Ritkán látok?
Hát azért van erre bőven...... HÉV-et meg annyit, amennyit akarok, kinézek az ablakon és látok egy végállomást, ott azért van pár db. Meg itt az átjáró..... ahol szintén szoktak a nagy audis, bmw-s ...türelmetlen emberek S kanyarral átmenni
gondolom te ritkábban is látsz vonatot mint én
5 méterre van akkor én még simán sétafikálok előtte
mondjuk a korsó meg a megdugott vízhordólány néha eszembe jut.....
Én sosem a lámpának hiszek.....hanem a szememnek!
Kurvára nem segít rajtam, ha az utolsó szavaim azok lennének, hogy ....de fehéérreeennn...villogoooo.....tt
Ezt nem nagyon értem......ha jól emlékszem még nem sikerült vasúti átjárón piros jelzésnél átmennem.........persze olyan is van(néhány kép van a neten), hogy szép fehéren villog a jelzőlámpa és épp átrobog a vonat....
persze, a kocsikat többnyire vagy kivágja vagy tolja és/vagy begyűri maga alá
de ha valahogy felcsavarodik akkor üti a fülkét elég rendesen
jó pár éve kb 300 métert ment kiesve a mozdony pedig csak egy autó volt előtte
az alváz kibír sok mindent, de a felső rész már gyengébb
mondjuk itt a mozdony kapott olyan ütést egy sóderes kamionnal való ütközéskor hogy hanyatt esett
ez mellett utazok hetek óta.........
Az ilyen faszt pont nem érdekelné ha 300000 lenne az bírság mert a 10 rugót sem fizetné be és azt sem fogja ráadásul a vasúti átjáró azt hiszem objektíves dolog és 150000.....a mostani emelés csak a néha hibázókat büntetné, a nótoriust ugyanúgy nem fogja érdekelni........a kamionosoknak ugyan valóban ugyanannyi a szabsértés büntetési tétele mint az autósnak, de Pohi meg tudja mondani, hogy amúgy ha előveszik akkor könnyen ugrik a milla is egy ellenőrzésnél, egy volt kollégámat pát hete 1.4 millára büntették, erről az üzenőfalon értekeztünk is 1 hete....
Hát a zsaruk se szentek. a minap a kis falumban autózok előzök egy tolató rendőrautót. szépen indexelek végig már majdnem elhaladok mellette amikor a hülye jobbra csavarja a kormányt, a kocsi eleje az ut közepére vágódott pont elém .. akkorát fékeztem
hogy csúztak a kerekeim. igy elkerültem az ütközést. mit tett a zsaru? csak intett és betolatott a bejáróba. azóta számomra a rendőr veszélyesebb mint bárki.
az a gáz, hogy ha szemben ott állsz motorral, akkor elég, ha lerepül egy ajtó/egy karosszériaelem az ütközéskor, és máris téged veszélyeztet, nem magát.
az ilyen tényleg szarjon kengurut, üllővel az erszényében...
hát ez nem semmi..ha 50et túlléped x százalékkal 30tól felfelé kezdődik a bánó..ha kamionnal szemben mész át egy lassítón,csak,hogy ne kelljen fékezni az úgyszintén 30
bár nem fenyeget a veszély mert ha tól is lépem az 50et nem annyival,hogy 68fölé kússzon az óra..60 fölé se nagyon..
viszont gondolom ha ott mérnétek egy átlagos autóból ami nem világít 1kmről pl fehér seat akkor kissé nagyobb lenne a bevét,az embernek meg nem lenne halálfélelme mikor jön szembe 30-40tonna..
bár tudom,hogy nektek is van vezénylésetek és főnökeitek,csak elmélkedek
Lehet én vagyok a rosszindulatu, lehet megkövezni, de ebben az esetben ha nem veszélyeztetett volna magán kivül más személy és vagyon biztonságát, akkor jöhetett volna előbb az a vonat. Egy jóbarátom ahogy mondta mindig " aki hülye haljon meg... de tényleg..."!
Hát azért van erre bőven...... HÉV-et meg annyit, amennyit akarok, kinézek az ablakon és látok egy végállomást, ott azért van pár db. Meg itt az átjáró..... ahol szintén szoktak a nagy audis, bmw-s ...türelmetlen emberek S kanyarral átmenni
5 méterre van akkor én még simán sétafikálok előtte
mondjuk a korsó meg a megdugott vízhordólány néha eszembe jut.....
én már mentem át vonat előtt, nem is egyszer....
sőt szerintem ma is fogok
pirosnál nem tudom... gyalog lehet
Kurvára nem segít rajtam, ha az utolsó szavaim azok lennének, hogy ....de fehéérreeennn...villogoooo.....tt
de ha valahogy felcsavarodik akkor üti a fülkét elég rendesen
jó pár éve kb 300 métert ment kiesve a mozdony pedig csak egy autó volt előtte
elmúlt 10 évben 5-6 kamion kisétált már a vonat elé
mondjuk itt a mozdony kapott olyan ütést egy sóderes kamionnal való ütközéskor hogy hanyatt esett
ez mellett utazok hetek óta.........
de azért a mozdony sem sérthetetlen.....
hogy csúztak a kerekeim. igy elkerültem az ütközést. mit tett a zsaru? csak intett és betolatott a bejáróba. azóta számomra a rendőr veszélyesebb mint bárki.
az ilyen tényleg szarjon kengurut, üllővel az erszényében...
bár nem fenyeget a veszély mert ha tól is lépem az 50et nem annyival,hogy 68fölé kússzon az óra..60 fölé se nagyon..
viszont gondolom ha ott mérnétek egy átlagos autóból ami nem világít 1kmről pl fehér seat akkor kissé nagyobb lenne a bevét,az embernek meg nem lenne halálfélelme mikor jön szembe 30-40tonna..
bár tudom,hogy nektek is van vezénylésetek és főnökeitek,csak elmélkedek
inkább meg kell korbácsolni az ilyent