Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem iszom alkoholt.
Amennyit én egy évben megiszok, azt bárki nyugodtan a szemébe is öntheti.....
Már ne igyál többet , küldd el nekem !
Én meg azt nem látom, hogy nem is volt "nem" a mondatodban....
Persze, mert most már burkolva vannak!
De régen a zsiga tetején látható volt.
Én a szirénát simán látom !
Ebbe a mentelmi jogba nem menjünk bele
Ezen mindig becsípődök rendesen......
Kik ezek, mik ezek, hogy rájuk nem vonatkoznak szabályok?
Azokra meg minden vonatkozik, akik őket tartják el.....
Hát nem ugyanolyan emberek, hol a demokrácia? (tudom, a szótárba vagy a wikipédián)
A villogót lehet hallani?
Bocsi, nem hagyhattam ki!
Szerintem le lehet levelezni. Addig dolgozhatsz. Elküldöd a korong másolatát. Mondjuk 5000 az bukó....
erre bezzeg nincs jogszabály... de mentelmi jog az kell
Nem mértek még be soha.

Több kollégám is fizetett, inkább soknak mondanám.

Az a szomorú, hogy a városban a járőrök betöréshez siettek nem kapcsoltak villogót, mert ugye akkor jól korán hallanák a betörők és lelépnének. Persze gyorsan mentek, elfogták a betörőket. A trafiba beleszaladtak. Fizetnie kellett a sofőrnek. Hát ez elég hülyén hangzik és az is marha aki ezt hagyja.........
ja!
új m-0.gödöllö után.4 sávos út,sehol semmi még bekötő ut se.
maximálisan idokolt a teher autóval 70-en
a fellebezés 5e. + az elbaxott idő amig ugye nem dolgozom és nem keresek.többet bukok rajta
jól kiszámolták.
Téged lőttek már meg gyorshajtásért? és olyankor mivan ha szolgálati kocsi/motor kerül a radar elé?
Azért van kint, hogy csökkenjen a gyorshajtások száma és azért, hogy akik ennek ellenére gyorsan mennek azoktól sok pénzt beszedjen az állam. Oké....döntetlen
És akkor hogyan sikerült?

Olvastam valamit, mostanában itt belinkelve, hogy nem jól mértek, szakértő szakértő hátán (belógott az oszlop a fáma elé). Egyébként ha igazad van akkor igazad van. Állj ki érte.

Egyébként aki ott ül és mér annak semmi haszna nincs ebből, szóval, hogy most téged megbüntetnek vagy megúszod, neki tökmindegy.
tudtam hogy ez lesz a válasz,ezért vártam
a probléma csak az hogy az út egyenes,a korong arra az időre 89-et húzott,és nem volt maszkuskodás
na ijenkor mi van?
ijenkor buknak a rend őrei
Akkor jobban lenyomom a billentyűket....
Jól van legyen döntetlen.
De a traffipaxra akkor is mindig az a magyarázat, hogy lassítás....... pedig a büntetésért vannak kint.
Így is lassul csak így jobban mint ha tudnád hol mérnek. Ez nem öngól.
Ha csak lassul mikor lát attól még máshol gyorsan megy. Ha sok a bírság és kellemetlen és nem tudod hol fényképeznek akkor mindenhol megpróbálnak lassan menni mert nem szeretnének bírságot. Szerintem ez logikus.....
Ginó te, hogy bírsz vastag kiemelt betűvel(félkövér) írni
Saját gondolatok a témában:
Rendőr nyíltan kiáll trafizni: Szembe forgalom előrejelzi, jóember lassít, elhalad, és tolja neki újra. Néhány hülye azért beleszalad, kis profit a rendőrségnek. Rövid távon valósul meg a gyorshajtók lassítása
Rendőr elbújva trafizik: Néhányan észreveszik, előrejelzik, sokan nem, így sokan belemennek, majd kapják a csekket, egy-egy húzósabb gyorshajtás miatt az átlagember havi fizetése bánja - ha ugye csak egyszer mérik be. Ezek után elgondolkozik, megéri-e gyorsan hajtani, így hosszú távon nem fog gyorsan hajtani - vagy vesz egy trafi blokkolót
Jövőbeli változat: minden autóba gps-es jeladó, figyeli a jármű mozgását, és gyűjtögeti a pontokat, büntetéseket, és egyből húzza is le a számlájáról az összeget, emberünk tuti nem fog gyorsan hajtani
Esetleg a fejlettebb típus ki is nyomtat néhány húsz ezrest!?
Ez öngól volt nem, pohi?
Mindenhol azt osszák, hogy a mérés a forgalom lassítására irányul....... holott tudjuk, hogy nem.
Ezt én is így tudom