Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idei, abban van, ami szabályozza a leállósávon méréseket is.
Én még ilyen jogszabályt nem láttam.....bár amennyit én mérek az nem sok.......lehet tudatlan vagyok eme témakörben. Be kell tartani a sebességet én még mindog azt mondom és nem fog zavarni a tréfitrafi....
a gond nem kicsi,csak a szőnyeg alá van söpörve. főútvonalak és mellék utak kereszteződésénél miért nincs sok helyen kanyarodó lassító gyorsító sáv kialakítva, mert spórolunk?
eger és miskolc között kész egy darabon a vacsi új út. BASSZÁK MEG!
de könyörgöm mér csak a régit tették vissza, más fél méterrel mér nem lehetett szélesíteni, hogy a gyalogos és kerekes turisták ne akadályozzák a forgalmat? mi van újra, kerülgetjük megint a binyósokat és a flangáló gyalogosokat, nem bántani akarom őket, csak akadályozzák a forgalmat és baleset veszélyesek is. a motorosokat is ott eszi a fene és az átlag pógár is ki szeretne kapcsolódni, de egymásba ér a farkunk, és egy más sarkát tapossuk, csak pont 1.5 méter aszfalt hiányzik ahol ők is biztonságosan közlekedhetnének.

vagy ez csak nekem tűnt fel.
Lehetséges, mert képes rá a műszer, azonban felénk ez nem divat, mert jobban megéri nappal üzemeltetni a gépet, valamint éjjel kisebb a forgalom, balesetveszély, stb.....
Én azt vettem észre ebben az országban sokkal több pénz van sebesség korlátozó táblára mint arra,hogy megcsinálják a kibaszott utakat. Pl:nálunk a 62-es főút először 90-majd 70 most meg 60-néhol 50-es tábla van ez már nevetsége . , de ebben az a durva ha te 90-nel mész akkor a megbízott megbasz mert gyorsan mész dühítő részemről a sok lóvét meg lenyúlják az nem számít csak az,hogy a kis embert hol és mennyivel tudják lehúzni.
én elmentem. Most büntetős és biztosításos ügyvéd vagyok. Ha a magyar állam nem fizet meg, és a cél nem a szakma, hanem a baromságok, akkor nekem nem kell. Egy darabig csinálja az ember mert szereti, és hisz benne, hivatástudata van. Aztán jön egy új kormány, és nem változik semmi, sőt romlik.....idén 5000 új rendőrt vesznek fel érettségivel. 6 hónap képzés után beállnak a szervhez. Közben elmegy másik 4000 nyugdíjjba, vagy maszeknak, mert nem bírja tovább. De sikersztori lesz...igaz, a szakma nem lesz benne, hiszen akik elmennek főleg a több diplomás nyomozók lesznek, de nem baj, ma ez kell.
ja és még a nagy szöveg mindig az volt;ha valami nem tetszik el lehet menni péknek zsarolták a katonákat mert ugye fele álománynak csak katonai fősulija volt+1 éretségi........azzal elég nehéz manapság munkát találni............esetleg biztonsági őr
Igazából az volt a probléma elmondások alapján,hogy nem 90 fokot zárt be az úttal és hogy nem a gyári otromba nagy műanyag rendszámtartó volt hanem amit a neten tudsz rendelni ja és nem volt prizma sem.
na most a rendőr bácsi ezért büntethet esetleg (rendszámtartó miatt)?
És még azt akarom kérdezni,hogy jogszabályba ütközik-e az ha én a rendszám tábla szélére piros fényvisszaverő szalagot ragasztok ?
ugyan ez ment a honvédségnél is 4év9hőnapot huztam le mint hivatásos épen káforba akartam menni de kiutazás előtt1 héttel elvették a jogsim 1 karambolban közuti rendzavarás miatt 4hónapra igy nem mehettem külföldre jogsi nélkül mer söfőrnek mentem volna.........de hejben maradhattam söfőr mondom a főnöknek(százados)hogy helló hát nincs jogsim hogy menjek a tehet autóval?-válasz!szerinted igazolni fognak 1 katonai jármüvet,ha nem tetszik le lehet szerelni sőtt hadbiróság parancs megtagadás miatt ugy hogy mentem..............de én is ebbe untam bele(részben)
nekem is fent a kiskamera az autóban. merje azt mondani, hogy "ők úgy látták"
azóta raktam be, hogy az utcánkban megállítottak és megbírságoltak egy suzukist, hogy "úgy látták, bizonytalanul közelítette meg" a gyalogátkelőhelyet...

én is azon a zebrán járok át, persze, ne akarjon senki százzal átmenni ott, de ez már durva baszki. ja: naponta suhan el műszaki/biztosítás nélkül a bálnamerci, meg az angolrencámos bmw ugyanott, azt valahogy nem állítják meg... túl sok a tarkó-redő a fekete üvegek mögött
Engem az sem érdekel én nem félek egyik hitványtól sem
Féljenek ők tőlem és próbálom, úgy intézni, hogy meg is legyen rá az okuk.
Egyik haverom most nyert elllenük pert. A járőrpárnak kb. annyi esze volt mint egy marék lepkének remélem ugrott a jutalom de még jobb, ha ki is rúgják őket...
A ceptor km-ről mondja még azt is, mivel mérnek, van, hogy akkor sem veszem észre amikor mellette vagyok Ilyenkor ha nincs sűrgős dolgom visszafordulok, mert rohadt kíváncsi vagyok hol lapít a gyomorúlt
Amit tőled vettem motorra az is volt, hogy bejelzett azt sem tudtam mi,merre, hány méter Visszafordultam azt csak megláttam a fekete opelastrát
mit gondolsz én miért hagytam ott az egészet?
nekem meg hányingerem van az egésztől
remélem címet, jogosítvány számot is meg kell adni a bejelentéskor
nekem is jelzett már úgy, hogy a szemem kigúvadt, de a jelzés ellenére is alig tudtam kiszúrni, hogy honnan is jön az "áldás"
na ez jó lesz
most nincs rá időm tüzetessen átvizsgálni, de gondom lesz rá
Uton útfélen beleütközök ilyenekbe, remélem sikerül nekem is bővítenem a panaszos beadványt
ÉS EZT TANÁCSOLOM MINDENKINEK
hagyjuk már... amikor a főfaszom is azt nyilatkozta, hogy csak a valóban balesetveszélyes helyekre küldik ki mérni az embereiket, de ELŐFORDULHAT, hogy ennek ellenére ők mégis máshova állnak...

baszki, kiküldik az üllői útra mérni, ez meg elmegy nyékládházára, vagy mi?
a postásom mondta hogy egy H-D-s ficerének van a verdáján valami kütyü itt nálunk, a nyíl strasszén ment a csákó, kütyü villog berreg trafi a fasorban sem látható. na meg fordul vissza ugyan ott kütyü teszi a dolgát,trafi nem látható. na még kétszer ugyan ez mikó megjelenik a csicska út közepén integet kiabál. aha megvolt, a parkoló kocsisorba bujt be, nekem azt mondták hogy a trafit bénítja -tudom nem cakkszerű amit írtam- de más is mondta hogy miután lelőtték a csicska a masinát baxtatta de hirtelen ám.
a gond ott van, hogy a járőr akkor sem intézkedik, ha valami előtte történik. Én civil ruhás nyomozó voltam 8 évig, mégis ha baleset volt odamentem, biztosítottam, járőrt hívtam. Mert ez volt a KÖTELSSÉGEM. Aztán a múltkor a járőr igazoltat, erre 100 méterre jól láthatóan elütik a biciklist, és elhajt. Mondom neki, nem kéne üldözni, cserbenhagyás? Aszongya: befejezzük magával szemben az intézkedést, aztán ha a központ mondja......és nem bírságolt, csak igazoltatott. Na én itt leírtam a teljes állományt. Bocs, pohi.
egy kis segítség a sikeres eredményhez

kukk
felénk sem ártana egy ilyen humánus beállítás én a kihalt, de városon belüli területeken hetvenre szoktam beállni - óra szerint - pont ezért. de fatert épp így mérték be, egy iparterület utáni, de még táblán belüli részen, 65 tempóval.

vicc: ott volt a csomagtartóban a blokkoló, vagy egy hete, de lusta volt felszerelni
keress rá a googleban....ha nem találod van valahol egy papírosom, ami nekik készült.
Ez holvan
rendőrségi független panasztestületnek

válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz

Ha civil a mérőautó az minek minősül?

Egyébként sok lesifotósról tudnék képet csinálni
Asszem ezentúl fényképezővel járok és én leszek a paparazzi
Na lökd a címet innentől kezdve én is rájuk állok...
hát ebben van valami.tegnap mentem Mátrába még egy utolsót és a kérdés;Gyöngyös és Hort között a 4sávos szakaszon m3 lehajtó után a völgyben miért van 110ről 80as korlátozás?mert egy 2m-es darab aszfalt lelóg az útról ami elvileg "bekötőút" ?és az utána lévő kútnál megint 80as tábla,mert valaki tankolni akar menni?ezért 4 sávos nem?2/a miért 90es út végig ha a trágya minőségű 21esen is lehet legalább a 4sávon 110el menni?nem kicsi a baj..arról nem is beszélve,hogy Gyöngyösön a 70éves gyökér kb 30al kifordult elém úgy,hogy a rendőrök elötte mentek el..ha beleszállok hátulról akkor is a köcsög motoros a hibás?kéne már ide közlekedési morál mert az nincs ebben az országban!