ma autókáztam egy kicsit, (mostanában nemigen szoktam)
ami igencsak feltűnt
kb tartottam a 90es tempót de érdekes módon szinte mindenki leelőzött (direkt néztem a gps-t az is 90 körüli sebességet mutatott)
ez a gyorshajtás valami nagy-nagy népbetegség lett
szerintem egy pár hónap gyógykezelés kellene a népnek 600as trabantal ami mindig kidobája a 4.-et
Hát nekem a lábam, kezem, gerincem, medencém, szeméremcsontom sérült.... ez így egészben hirtelen bőven sok is volt... tudtam telefonálni a nejemnek, hogy ne várjon haza, mert én a másik irányba megyek kék lámpással. 5 percen belül már a mentőben voltam, pont jött arra egy....nyaksánc, vákuumágy.... nagyon nem tudtam széttelefonálni magam...főleg, hogy a telefonom is kapott...
Esetleg tegnap du olyan 1 körül nem méricskéltetek Galgagután?Egy ezüst skodában volt feltéve a kam. de járőr sehol benne.A 2 kolléga kb 100m-el feljebb igazoltatott egy autót.
Ez a készülék lehetett az sc103?Már csak,hogy magától üzemelt emberi beavatkozás nélkül..?
Még kerestem is,hogy a 2 rendőr vajon mivel közlekedhet...de miután mentem tovább már feltünt a mérőkocsi..
Igaz nekem a kezem tört rommá, neked meg a lábad de én a mentő kiérkezéséig egyfolytába telefonáltam(lásd adatlap) sőt még a mentőben is miközben vizsgálgattak, jimyéket hítam, hogy ne várjanak, hanem induljanak nélkülem
Egyébként ha jól emléxem kb. egy hét eltéréssel volt a balesetünk...
Mikor szóltam volna? Én száguldottam a mentővel a kórházba, ott röntgen, ultrahang....vizsgálatok....megint röntgen....(ezek órák alatt) .... Ha tudtam is volna szólni valakinek, oda sem tudott volna menni a helyszínre, mert akkora dugó volt itt.
Hidd el, nem tudtam én akkor ezzel foglalkozni.....
Mért nem szóltál egy cimbidek azt egy utánfutóra feldobták volna a romokat.
egyébként itt vidéken volt közrendvédelmi járőr helyszínt biztosítani, közlekedésrendészettől helyszínelni, volt fényképezőgép, volt szonda, volt kréta, jegyzőkönyv,meg tologatósmasina, meg mentőautó tanukihalgatás nem volt mert nem volt tanu illetve lett volna csak ellépett
Meg lesz igazságügyi szakértői vélemény
itt még megvannak a tárgyi eszközök pesten már azokat rég ellopták
Kérsz a rendőrségtől egy igazolást....ennyi.....ha nem adnak megemlíted, hogy szeretnél panaszt adni és valószínűleg adnak ez után....de egyébkén amúgy is szerintem.
Szerintem is. De vannak, akiknek mégse...
De ugyanaz a rendőr csaj is felhívott 2x, 15-20 perc eltéréssel és ugyanazt megkérdezte. De addigra már 4 rendőrnek mondtuk.....
Majd leírják rosszul és nekem okoznak ezzel problémát a biztosítóval szemben.....mert a biztosító meg azt hiszi, hogy kamu számlát adtam be. (rendőrségi pecsét stb......)
Gondolom voltak kint járőrök, aztán helyszínelő, aztán még kitudja ki és mindegyik megkérdezte..... Én nem tudom, ha nálunk kéri valaki akkor már jön is a szállítós és viszi ahová megbeszélik....egyszerű mint egy liter víz...
"Leírják amit elmondtál, amit az okozó elmondott meg amit a tanú elmondott és ennyi."
Szép lenne, ha legalább EZT így csinálnák!
Én a balesetem után KÉRTEM szállítást. (járművem helyszínről történő elszállítása)
5 rendőrnek mondtuk el összesen 3-an, hogy KÉREK szállítást.
El is szállították. A kórházba bejöttek utánam, ott elmondtam, amit el kellett és KÉRTEM szállítást, még ott is de addigra már ketten mondták 3 rendőrnek, hogy KÉREK szállítást és engem is felhívott a helyszínről egy rendőr csaj, hogy kérek-e szállítást. Miután elmondtuk 3-an 5 rendőrnek.....
Már itt kezdtem azt érezni, hogy nem értik mit beszélek/lünk.
Majd a kórházi vallomásom legépelésekor leírták a papírra, hogy KÉREK szállítást!
Szóval ennyit arról, hogy valóban azt írják-e le, amit mond az ember.
Ezzel nem kevés problémát okoztak nekem, mert 1.5 hónapja ezzel problémázik a biztosító, hogy miért nyújtottam be elszállításról és tárolásról számlát, mikor és "nem kértem" szállítást..... mert ugye tévesen írták le a rendőrök! A téves jelentést kapta a biztosító is.
Egy aprócska NEM szócskával jól megkeverték a dolgaimat!
Faxa.......Bp.-en ez simán elképzelhető. Olyan, hogy nincs szonda több okból lehet, spiratestet nem vett magához, vagy nem is volt honnan magához venni. LION nincs nekik vagy rossz. Fényképezők nálunk is elég xarok az akku 4 kép erejéig bírja.
Rábeszélni azért nem beszélnek rá senkire, mert nem érdemes, max. egy jó katonai bíróság lehetne belőle, nálunk már volt rá eset. Leírják amit elmondtál, amit az okozó elmondott meg amit a tanú elmondott és ennyi. Gondolom csinálnak egy rajzot, ha tolikocsijuk sem volt, mert Bp.-en ez is szokás akkor lépéssel vagy szemmértékkel készítenek egy helyszínvázlatot és ennyi.
Voltam én is Bp.-i járőr, az autóban volt 2 repesz álló mellény és ennyi, kifújt a technika.........a többi old meg alapon.
Hát ez azért biztosan nem így történt szerintem....... Lehetett ott vás is, mert fél napig csak habokra nem tartanak bent senkit.....ott már nagyobb problémák vannak.....max. nem tudták ráverni.
ami igencsak feltűnt
kb tartottam a 90es tempót de érdekes módon szinte mindenki leelőzött (direkt néztem a gps-t az is 90 körüli sebességet mutatott)
ez a gyorshajtás valami nagy-nagy népbetegség lett
szerintem egy pár hónap gyógykezelés kellene a népnek 600as trabantal ami mindig kidobája a 4.-et