természetesen.....Debrecen. A múltkor nem tudtak mibe belekötni, azt mondja: fólia van az ablakon. Mondom igen. feljelent. Mondom nem. Miért? Mert műbizonylatos.....kérdés: és a tetőablakon?
Menetlevelet nem kérik már(mondjuk nem tudom mikori a jogszabály, de meglepődtem, amikor nem kérték tőlem sem, pedig nyújtottam a sündőrnek).
Kék izzóval megállítottak rengetegszer, rá sem hederítettek.
A blokkoló meg legális 2008 óta.
Tavaly engem is kivettek 2 kpm-es meg két rendőr
Na mondom magamba 2 éve nem igazoltattak, eddig megúsztam, de most be fogom hozni az eddig elmaradottakat, mert nincs válaszfalam hátul(hiace furgon)
-adogatom kifelé a papirokat az ablakon, azt mondja az egyik.
-nyissa fel a motorháztetőt
-Kérdem micsoda?
-jól halotta nyissa fel a motorháztetőt
Gondoltam hülye mit akar az ott nézni
-magának ki szerelte be a xenont
- a mit?
-xenont
Nézze meg ember ebbe egy sima h4-es izzó van(és férehúztam a gumiharangot ) 4-en egyszerre jé tényleg
Mondjuk egy kéket világító izzóm volt akkor bent tényleg a fénye kicsit hasonlított a xenonhoz.
Hát akkor meglátták a lézerblokkolot
- ez micsoda
- ez egy lézerblokkoló
- és hatásos
- eddig még nem tudtak vele megmérni
- drága egy ilyen?
-ez nem az olcsobbik fajta
-nekem is venni kéne
na jó utat
kapásból 3 dolog miatt büntethettek volna+ menetlevél sen volt töltve Kizárólag a xenonra utaztak, akinek nem gyári volt annak ugrott a forgalmi...
Én már igen! Nem sok embernek van fámaIII az ismerőseim között,így jobb híján, a rendőr cimbit kértem meg hogy teszteljünk egy párat. Mentem vagy 20 kört az tuti.
Bocs srácok, hogy beleszólok,
de ha jól tudom a lézerblokkolót nem tiltja semmi 2003 óta,
ergo használható
haverom céges autójába szereltetett, és a főnöke csak úgy engedte ha legális, vagy nem
FIGU
májusig én is kivonattam magam, de ez nem fog meggátolni könnyen beszélek: nekem két kilométer