Államonként változó.
De hogy ott találomra nem állít meg a yard találomra és nem büntet meg minden baromságért az tuti.Elképzelem milyen arvot váhna az amcsi mikor megbaxák a láthatósági mellény hiánya vagy a lejárt kötszer miatt
Úgy tudom a műszaki vizsga sem kötelező
Mindenki a saját belátása szerint szervizeli az autóját
Viszont ha balesetet okozol és kiderül, hogy az autó nem megfelelő műszaki állapota miatt történt a baleset aKKOR NEKED AJJAJ
elvágták a f@szod...
Állandó pénzbevételi forrás a közlekedésben résztvevő alanyok.
Érdekes, amcsiban miért nincs ilyenekre szükség?
Miért nincs telepített trafipax? A kamerák nem a szabálytalankodókat figyelik, hanem valóban CSAK a bűnüldözést segítik.
Ott akkor van bünti, ha megállít a rendőr....nem sunyi módon vadásznak!
"jogszabályok illetve az állami irányítás egyéb jogi eszközei"
A KRESZ mi?
Emlékeim szerint abban benne van, hogy a közlekedők számára láthatóan és kellő távolságból elismerhetően kell elhelyezni.
Ha ebben a változott a KRESZ, valaki keresse ki, légyszi....
Megérdeklődtem, hogy mennyire kell látszani a traffinak, amikor mérnek a yardok.
Ezt a hivatalos választ kaptam... Ez cumi...
Viszont azért azt megkérdőjelezném, hogy tényleg mindig olyan helyen állnak-e, hogy a forgalomban résztvevőket nem veszélyeztetik...
Elektromos sokkoló lövedék,de ne is akard megtudni milyen érzés,a lórúgás csak egy lágy simogatás ahhoz képest.
Ettől lehet bármekkora a célszemély,garantáltan padlót fogna tőle még egy grizzly is
Hát erre én is csak azt tudom mondani,hogy beszélj Kutya Úrral.
Gondolom ennyi elég a drága fényképekből,nem akarsz te is portfóliót belőle
A 3 fej hátra már elég jó védelmet ad,de felszerelés után mindenképpen tesztelni kell,nem szabad vakon bízni,mert a fejek jó beállítása csak teszteléssel érhető el.
Nem akarok cseszekedni, főleg a motorkölcsönzővel sem, kiadhatnák a jogsiszámom, de nem teszik. Leteszem a 30at a pultra, ahogy illik... Ami igaz, az igaz: képen én megyek 72-vel...
(De, hogy a rendszámot is, hogy a jó istenbe olvasták le...)
De hogy ott találomra nem állít meg a yard találomra és nem büntet meg minden baromságért az tuti.Elképzelem milyen arvot váhna az amcsi mikor megbaxák a láthatósági mellény hiánya vagy a lejárt kötszer miatt
Mindenki a saját belátása szerint szervizeli az autóját
Viszont ha balesetet okozol és kiderül, hogy az autó nem megfelelő műszaki állapota miatt történt a baleset aKKOR NEKED AJJAJ
elvágták a f@szod...
És ott csak akkor állít meg ha szabálytalankodsz vagy műszakilag nem oké valami.Nem csak úgy hobbiból...
Érdekes, amcsiban miért nincs ilyenekre szükség?
Miért nincs telepített trafipax? A kamerák nem a szabálytalankodókat figyelik, hanem valóban CSAK a bűnüldözést segítik.
Ott akkor van bünti, ha megállít a rendőr....nem sunyi módon vadásznak!
A KRESZ mi?
Emlékeim szerint abban benne van, hogy a közlekedők számára láthatóan és kellő távolságból elismerhetően kell elhelyezni.
Ha ebben a változott a KRESZ, valaki keresse ki, légyszi....
Megérdeklődtem, hogy mennyire kell látszani a traffinak, amikor mérnek a yardok.
Ezt a hivatalos választ kaptam... Ez cumi...
Viszont azért azt megkérdőjelezném, hogy tényleg mindig olyan helyen állnak-e, hogy a forgalomban résztvevőket nem veszélyeztetik...
Ettől lehet bármekkora a célszemély,garantáltan padlót fogna tőle még egy grizzly is
Gondolom ennyi elég a drága fényképekből,nem akarsz te is portfóliót belőle
A 3 fej hátra már elég jó védelmet ad,de felszerelés után mindenképpen tesztelni kell,nem szabad vakon bízni,mert a fejek jó beállítása csak teszteléssel érhető el.
Következetesen mindig 22km/h-t csal a bal csuklóm
Ez még simán is olvasható.....
Szerintem homályos a rendszám nem éles a kép
TAGADJ
(De, hogy a rendszámot is, hogy a jó istenbe olvasták le...)