy szirénázó rendőrautó na mondom ez azt honnan apicsábú ketten voltak, azzal kezdte, hogy nem adtam meg a helyijáratos busznak az elsőbséget, mondom idefigyeljen jóember, lemondott az elsőbségéről az én javamra, de utolérjük kérdezzük meg ha nem hiszi. Akkor belátta, hogy ezzel nem megy semmire, akkor előjön azzal, hogy én hogy száguldottam lakot területen (felháborító) mondom én 50-el jöttem hisz annyi a megengedett erre egy kicsit bepipult elkezdett feljelentéssel fenyegetni Mondom akkor biztos készült rólam hiteles fotó is(akkor még nem volt lézer) na aszthzittem akkor tapossa meg a sapkáját, elkezdett szitkozódni, hogy milyen alak vagyok, hogy nem vállalom a tetteimet, ha lenne bennem némi tisztesség akkor bevalannám és aláírnám amit Ő mond

Sajnos nem tudott hatni a jobbik énemre a lelkiismeretem valahogy aznap otthon maradt Mondtam nézze biztos úr én 50-el mentem, maga azt ír amit akar én meg majd a bíróságon azt mondok amit akarok, de úgysincs semmi bizonyíték. Ekkor már örjöngött a lehuzott ablakon behajította az irataim azt elmentek a picsába

Ja és el se köszönt
szia Pohi,Csornán egy körforgalomból kifele jövet nem engedtem el egy gyalogost aki a gyalogátkelőhelynél állt,szemböl a rend őre megállt neki,utánam jött és kb1 km után megállított.feljelentett.mire számíthatok?köszi előre is.
Hát a lakott területen 50-el nincs gond szerintem, főleg, hogy egy elég "balesetveszélyes" kereszteződésnél volt mérve, ahol elég sokk csattanás van. A 40-es tábla az egy bukkanó és kanyar kombó miatt lett kirakva sejtésem szerint, valamint azért mert a dombtetőn van szintén egy kereszteződés nehéz kilátási viszonyokkal. a logikát látom benne, de 50 helyett 40 nem hiszem, hogy nagyot változtat bármin is. Ettől függetlenül valaki kirakta valamiért, nem kint felejtett tábláról volt szó.
Ez nem lehet h azért van mert az adott útszakasz lehetővé teszi, hogy a közlekedés, az amúgy megszabott sebességnél ugyan gyorsabban, de zökkenőmentesen haladjon?... ahol túl sok a szabálysértő, ott lehet hogy a szabállyal van a baj...
Ma Fóton mértünk (oda küldtek, nem bújtunk el, fehér ingben világítottunk a fekete autóban, jól belátható egyenes szakaszon) 40-es táblára 58-tól kezdve és lett 4 óra alatt több mint 100 felvétel. Átlag 65, de többeknek a 85 is sikerült. Szóval......még 50 közelében sem voltak nem, hogy 40...... a közlekedők 1/3-a kb. ma ott "gyorsan" hajtott...... A másik autó Dunakeszin 50-re mért belterületen szintén több mint 100 felvétel készült 68-tól indítva, de inkább 80 körül mentek és volt akinek sikerült elérni a 100-at is.
Ott kötelező haladási irány tábla van, az 50.000-es tétel ha van róla videó vagy fénykép, ha nincs akkor nem közig, csak szabs és a max. az 30.000, mert kisebb fokúnak minősül.
és az mennyire megoldható,hogy a falu másik végén is nézelődjetek?szabályozza ezt valami vagy csak falu szinten van megadva és ott álltok ahol épp gondoljátok?

a kérdés azért vetődött fel,mert miután a héten 3x ütötte ki majdnem alólam a futóművet egy tepsifejű kamionos kezd kicsit sok lenni...

30-35tonnával lassító bal oldalán jönni be a faluba mekkora bírságot jelent?
nem kerültem be fel vagyok háborodva
Sztárfotók sietős polgártársainkról......
Nem keverem, 601 spec , ment az mint állat.... leforgott a mutató a 120 után reflektor visszajelzőig
Mondjuk nekem mindig ki volt égetve a kipu és jól megcsináltam a motorját....
lehet kevered a típust a 601 nem ám a 600sel
tudod..... sorkettő nem v12

nekem sosem volt csak egyik cimbinek, de az még a 70et sem kedvelte
ellenben 3an kivettük az árokból
Az én trabantom hasított felfelé 4-ben! Nyikkant 2-ben is.....
A városi forgalomban sem tartja be senki a sebességeket, tisztelet a kivételnek. Néha Én sietek. Majd a tervezett megszorítás jobb belátásra térít többeket. Van egy út ahol csatornázás miatt csak az egyik sáv járható, 30-s korlátozás van végig mivel csak éppen elfér két autó, a napokban munkába menet kipróbáltam mit tesznek ha betartom a 30-t, állva maradtam.
háááááát szerintem 2. kellene oda
érdi emelkedő, harmadik nyél, röntyöröntyőőőőőő