Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem pokolgép
trafi?
Ha szerencséje van,akkor a forgalom miatt,vagy az egyéb tereptárgyakról van elég szórt mérőhullám,amit már jelezhet a detektor.
ez a lézerblokkolóknál is igaz,az egyik teszt alkalmával a parkoló gépeken,de bekapcsolt blokkolók is szépen elkezdtek csipogni mikor a közeli mérésről kaptak szórt mérősugarat
mind két járőr úgy kapta a fejét fel a hang irányába mintha kigyó marta volna meg őket

Nálam a nyáron volt egy ilyen visszavert sugaras riasztásom élesben. A rend őrei egy 125-s kollégát igazoltattak (TISPOL akció volt akkor),a fáma meg szépen ottmaradt automatában,de le pittyedt állapotban,városi forgalomban.
Amikor mellettük épphogy elhaladtam, akkor kezdet el visítani a blokkoló ,a mögöttem lévő teherkocsiról kaptam szórt sugarat.
Azt az egyszere mozdulo fejeket láttad volna,ahogyan a hang irányába kapták a fejüket,a szinkron úszó csapat se csinálta volna jobban
eeembeeeeer! 11kw-ig! ami MOST is a kategóriahatár. Egy max 15lóerős 125-össel te nem mentél 170-et soha.
Majd C-s jogsival lehet 400cm3-ig,E-vel 1000-ig,F-el meg korlátlan vagy mi? Szerintem egy 125-ös motor már tud haladni(nekem is volt, 170-et mentem vele) de mindenki ismeri a saját korlátait.
skype-al próbálkoztatok már?
gyere már, ne szorcsizz itt nem akarok dumálni, mert innen kivágnak
Oda? Biztos? Nicht vor dem kinder
Na már csak ez hiányzott.
http://barikad.hu/125_k%C3%B6b...
szia, jönnél üzenőfalra?
Felejtős... talán a multanova meg a speedophot ellen ér valamit... ami az össz mérő állomány 1 %-át teszi ki nagyságrendileg
Ezt meg mintha a vaterán vagy hol nézegettem volna régebben
asszem 16 ezerért vesztegették
Ámerikai majomgeci. Villanás ellen jó állítólag. De a lézeresek nem villannak, sőt a rameteken is infra van
Gondolom asszony nincs ott melletted
majd elviszem a 4esre ott jár egy csomó román kamionos, aztán azok nemigen finnyáskodnak
aztán pár napig elvagyok pizzán is
Ezt most találtam:http://csodarendszam.hu/ Érdekes... Szerintem kamu.
De ha esetleg nem jó néz ki az asszony akkor sokáig elhúzódik a meló Addig ki mosogat te
Elhoznám az ezressel Szerintem egész úton teli torokból üvöltene
én eccerűen oldottam meg a témát, mondtam asszonynak ha büntit szerez be akkor annak az árát (tetszőlegesen választott) főút mellett keresi meg
én meg alapból nem sietek
Hát ez a Jaroslav Slipisak eljöhetne a magyar kollégáihoz egy kis továbbképzést tartani állom a benzinköltségét
Van még hova fejlődni a magyar rendőrségnek.(remélem sikerül)
Biztos oda még akkor készültek kirakni a 30-as, 20-as korlátozó táblákat Vagy még nem száradt meg a festék rajtuk gyárjában, vagy még az telt időben mire sebesség szerint sorbarakták őket a kihelyezés előtt...