Hát,igen, nagyon szarul fogalmaztál.
Ha van pénzed, és csak a minőséget tűröd meg,prémium kategóriásat vegyél.
Infraledesből a Blindert, lézerdiódásból a Ceptort. (autóról beszélek,és prémium kategoriáról)
A lényeg hogy frissíthető legyen a CPU-ja.
NE hagyd magad rábeszélni az ismeretlen nevű, és kétes forrásból származó blokkolókra,még ha szinte ingyen is adnák.
Az autó mérete,formája, és a színe erősen meghatározza majd,hogy mennyi fej kell rá. ( legkönnyebben védhető szín a matt fekete,a legrosszabb az ezüst és a fehér fényezés, ezt vedd figyelembe)
Én autón nem használok blokkolót, (nagyon keveset megyek vele,azt is inkább télen) motoron kiyó van 6 fejjel
A 6 fejes még nem volt tesztelve,előtte 1-1 fej volt a felállás.
Lehet szarul fogalmaztam meg az előző hszem de mindegy is.. tavaszra akarok beszerezni én is egy jó blokkolót... de majd a powertuningnál utána járok hogy melyik volna jó. úgyis 20%os kedvezményem van ott
Beszarás,ezt komolyan mondod, a power a saját maga által nagykerként forgalmazott kiyójára mondta hogy semmit se érnek ezek az 50-60 ezres blokkolók, mert a műholdas trafik belövik őket
Nagyon sok embernek a szarul szerelt/beállított fejek miatt vérzik el a tesztmérésen a rendszer.
De megnyugtatlak,a prémium kategóriás blokkolókkal védet autókon is lehet fogást találni,ha bizonyos dolgokról nem vesznek tudomást az instal alatt.
Power tuningnál azt mondták hogy ezek a műholdas trafik ellen semmit se érnek ezek 50-60ezres blokkolók... ugyanugy belövik őket. youtubeon is találtam anno teszteket.nem vagyok otthon annyira ebben a témában de pl ez a szutyok kyio vagy milyen márkáju szarbol 3 fej volt elől az auton és a rendőr ismerős minden gond nélkül lefotózta szépen
Hmm köszönöm szépen a felvilágosítást lézer blokkoló ügybe. már csak annyitkérnék, hogy valaki akkor egy olyat ami jól, is ésolcsó is, írjon le nevet vagy tipust, vagy boltot aholmeglehet venni, h ne gagyit vegyek, amúgy a vateránsok van, de nem tudom mi az ami tényleg jó, ésmegéri. 35-45 ezres árkategóriába gondolkodnék.
Szia! Gondolom akkor autóra is ilyen hatásos
Sokszor mondtá(to)k,hogy 1 bírság és már megéri. Sajna lecsúsztam én is,mivel bemértek 50 helyett 76 volt és kész csoda "csak" 30.000 .
Szóval mennyi is autóra egy ilyen cucc?
- radardetektor: jelzi, ha radaros sebességmérőhöz közelítesz. Mivel ilyenből összesen 14 darab van itthon, és azok is fix helyen, így - egyelőre - értelmetlen
- lézerdetektor: jelzi, ha bemértek egy lézeres sebességmérővel. Jó sok értelme van, jelez, hogy 30-60 napon belül fogsz kapni egy csekket...
- lézerblokkoló: jelzi és blokkolja a lézeres sebességmérők jeleit, így van időd kényelmesen lelassítani, ha megpróbálnak bemérni.
Gondolom ez utóbbit szeretnéd a motorra is. Erről bővebben is olvashatsz, párat már teszteltünk belőle:
hali találtam egy oldalt ahol nagyon jó árba vannak szerintem a detektorok, ahogy olvatam a kommentejeiteket, úgy aztállpítottam meg h a lézerblokkoló,jobb mint a radardetektor. de viszont már látok olyan radardetektort, amin van lézerszenzor, az ér valamit motorra? Szóval itt van ez a weblap kérlek segítsetek meiket lenne érdemesebb megvenni, ami nem túl drága de jó, vagy esetleg amit használtok:) Segítségeteket nagyon megköszönném:)
Nekem is volt ilyen visszaverődős sztorim a septorral(autóval)
Tán tápiószelén életemben nem láttam még rendőrt sem
szokásosan robogok végig a falun(egy időben azon jártam keresztül) Egyszer csak sipákol a műszer azt mondja, hogy scs102 vel bemértek, lassítsak de csak egyszer szólt többet nem. Láttam én, hogy a falu végén ott szerencsétlenkednek a rend éber őrei a bokor mögötti parkolóban Azon lepődtem meg, hogy a szarjuk nem az én irányomba volt fordítva, hanem pont a velem szembejövőket mérték és feltételezem egy világosabb színű autóról visszaverődött a lézer, de nem közelről ám
Ha van pénzed, és csak a minőséget tűröd meg,prémium kategóriásat vegyél.
Infraledesből a Blindert, lézerdiódásból a Ceptort. (autóról beszélek,és prémium kategoriáról)
A lényeg hogy frissíthető legyen a CPU-ja.
NE hagyd magad rábeszélni az ismeretlen nevű, és kétes forrásból származó blokkolókra,még ha szinte ingyen is adnák.
Az autó mérete,formája, és a színe erősen meghatározza majd,hogy mennyi fej kell rá. ( legkönnyebben védhető szín a matt fekete,a legrosszabb az ezüst és a fehér fényezés, ezt vedd figyelembe)
Én autón nem használok blokkolót, (nagyon keveset megyek vele,azt is inkább télen) motoron kiyó van 6 fejjel
A 6 fejes még nem volt tesztelve,előtte 1-1 fej volt a felállás.