Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

táskában úgy legyen, hogy ne lehessen egy mozdulattal elővenni, azt annyi
szerintetek evvel mászkálni mekkora gáz?
ezen van drótvágó, meg kés is
terepen örökké beleakad az ember valami érdekességbe
volt hogy egy komplett melegítófelsőt gyűrt be a lánc
de drótba is nem egyszer gabalyodtam be
persze nem az oldalamon hordozgatnám hanem táskában
most kaptam egy ilyen kést
mondtam jimy ne aggódj van alkatrészem szarásig
mert énelém rendesen kijöttek, nem csak úgy immel-ámmal
Köszönöm, szemályi sérülés nem történt, te leszel az első.
Mindenki furcsálja, szerintem......
Megértem, hogy nincs elég rendőr vagy járőr vagy egyéb......
CSAK az nem érti meg, aki ennek a kárát látja!

Ide volt rendőr és kapacitás.....
személyi sérülésnél kötelező a helyszínelés, eljárás indul. Ha ügyvéd kell a biztosító és a rendőrség felé csörgess.
Én nem bántani akarom őket, csak furcsáltam, a dolgokat.
Ha rábeszélik, akkor nincs munkája a rendőrségnek. Pontosabban a sok papírt rakosgató, íróasztal mögött ülő "semmirekellő" népnek.
Így viszont van.....
Nem, de egy elme szakértő kivizsgálhatna.
Már másnapra nem is éreztem, hogy fájna, most is rendben van.
Köszi!
A gyanús az, hogy a rendőrök nem próbálták rábeszélni a fószert, hogy ismerje el, adjon betétlapot és mindenki menjen a dolgára.
no comment. Orvos látott?
Mi az, hogy nincs nálluk szonda? meg fényképező? baleseti helyszinre mentek... hihetetlen. Engem itt Sándorfalván a falu szélén, ahonnan alsóbögyörős-valagpuszta már csak egy disznófülnyire van, itt szondáztattak, és ráadásul a robogómnak keresgélték a vázszámát, és motorszámát, este 10 kor. Tény, szombati napon volt mindez, de miaz hogy fönn a östi úrinépnek nem telik szondára? papir se volt? vagy azt te adtál nekik?
Tudod, új traffipaxra van pénz, de fényképezőgépre meg szondára nincs... Ennyit a rendőrség jó ellátottságáról! Ami egy kicsit is a hatékonyságot szolgálná és nem a pénzbehajtást, az már nem is fontos a fent ülő főmuftik szerint...
AZ agyam eldobom a yardokon.Még ha Bivalybasznád-alsón történik akkor is agyrém ez a hozzáállás,de a BP.-i belvárosban ilyet ... ABSZURDISZTÁN
Jó estét!
Pénteki motorozásom utolsó 6 kilométerében 1 bátor, hovatovább-nem vakmerő autós a stoptáblára fittyet hányva, átsuhanni készült előttem. Azonban hiba csúszott a számításában, vagy a fluxos kondenzátor nem működött elég jól, ezért a manőver nem sikerült melynek következében a b oszloptól hátrafelé leamortizáltam az WV Polo hátulját.
Vészfékezés és hirtelen kormány és súlyponti áthelyezési játék miatt (ügyesség és rutin) elkerültem a véresebb végtagleszaggatósabb balesetet.

Motorkerékpár sérülései:
- bal első index
- bal oldali idom
- bal lábtartó és váltókar
- fejidom baloldala enyhén karcos lett

Bőrnadrág sérülései:
- a koptató (mely a munka nagy részét a Poló lerombolásában elvégezte), leszakadt a tépőzárról.

Személyi sérülés (én):
- bal vádlimat megnyomta kicsit az idom széle

Mivel az áldott jó autóvezető állampolgár stoptáblát figyelmen kívül hagyva elém hajtott, mégsem volt hajlandó elismerni a felelősségét, ezért a nagy tiszteletnek örvendő 5. kerületi rendőrkapitányság közlekedési alosztályának segítését kértem . Mely a bejelentést követően hamarosan meg is érkezett.
A helyszínelés során megkérdeztem a rendőröktől, hogy nem lenne-e kedvük lefényképezni a helyszínt és a sérüléséket, nemleges választ kaptam a hivatkozva a tárgyi eszköz (fényképezőgép) hiányára. A következő kérésem, hogy olyan szívesen megfújnám a szondát és gondolom az autós kolléga is, tárgyi eszköz hiányára (alkoholszonda) hivatkozva szintén nemleges választ kaptam.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a mögöttem haladó autós , akit hálám örökké üldözni fog, maradt tanúnak.

Mivel az előttem haladó autó hezitált merre menjen ezért majdnem megkellet állnom, így még csak gyorsan sem mentem.

A kiérkező járőr is csodálkozott, hogy motoros baleset és nincs komolyabb sérülés. Mondtam neki, hogy lassan mentem.

A kép a helyszínt ábrázolja.
Hivatalosan nem vezethetsz, de valaki elfogadja. Esős, hideg mocsok idő kezdődik..... hova akarsz motorozni?

Az Adatlap nem Jogosítvány !

Ez arra jó, ha már volt, de lejárt a kategóriád és ezért csináltatsz új jogsit, akkor ezzel a [b]papírral együtt a lejárt érvényességű[/] jogsival együtt vezethetsz.
Sziasztok

Egy érdekes probléma merült fel, nevezetesen:
Mostanában vizsgáztam "A"-ból, de még nincs a kezemben a jogsi az átfutási idő miatt vagy még 1-1,5 hétig, de adott az okmányiroda egy "Adatlap járművezetésre jogosító okmány kérelméhez" nevezetű 2db A4-es igazolást. Az első oldalon vigyorog a fotóm és alatta többek közt ez olvasható: "Érvényességi kategóriák: A B.
A kérelem adatlap alább megnevezett, lejárt kategória érvényességű vezetői engedéllyel 2011.01.03-ig jogosít vezetésre. stb".

Kérdésem: Ezzel már vezethetek legálisan motort, vagy MINDENKÉPP várjam meg amíg a kezemben lesz az új jogsi is (Eddig csak "B" kat. volt), mert különben seggbe szeretkezhet érte a rend szigorú őre?
engedély nélküli vezetés 100.000 elsőre 300 max. BIZTI csalás- kár teljes megtérítése.
Először nam nagy büntetés, de jogsielvétel...aztán nagy büntetés jogsielvétel...kb ennyi
mi a helyzet a 125-ös motorok 50-es ként való használata során kapható büntetésekről...?
Bár már annyi Ómagyart(cigót) tartunk le ...
Őket meg se éreznénk
Akokr enyém a 2. szavazat ...
de mit kezdenél akkor azzal a sok munkanélkülivel?
Mert máshoz szinte biztos , hogy nem értenek
Hát magam részéről én megszüntetném a Rendőrséget, Adóhivatalt, Vámhivatalt, Ántszt, az összes parkoló társaságot és az összes biztosító társaságot
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valakinek még van ötlete kiegészíthet

Ki szavaz mellettem
1-ső az enyém én erre nyomtam egy igent
Adom ... van benne valami
Ebben is sok igazság van... engem nagyon győzködni se kell, hiszen az ember naponta látja a sok surmót. Mit érdemel, aki megáll úgy, hogy nem fér el tőle a helyijárat? Vagy amelyik nem engedi el a mentőt? Mér nem lehet az ilyentől azonnal évekre elvenni a passzust?
Hát igen ... tapaszatlataim szerint más országokban nem kell félni a jardtól . pl.: Franciaország,Anglia
Kár hogy kevesen vagytok POHI