4 méter.Elismertem,de tényleg 2-perc volt.
Pont arra jártak.
Viszont az eljárás módja:
Villogó rendőrautó + egy autószállító tréler kaposvár legforgalmasabb útján több mint 30 percig.
Én gyakorlatilag senkit nem zavartam,csak őket és bár hibáztam,de már rég elhúztam volna a faszba.
A rend 2 büszke őre viszont elállta a főutat,alig lehetett közlekedni,mert ők INTÉZKEDNEK!
Kb.10 képet készítettek az autómról,minden oldalról.
Még a forgalmat is megállította,hogy az utca túloldaláról tudjon fényképezni.Én megkérdeztem,hogy mi szükség erre,hiszen elismertem szörnyű (-1M) vétkemet
Azt mondta:Ez az ő dolguk
Én viszont megpanaszoltam az eljárás módját,az indokolatlanul hosszú intézkedést és bizony megemlítettem a tanúkkal és fényképekkel alátámasztott szerintem felháborító nem éppen "állampolgárbarát" eljárás nyilvánosságrahozatalát.
Nem érdemes magyarázni az ilyeneknek. katonák nem voltak, nem tudják mi az a parancs, nem ismerik a fegyveres testületek működését. Aztán nyálasan itt verik magukat. Pedig csak az eljáró rendőrkapitányságra kellene reklamálniuk , vagy a szabályokat betartani !
Értek én mindent, sőt én látom az egyik és másik világot is. Te csak a tiédet. Tudod nem azért fenyegetnek meg olyan sokszor az orkok engem és még jó pár kollégámat, mert csak a sebességmérés létezik a világon.......de erről nem hallasz ezt nem látod, ez számodra nem is létezik........talán nem is baj, hogy nem látod
Úgy elemezted a hozzászólásomat mint paskómama magyarórán az értekezésemet Véded magatok, hisz ez nem baj ez a dolgod Azért ha magadba nézel érted te jól mit gagyogtam itt az előbb
A 30-as táblánál mérést és sem tartom épp elméjű dolognak, de ha a polgármester kirakatja és aztán kéri a kapitányt, hogy ott mérjen a rendőr x napot egy héten, akkor mit csinálsz? Hát kimész mérni, mert ez a parancs. Ha észrevetted én nem csak az egyik oldal szemszögéből nézem soha a dolgokat.......
Nekem sem tetszik mikor beérek a nagyfaluba alias Budapestre, hogy a táblákat kell lesnem, mert letúrnak az autók ha lassú vagyok, ha meg gyorsan megyek bemérnek.......De ez van figyelek és úgy megyek, hogy jó legyen. Nem egyszerű, nem jó, nem szeretem. De ha a seggem a földhöz verem sem változik semmi, max. ideges leszek, idegességből meg van elég minek tegyem be a teli kosárba még ezt is?
a harmincas tábla hülyeség, az meg, hogy harmincezer (!) fotó készült, csak az objektív felelősség bevezetése óta ilyen tábláknál, az a világ pofátlansága.
persze nem az a pofátlan, aki kiáll oda, őt úgy küldik oda.
"Én viszont ne akarom beleképzelni magam egy rendőr helyébe sem Hogy én másik embert sunyin szopassak ahhoz előbb szembe kellene köpnöm magam Rendőrnek nem kötelező lenni van más alternatíva"
Nem erről szól a rendőri munka. Te ezzel találkozol, találkoztál, sajnálom. Biztos azért vannak 130%-on a börtönök, mert mindenki sebességet mér, és a bent ülők pedig vagy önként feladták magukat vagy sebességtúllépésért ülnek. Semminek nem kötelező lenni......... fuvarosnak, hentesnek, tolvajnak, rablónak, gyilkosnak, mezőgazdásznak...stb.
"Ha már mindenáron egyenruhánál akar maradni az ember mennyen el katonának Ugyanolyan léhűtő semmirekellő testület az is mint a rendőrség, de az legalább nem basztatja a civil lakosággot"
Egyszer javasolnám neked, hogy csináld végig egy közrendvédelmi járőr 12 órás szolgálatát ami általában inkább 14-16, mert soha nem akkor ér véget a szolgálat amikor szeretnék. Nem léhűtés ez még véletlenül sem.
"Ez az én pénzem duma meg nem tudom, hogy miért fáj
Nem hiszem, hogy a rendőrség az éves költségvetését bingón, vagy ötöslottón szokta megnyerni
Inkább gondolok arra, hogy az én adóforintjaimból jön ki a fizetésük, hogy utánna még egy kis büntivel ki is egészíthessék azt"
Adózom én is, sőt jogszabály szerint adózom. Nem minimálbérre vagyok bejelentve aztán zsebbe kapom a többi pénzt. Ilyen alapon elővehetjük a mezőgazdászokat, mert az államtól rengeteg pénzt kapnak, az egész közigazgatást, polgármesterektől a képviselőkig, ápolótól az orvosig........és sorolhatnám még. A bünti az államkasszába megy.
"Én inkább azt a dumát szeretem amikor azt mondjátok, ha a sebbességhatárt betartottátok volna akkor nem lenne büntetés"
Ebben mi nem igaz? Engem nem lőttek meg trafival még soha. 1996 óta vezetek. Nem büntettek meg semmiért. És a flekóm sem kellett lobogtatnom soha. Ennyi a titka a dolognak. Betartod a sebességhatárt és nem tud meglőni a trafi.
"Az vesse rám az utolsó követ, aki 100 km-er levezetése közben akarva-akaratlanul nem követ el kisebb-nagyobb szabálysértést
Gondolok itt a indokolatlan 30-as táblákra, meg kistársaikra. Egyszerűen a 30-as táblákat nem is értemKéptelen vagyok annyival menni És a nyomorult tudja és tudja
hisz oda áll be kaszálni
Én az összes 30-ast táblát felülvizsgálnám az országban és 98%-át megszüntetném Azokat akik meg utépítés és egyéb nyalángságok miatt indokolatlanul kint hagyák a munkavégzés táblát sebességkorlátozással, azokat milliókra büntetném"
Ebben igazat adok, én is megszüntetném. A világ hülyesége a 30-as tábla. És a kint hagyókat én is jól megbüntetném.
Nocsak,nocsak.Mintha némi változást éreznék a hozzáállásodban
Persze ,tudom:Én egy "agyilag zokni faszfej vagyok"
Nem szószerinti idézet,csak logikus következtetés
Ha eccer Pohi leszerel (amit csak a tisztes szol idő után kivánok épen és egészségesen) ,lehet ő is picit átértékeli "dicső" kollégái olykor gusztustalan eljárásait?
Ui:Ha még emlékeztek rá:A boxeres autópályás 110-e gyorshajtásomat elengedték(bizonyos okok miatt)
A kaposvári zebra mögötti 4-métert (ami miatt akkor lehordtatok)szintén
Határozat itt nálam
Tanúk által igazolt 2 percért több mint fél órás rendőri intézkedés,forgalom indokolatlan feltartása,stb.
Pedig elismertem akkor is a tényt,hog nem volt 5 méter.
Persze tudom:BUNKÓ vagyok!
Viszont néha az állampolgárok biztonságának őrzője is
Az külföldön volt, autóval.. otthagytam a p.csába a rendőrautót egy szerpentinen egy fos 60 lovas poloval... egész napom el lett b.szva.. bíróság meg minden hacacáré... mivel a tolmács csajjal szimpatizáltunk minimál büntetést kaptam.. és a papírokban sem szerepelt hogy megléptem.. majd kereséssel találtak meg később.. csak a záróvonalon előzésért és sebességtúllépésért (60 volt a megengedett ahol előztem.. ott mentem olyan 130-140el.. hosszú volt a sor.. a 40es táblás kanyar meg seggét megcsúsztatva kicsi ellenkormánnyal 120al is kiadta..) lettem megbüntetve 15 nap börtön vagy 165 euro bírság lett rám kiszabva.
Ha nem fogtam volna ki azon az útszakaszon a fokozott rendőri jelenlétet, kb 6-8 km-enként voltak trafipaxos igazoltató rendőrök, valami helyi közlekedési biztonsági akció keretében, akkor meg tudtam volna lépni simán azon a földútön amire levágódtam (kicsit sokat NFS Hot pursuit-oztam gyerekként.. evvan)..
Viszont olyannak is a szemtanúlya voltam hogy aug.20 reggel Nagykőrös a szokásos helyen a mérő kocsi én hála 50 el mentem egészen az agip kútig,ott meg 3-4 fehériges integette le aki gyorsan ment és hallottam hogy a "szerv" a hölgyel közli hogy gyorsan ment és ez 5000 ft lessz itt helyben,aztán a többivel is ezt közölték és gyorsan is mehettek tovább
Én nem akarlak bántani téged, pohi, sőt téged még kedvellek is, hisz akin tudsz segítesz itt a fórumon
Én viszont ne akarom beleképzelni magam egy rendőr helyébe sem Hogy én másik embert sunyin szopassak ahhoz előbb szembe kellene köpnöm magam Rendőrnek nem kötelező lenni van más alternatíva
Ha már mindenáron egyenruhánál akar maradni az ember mennyen el katonának Ugyanolyan léhűtő semmirekellő testület az is mint a rendőrség, de az legalább nem basztatja a civil lakosággot
Ez az én pénzem duma meg nem tudom, hogy miért fáj
Nem hiszem, hogy a rendőrség az éves költségvetését bingón, vagy ötöslottón szokta megnyerni
Inkább gondolok arra, hogy az én adóforintjaimból jön ki a fizetésük, hogy utánna még egy kis büntivel ki is egészíthessék azt
Én inkább azt a dumát szeretem amikor azt mondjátok, ha a sebbességhatárt betartottátok volna akkor nem lenne büntetés
Az vesse rám az utolsó követ, aki 100 km-er levezetése közben akarva-akaratlanul nem követ el kisebb-nagyobb szabálysértést
Gondolok itt a indokolatlan 30-as táblákra, meg kistársaikra. Egyszerűen a 30-as táblákat nem is értem Képtelen vagyok annyival menni És a nyomorult tudja és tudja
hisz oda áll be kaszálni
Én az összes 30-ast táblát felülvizsgálnám az országban és 98%-át megszüntetném Azokat akik meg utépítés és egyéb nyalángságok miatt indokolatlanul kint hagyák a munkavégzés táblát sebességkorlátozással, azokat milliókra büntetném
Nekem röviden ez a véleményem
Bírom ezt az én pénzemen dumát.......főleg mikor egy munkanélküli vagy minimál bérre bejelentett mondja.....
Egyébként ha neked kellene mérned te a hidegben nem indítanád be az autót? Dehogynem......főleg 12 órában.......szóval ez megint csak lüke duma. Ha nem indítaná be és ott ülne megfagyva akkor meg azért lenne hülye......szóval ez a van sapka nincs sapka szindróma...
Én pártatlanul nézem a dolgokat és logikusan, de úgy látom ti a másik oldal helyzetébe soha nem gondoltok bele és akkor még ott vana 3. oldal.......mert ugye az éremnek 3 oldala van
az egész büntetési rendszer szar
ha rendet akarnának:
minden szabálysértés, bűncselekménynek megállapítanának egy bizonyos számú korbácsütést
aztén aki elköveti a következőt megkapja mindig az előzőekben kapott ütésszámot is
szerintetek milyen gyorsan lenne rend?
szerintem fél év max.......
bár úgy vélem kevés felső ember akar itt rendet
Igen már az útszéli lószarrugdosóknak annyi dolga sincs, hogy a bemért autót megállítsák gratulálok objektív felelősség elve. egyébként véleményem szerint alkotmányellenes is ez , azt legalább egész nap körmölne a nyomorult mint rég legalább valamit csinálna a fizetéséért
Most már elég annyit tenni, hogy elbújik sunyin beállítja a kütyüjét autómatára azt alszik egész nap. Télen azért jár a motor, hogy meg ne faggyon a segge, gyáron meg azért, hogy be ne izzadjon a töke
A legszebb az egészben, hogy ezt mind az én pénzemen...
Azért a valóságtól ennyire ne rugaszkodj el Maci. Nálunk és szerintem máshol sem változott a sebességmérést végzők létszáma, sőt csökkent. A jogszabály változott, aminek köszönhetően több intézkedés keletkezik, kevesebben bújnak ki a felelősség alól. Ez fáj sokaknak én meg is értem. ez az igazság. A jogszabályokért pedig a jogászok a felelősek aki meghozzák őket
nem azzal van a gond, pohi, hanem a szabályokat betartatni hivatott állomány magatartásával, hozzáállásával. pénzbehajtók lettek a rendőrök, nem szolgálunk és védünk, hanem kimegyünk és mérünk.
Te még mindig nem érted, hogy nem a rendőrség szabja meg a sebességkorlátokat. Én is örülnék, ha motorral gyorsabban lehetne közlekedni, de nem lehet. Az autóhoz a jelenlegi sebességhatárok nekem személy szerint megfelelnek.
4 méter.Elismertem,de tényleg 2-perc volt.
Pont arra jártak.
Viszont az eljárás módja:
Villogó rendőrautó + egy autószállító tréler kaposvár legforgalmasabb útján több mint 30 percig.
Én gyakorlatilag senkit nem zavartam,csak őket és bár hibáztam,de már rég elhúztam volna a faszba.
A rend 2 büszke őre viszont elállta a főutat,alig lehetett közlekedni,mert ők INTÉZKEDNEK!
Kb.10 képet készítettek az autómról,minden oldalról.
Még a forgalmat is megállította,hogy az utca túloldaláról tudjon fényképezni.Én megkérdeztem,hogy mi szükség erre,hiszen elismertem szörnyű (-1M) vétkemet
Azt mondta:Ez az ő dolguk
Én viszont megpanaszoltam az eljárás módját,az indokolatlanul hosszú intézkedést és bizony megemlítettem a tanúkkal és fényképekkel alátámasztott szerintem felháborító nem éppen "állampolgárbarát" eljárás nyilvánosságrahozatalát.
Hát röviden.