Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja. A múltkor a járőr leintett, hogy miért van xenon a kosiban. Mondtam neki, gyári. Erre: bizonyítsa...... Mondtam neki. Kérem, semmi gond, utaljon be műszakira, én meg feljelentem hivatali visszaélésért.....tényleg gyári amúgy. Exrendőrként, ami most megy nálatok pohi az egy kalap f....s.
Én legkevésbé a szervek szivatását vettem célba,amikor felszereltem a blokkolót. Autóval nem száguldozok,de sűrűn megyek a megengedett felett 10-20-30 km/h-val. Most egy 50-s táblánál 60-3-4 símán beleszalad harmincezerbe. Már megmentett egy párszor uh. behozta az árát. (Viszont kitalálták helyette a xenonvadászatot )
he?
érdekes akkor amikor oda-vissza száguldozik valaki, és blokkol. Akkor szerintem elkobozható a motor.....
Néha nem lehet tudni, hogy az autóban van blokkoló vagy a sebességmérő xar. Szóval szerintem kutya nem foglakozik vele. Volt már olyan aki visszajött és röhögött, hogy "nem tudtatok bemérni mi?" ekkor megmutatta kollégám a felvételt és legörbült a vicces fazon szája. De volt olyan is aki nagy satufék után visszajött és bevallotta a blokkolást és örült, hogy működött is mert tényleg nem tudtuk megmérni.
Na bakkerrrr... .
Aham......jó tudni
Akkor csak szakaszosan... Köszke
pohi Lenne egy kérdésem. Mi a szokásos eljárás abban az esetben,ha egy járművön tuti hogy lézerblokkoló van? Mondok egy példát: autó jön,nem lehet bemérni,autó lassít,bemérhető. Megállítják? A helyi rendőrcimbik csak integetnek,és kiabálnak hogy megájjcsak.
Azóta már olvastam több helyen is, hogy kacsa volt az egész, amit nem bánok. Viszont az biztos, hogy Martinékról megvan a nem túl szép véleményem...
Ott vegyél blokkolót, ahol le tudják tesztelni beszerelés után. Sőt, én a kereskedő fámájával lőhettem a saját kocsimra. Ha ez nincs, akkor csak duma az egész

térfigyelő, rendszám-azonosítós.
Nemrég jött vissza az scs102-esünk, nem igazán frissítették sc105-re
Én úgy tudom 180 fokban sebességet mérő radaros cucc.
Akkor sorry, erről lemaradtam. Én most láttam csak ilyet, emailben kaptam. Én is láttam trafit náluk, hasonlót mint itthon, meg policija transportert, aminek a tetején voltak cuccok, kamera, gondolom trafi stb..
Ezt már régebben kitárgyalták....nem valószínü, hogy sebmérő eszköz, inkább valami más megfigyelő cucc, láttam kint traffit és az ugyanolyan mint itthon...
Hi! Ezekhez mit szóltok? Valami szlovák cucc! Természetesen ennek sem a pénzbeszedés a lényege, hanem a balesetmegelőzés...
Remélem nálunk nem lesz ilyen, bár itt is szinte bármibe, vagy bárhova elbújnak a sebesség éber sünjei.
Megkérdezhetem hogy motorra neked melyik fajta van? meg hány fejjel?
Nekem csak motoron van, de nekem sem jött. Mondjuk azt sem tudom, hányszor védhetett meg, mert baromira nem figyelem... Tegye a dolgát, azért van!
Azért egyszer megnézném, SCS-103-al be tudnak-e mérni hátul két fejjel, de ha autóra elég a 3 fej, akkor valószínűleg motorra is a 2. Ha nem, akkor meg majd hátra teszem a harmadik fejet is...
az scs-105 konkrétan kitaláció, így próbálják a kiyo-ról, és a hasonló, alacsonyabb árú készülékekről a tudatlanokat.
a drágább biztosan jobb, de mióta fent van a kiyo, azóta se autón, se motoron nem jött csekk - ez épp elég nekem.
Vicces egy társaság a blokkolót forgalmazó cégek mindegyike. Pár hete a Martin Car-tól jött egy mail, hogy készül az SCS-105, amit biztosan csak a lézerdiódás kütyük tudnak blokkolni, a ledesek nem (tehát pl. a Kiyo), miegymás. Utánakérdeztem, egyelőre senki nem tud arról, hogy ilyen gépet alkotnának épp... Megértem én, hogy jön a karácsony és kell nekik a plusz bevétel, de ez azért patkányság!
A Kiyo-t meg leginkább akkor szólják le az eladók, ha látnak esélyt arra, hogy a szerencsétlen, hozzá nem értő vevőnek jóval drágább cuccot adjanak el, amin természetesen sokkal nagyobb a haszon.
mijaz a műholdas trafi? Néz téged egy műhold és bemér, vagy mi?
Az SC103-ról beszélsz?
Nekem elöl 4 fej, hátul 2 fej van, és azóta nem jön papír....pedig visít mint az állat rendszeresen. De te vegyél 300.ért. 20% engedménnyel.
a drágább jobb is?Mert nem mindig stimmel a reláció

mi a különbség a kettő közt?melyik a jobb?