Az amit kilő 50.000W-vel basz a földhöz.
Azonnal elveszíti az ember az izmai fölött az uralmat , amitől rögtön földhöz veri magát a meglőtt páciens.
Egyszerűbb , mint a 9 mm-essel lyukat tenni rá és hatásosabb , mert nem hal bele ( volt már rá 1-2 példa , de nem jellemző ).
Ismét lelőttek...most egy bérelt robogóval, és tegnap hívott a motorkölcsönzős
(Majd leteszem nekik a 30at a pultra, amikor hívnak, hogy megjött a csekk is.)
Vennék tavaszra blokkolót, amit gondolom én hátra felé tennék csak fel, mivel ott van rendszámom. Viszont ezeknek a csodálatos működését előlről szokták demonstrálni, amikor a 100 méter hatótávolságú műszert már 1km-ről jelzi a cucc, és blokkolja is egészen 20-30 méteres közelségig, ameddig nehéz nem lelassítani.
Viszont ha hátulról támadnak, akkor pl. 10 méterről indul a buli, és növekszik a távolság. Még így is jónak tűnik a dolog, mert mindkét alkalommal kb. 70 méternél készült a fotóm.
Szóval szerintetek jó egy kiyo laserpro 3 hátra néző fejekkel? Meg olvasgattam, hogy a fejek felszerelése nem véletlenszerű, hanem jó irányba kell nézzen, tehát pl. mi van ha megpakolom a motort, vagy utast viszek, és a földre néznek a blokkolófejek? Mekkora szögben vannak ezek tűrésen belül?
Kicsit sok a kérdés, bocs, ha már voltak de olvasgattam azért előtte.
UI: Mostmár feljelentem a rendőrséget zaklatásért, rendszeresen paparazzi fotókat készítenek a beleegyezésem nélkül szégyenlős jómagamról
Taser x26 , vagy taser shotgun.
Ez a kettő viszi a pálmát.
Ha itthon esetleg legálisan önvédelmi célokra hordható lenne akkor ... vinnék , mint a cukrot.
Mostani vicc.
Gázpisztolyra viselési engedély kérhető , de sose lesz használható.
Gumilövedékes pedig tartható ( OTTHON ! LOL )
Konkrétan arra gondoltam, hogy a házfalakon ablakokon is tükröződik és láthatja a betörő. Egyébként egy olyan elektromos szerkezet jó lenne mint a "Halálos Iramban 2" című filmben. Amelyik nem húzódik le hosszú perceken keresztül azt kilőni elektromosan, aztán had pihenjen az út szélén ha ennyire nem figyelt. Persze ezt csak elméleti síkon mondom. Itthon a logika soha nincs előtérben csak az aggályok. Példa az elektromos sokkoló erre. Tiltott nálunk, pedig szerintem humánusabb mint a gumibottal agyonverés, és kevesebb sérülés is okoz. Erre jönnek a nagyokosok, hogy de mi van akkor ha az őrjöngő az szívbeteg? Hát szerintem semmi, aki szívbeteg ne őrjöngjön valamint ha szól neki a rendőr, hogy hagyja abba akkor abba kell hagyni és máris nincs sokkolás és kockázat sem. Tehát szerintem nem logikus, hogy 1% szívbeteg miatt a nagyja őrjöngőt teli kell fújni gázspray-vel és agyon kell verni gumibottal. Volt itt olyan, hogy egy elmebeteg 5-6 rendőrt szétdobált, meg tövestől kitépett betonoszloppal ütötte őket. Hatalmas erő tud bennük lenni ha bekattannak, a spray nem ért semmit, a gumibot se, mert ugye a beton oszlop erősebb.......egy jó kis sokkolás biztos előbb kiütötte volna.
Látod, ezzel kapcsolatos a másik nagy baj!
Látszani minden látszik, csak a legtöbb birka nem néz semerre csak előre, mint a ló szemellenzővel!
Nem foglalkoznak semmivel, behajtott tükrök, télen egy lukat vakar maga előtt és úgy megy.....stb.
Ennyire lesz@rja, hogy mi van körülötte és úgy kapcsolódik be egy igen bonyolult rendszerbe, a közlekedésbe!
Persze a legtöbb vitamin a vegyespálinkában található,mivel többféle gyümölcsből készül és tiszta lepárlásos módszerrel nyerjük ki belőlük az összes vitamint,amire az emberi szervezetnek szüksége van.
Nyilván való,hogy a vitaminok teljes palettája csak a min.50-fokos párlatban találhatóak meg és tárolásuk pincehőmrsékleten ajánlott.
A lelkiismereted! Hogy én itt szomjúhozom ! De félre a tréfával : először az hal meg aki semmit nem iszik ! Utána az aki mértéktelenűl !És végül az aki tiszta jó bort iszik.
Akkor meg az a baj ! Tudod, te mennyi B6 vitamin van a sörben? Vagy a pálinka milyen jól fertőtlenít ?! És tágítja az ereket ! Kis mértékben orvosság nagy mértékben gyógyszer.
Azonnal elveszíti az ember az izmai fölött az uralmat , amitől rögtön földhöz veri magát a meglőtt páciens.
Egyszerűbb , mint a 9 mm-essel lyukat tenni rá és hatásosabb , mert nem hal bele ( volt már rá 1-2 példa , de nem jellemző ).