Még egy ehhez a korsszos témához... ha az út mellett a szántáson vagy árokba (nem járdán és bicikli úton) veretem neki mellettem lévő yard felelősségre vonhat!?
Sziasztok!
Keresek egy sporttársat, remélem magára ismer és jelentkezik.
Történt ugyanis, hogy a mai szép napon a kőműves szólt, hogy elfogyott a beütődűbel. Motorra fel, OBI-ba be, dűbel zsebbe, go haza. Nem is siettem, de a Fóti úton a csomádi vasúti átjárónál megelőztem egy piros kombi vectrát, az utánam jövő kolléga szintén(sajna nem tudom milyen motorral volt). Kisvártatva hatalmas szirénázásra lettem figyelmes magam mögött, rendőr mint állat utánunk csillogva-villogva. Tisztességes adófizető és jogkövető állampolgárhoz hűen lassítottunk, az elöttünk lévő suzukis is, már majdnem meg is álltunk, mikor a rendőrautó mellénk ért és balra az út túloldalára megállt. Tekintettel arra, hogy nem állt elénk és nem óbégatott látványosan, húztunk egy kövéret és tovahaladtunk. Ha akart volna valamit, akkor szólt volna feltünőbben? Vagy csak felvett valamit kamerával és később majd kielemzik? Szerintem a vasúti átjáróval, meg az előzési szabályokkal kapcsolatban volt valami baja, mondjuk én semmi rosszat nem csináltam. Ha a kolléga magára ismer, jelentkezzen, hogy ő hogy élte meg a történteket. Remélem Ő is olvas ilyen forumokat.
Lesz itt szép új év 2011-től,ha érvénybe lép a 100eFt helyszini bírság max. Olyan szépen fogják kiszedegetni,leterelni az emberek szép sorban,hogy csak na..........
Ilyen lesz a yard szeme jövőre
nálunk itt a városban a hót saras crossosok szép nyugodtan kimotoroznak a terepre aztán haza.itt szoktak elmenni a házam előtt,van ismerős köztük.szerintem van egy hallgatólagos egyezség a rendőrök és köztük.a rendőrök nem piszkálják őket,ők meg a legrövidebb úton,feltűnősködés nélkül kimennek a városból meg be.szerintem ez így fair...más kérdés,hogy ha üldözésre kerülne a sor és nem amatőr az illető,akkor azt a rendőröknek nem sok esélye van elkapni.lépcső,árok nem számít....
laza vagy mint a riga lánc, én lánc srayt lőttem neki meg koszt, de a házi sárkány nyavajgott igy levettem cakkon púder az egész hóbelebancot, na akkor dobott egy hátast, autómnál is használtam de inkább sasolok mert azzal hiába a teli tank nem lépek meg.a poén hogy nem rég jöttek a haverok hogy milyen kegy szert is használtam a vakításra, mee ők is bevetnék. nekem lesz a motoron rendszám csak győzzék ki betűzni, de jött már olyan cimbi aki a kapunknál vette ki a felségjelzést az ülés alól és kaján vigyorral mondta:zéró tolerancia.
még régebben útban kunmadárra valami kis faluban menegettünk mint a kis libák egymás után motorral, az előttem haladó cimbi adta az iramot, mi követtük. a nyomorultak ki is lőtték az első bringát! állj!nézem mi a francér állunk meg, hát látom a két nyomorultat hogy osszák az észt a zászlós hajónak, odaléptem és kiosztottam a cimbit de a két süket nyomta a szöveget, mondom neki: te ennek a két szerencsétlennek meg álltál tele tankkal , mire megtalálnák az astra kulcsát mi már rég a pálya mellett napozunk. lehűlt a haver de bólogatott, igazad van. a papírok írása közben kezdtek barátságosak lenni , kérdezgették mit megy a motor, mondom nekik visszafelé lemérhetik. kunmadárnál is kint álltak, húztam akkorát a yoshinak hogy a pali majd fel döntötte a műszert, nem láttam de a többiek fuldokoltak a bukó alatt.
Éjjel 1kor, 4 fokban semmi kedvem nem volt belemenni egy fogócskába.. intettem nekik hogy látom mi a stájsz, és az első sarkon befordultam, majd megálltam.. Igazából lett volna miért aggódnom a rendszámon túl is, de nem szoktam magam soha idegesíteni.. eddig mindig volt valahogy.
A rendszám mivel preparálva volt, abszolút vízálló piszokréteg volt rajta, és felajánlásommal ellentétben a helyszínen képtelen voltam letakarítani, annak ellenére is, hogy egy basz.ott nagy tócsa melett áltam meg, és víz volt dögivel.. nem jött le semmi róla ... Mivel látták hogy nem vagyok rossz gyerek, megkérdezték hogy mennyi védelemben van a ruha alatt... mivel full szerkóban voltam, így még meg is dícsértek hogy milyen felelőssételjes vagyok.. aztán azt mondták hogy reggel takarítsam le mert ha legközelebb összefutunk akkor drága lesz..ennyi.
Emberi hangon szóltam hozzájuk, és nem kekeckedtem... mondjuk már az elején mondtam töltsünk ki egy helyszíni bírságos lapot, csak mehessek már haza aludni..szerintem nagy szerencsém volt
A rendszám nélküli opciót (nyugodtan vehetjük annak a több mm vastagon összedzsuvázott rendszámot) én pont most péntek éjjel szívtam be.. távolról kiszúrták a rendőrök hogy semmi se ver vissza fényt a motor hátulján, úgy ahogy illik.. így utánam eredtek. Fogalmam sincs honnan bukkantak elő... mert nem mentem lassan, nagyon nem, és forgalom is alig volt.
Tipp: legyen kétütemű, kishangú motorod, lámpás fejidommal, ami jó, ha működik is. Hozzá mérsékelt sebességet javaslok a külső sávban... nem fognak sűrűn megállítani
Magasszintű helyismeret sem árt, ha le akarja rázni a rendőröket (főleg ha megvan a kellő elhivatottság a yardban)! Legyen mindig a tarsolyban legalább egy menekülőút, lehetőleg olyan ahol a mezei rendőrautó nem tud "tempót menni"; és a tank legalább félig
na,közben hazaértem....köszi a számolgatásokat a sógorom is ilyesmit mondott Keszthelyen.a megyei újságban közzéteszik a pályán"száguldozók" képét.és ott a képeken 155-re van állítva a műszer...akkor jól okoskodtatok
Keresek egy sporttársat, remélem magára ismer és jelentkezik.
Történt ugyanis, hogy a mai szép napon a kőműves szólt, hogy elfogyott a beütődűbel. Motorra fel, OBI-ba be, dűbel zsebbe, go haza. Nem is siettem, de a Fóti úton a csomádi vasúti átjárónál megelőztem egy piros kombi vectrát, az utánam jövő kolléga szintén(sajna nem tudom milyen motorral volt). Kisvártatva hatalmas szirénázásra lettem figyelmes magam mögött, rendőr mint állat utánunk csillogva-villogva. Tisztességes adófizető és jogkövető állampolgárhoz hűen lassítottunk, az elöttünk lévő suzukis is, már majdnem meg is álltunk, mikor a rendőrautó mellénk ért és balra az út túloldalára megállt. Tekintettel arra, hogy nem állt elénk és nem óbégatott látványosan, húztunk egy kövéret és tovahaladtunk. Ha akart volna valamit, akkor szólt volna feltünőbben? Vagy csak felvett valamit kamerával és később majd kielemzik? Szerintem a vasúti átjáróval, meg az előzési szabályokkal kapcsolatban volt valami baja, mondjuk én semmi rosszat nem csináltam. Ha a kolléga magára ismer, jelentkezzen, hogy ő hogy élte meg a történteket. Remélem Ő is olvas ilyen forumokat.
Ilyen lesz a yard szeme jövőre
még régebben útban kunmadárra valami kis faluban menegettünk mint a kis libák egymás után motorral, az előttem haladó cimbi adta az iramot, mi követtük. a nyomorultak ki is lőtték az első bringát! állj!nézem mi a francér állunk meg, hát látom a két nyomorultat hogy osszák az észt a zászlós hajónak, odaléptem és kiosztottam a cimbit de a két süket nyomta a szöveget, mondom neki: te ennek a két szerencsétlennek meg álltál tele tankkal , mire megtalálnák az astra kulcsát mi már rég a pálya mellett napozunk. lehűlt a haver de bólogatott, igazad van. a papírok írása közben kezdtek barátságosak lenni , kérdezgették mit megy a motor, mondom nekik visszafelé lemérhetik. kunmadárnál is kint álltak, húztam akkorát a yoshinak hogy a pali majd fel döntötte a műszert, nem láttam de a többiek fuldokoltak a bukó alatt.
A rendszám mivel preparálva volt, abszolút vízálló piszokréteg volt rajta, és felajánlásommal ellentétben a helyszínen képtelen voltam letakarítani, annak ellenére is, hogy egy basz.ott nagy tócsa melett áltam meg, és víz volt dögivel.. nem jött le semmi róla ... Mivel látták hogy nem vagyok rossz gyerek, megkérdezték hogy mennyi védelemben van a ruha alatt... mivel full szerkóban voltam, így még meg is dícsértek hogy milyen felelőssételjes vagyok.. aztán azt mondták hogy reggel takarítsam le mert ha legközelebb összefutunk akkor drága lesz..ennyi.
Emberi hangon szóltam hozzájuk, és nem kekeckedtem... mondjuk már az elején mondtam töltsünk ki egy helyszíni bírságos lapot, csak mehessek már haza aludni..szerintem nagy szerencsém volt
- műszaki
- biztosítás
- rendszám
ez darabonként sem kevés, ne erőltesd.
ha kroszmotorral elkapnak városba mi a legmagasabb büntetés amit kaphatok!? :$