mindig ezt a telefonos adakozást csinálják amitől már herótom van a szegényeket huzzák mert átérzik a másik baját kéremszépen hol a 100 leggazdagabb magyar? 1-1gurigát észre sem venne
látod pont saját magad megválaszoltad, ott ahol hivatalosan 50 nyomorognak az úton ott 80 az ideális.KÖSZKE!
a pór népet kérdik hová legyen kitéve a trafi , és az a túlművelt sok barom azt nem nézi hogy az adott útszakasz megengedné a 80-at és a forgalom ezt kívánja meg?
tehát nem 110-és 150-nel mennek gyorsan hanem felveszik a forgalom ritmusát.
ha jól tudom van közlekedés technikus és magasabb beó a létrán ők hol a faszba téblábolnak olyankor mikor a sebességet határozzák meg, ja túlképzettek, és a zsidó bérenceket nem kérdezik meg hogy mi a forgalom átlag sebessége?
hmmm ez a beszarás Mo-on.
Az tiltja, hogy elméletileg van rá jogszabály, legalábbis régen volt, hogy hogy a mérést végző személynek feltűnőnek, a forgalom számára jó láthatónak kell lennie Nem lopva,bújva, kúszva,mászva,orvúl, álcázva kell mérni.
Úgyanis ha valaki nem tudná a sebességellenőrzés célja nem a büntetés kiszabása, hanem a forgalom lassítása.
Legalábbis ennek kellene lennie.
Volt is erről riport is újságcikk is. amikor kérdőre vonták az intézkedő(lesből figyelő mérő) rendőrt. Aki azt mondta ő ezt az utasítást kapta. Amikor meg azt kérdezték aki az utasítást adta az meg nem volt hajlandó válaszolni Erről ennyit
Nem sajnálnék rá akár egy jelentőssebb összeget sem ha végre valaki kifejlesztene egy olyan kütyüt ami nem csak blokkol, hanem gajra is vágja a mérő szoftverét
Amit tudnék levadásznék
Szemet-szemért...
Hozzáteszem, biztos megvalósítható lenne...
nekem ezért kerül fel egy kamera a kocsiba, ami mindent felvesz.....jártam már így én is pályán. Külsőből elém, majd 110 majd 150 majd fékezget, majd amikor megelőztem lámpa, kiállít. Mondjuk amit kaptak tőlem nem tették az ablakba, csak azóta egy és egy szolgálati igazolvánnyal kevesebb van. Hozzátennék még valamit. 5000 jelentkező volt a képzettség nélküli, tiszthelyettesi felvételin. Ez nem a jogkövető rendőröket vetíti előre.
pont ezt baxtuk el mi magyarok! a vörös iszap katasztrófa után úgy 700 milliót dobott össze az ország! tehát még mindig van nélkülözhető pénz mag az országban, hányinger volt hallgatni orbán sajnálkozását/segélykérő esedezését a milliárdos haverjai meg csak azt hajtogatták hogy ők nem hibáztak. hát nem! csak ki borult a szarral teli bili és nincs gazdája.pipifaxal pár napja pont ezen vitatkoztunk. mi pénzébe került volna egy új gátat köré húzni, egy milliárd, talán kettő. istenem a 10-15 rejtett tulajdonos épp nem tudta volna kiszarni, karácsonyra nem helikoptert hanem motorcsónakot kapott volna.
Én nem tudom mi tiltja, hogy ne bújjon el? Szerintem akár be is áshatná magát és be álca hálózhatná.
A trafinak menni kell ennyi, nem biztos, hogy aki csinálja ezt szereti is. Múlt héten Pest megyében majd 300 felvétel született és 50-es útszakasz lakott területen belül 68-tól kezdve a mérést.....ez szerintem mérési kezdőértéknek nagyon humánus. A legtöbben 80 fölött mentek bele. Én nem látom ebben a sebességet betartani akarás apró sziktájt sem.........
Van lehetőség automata üzemmódra az scs102 scs103-nál is ilyenkor nincs kézi napló csak utólag kitöltve, mert visszanézhető.......ez logikus szerintem, mindent naplóz alapból is a gép (idő, hely, sorszám, mérést elindító neve) szóval innentől kezdve a manuális napló akár okafogyott is....de hát ki van töltve.
ennyi fejjel? minimum 100%, szerintem erre még a tesztautós brigád is szájtátva fog tekinteni
(érdemes lenne egy kiszuperált, működésképtelen fejet szerezni, és feltenni a sisak tetejére egy kis antennával. garantált hanyattesés a tesztelőknek )
a pénteki est fénypontja nekem is az volt mikor üllőn 40 és 52 között cangázott előttem a zsidóbérenc, a szarházit végig hátulról követtem, nem előztem meg kb 4km-en keresztül, csinálta a kis hülye gyerek ded játékát, bele bele fékezgetett váratlan időközönként. nem siettem sehová de a második hirtelen féklámpa felvillanás-elalvás után láttam nem tiszta a pali engedtem had csinálja a fesztivált, volt már ilyen estem, hülye gyerek szindrómának nevezem. mikor meg megakarod előzni és mellé érsz akkor meg nyomja neki versenyezni akar. a város végén hirtelen fékezett index le és félre rántotta a kormányt, mondom ez beteg!csak olyan gyorsan történt mindez hogy balra ki néztem nehogy valaki még én rám is rám ne előzzön, nem néztem ki fia borja ül a fiestában.mikor kikerültem beleléptem a gázba engem nem követsz köcsög! vissza néztem a tükörbe látom valami villog,anyátok!
könyörgöm ha egy kupac csicska járőrözik este, az rendben van, ha 40-el akar várost nézni rendben van, de négy csicskának nincs annyi esze hogy ha feltartok egy másik közlekedőt, akkor lehúzódom megvillantom az indexet 1x2x és engedem had menjen, gondolom ez ennyire nehéz, négy különálló érettségivel.
Mindentől függetlenül.. nem tudom meddig akarják még kiszipolyozni az a kisembereket és a középosztályt.. ha így haladunk nem lesz az olyan sokára hogy megunják széles néprétegek a sok kis fricskát... és azt hogy minden pénzük elfogyott és nem tudnak kettőről a háromra jutni.. végén annak fogunk örülni hogy kettőről egyre jutottunk és nem nullára.. hurrá
Az emberek tehervállaló képessége korlátozott.. élni viszont élni kell.
...mindez egy GoProval egybeépítve, hogy dokumentáld is, mekkora király vagy
baszki... 10 - 15 éve hogy motoroztunk... húztuk neki mint az ökör, néha bemértek, kértek 3 - 5 000 forintot, mérgelődtél, továbbmentél.
most baszki... egy öreg hatkilós vassal belesétálsz főúton egy 60-70 -es táblába mondjuk 150-el, és a motorod ára ugrott is
Bukó tetején lenne a legjobb helye,onnan simán tudná 360 fokot,kéne fejleszteni egy ilyen radart,kimondottan motorosoknak
Érzékelő a bukó tetején,kijelző meg a bukó belsejében a perifériás látómezőben.
...tegnap pont erről beszélgettem egy kedves ismerőssel aki BV intézetben dolgozik kultúrreferensként. Mondta hogy ne akarjak bekerülni mert már akkora a túlterhelés hogy 6-8 ember jut egy alig 20 nm-eres cellára.. és a zömük már nem bűnöző.. hanem egyszerűen a bírság leülését választotta.
Ha nem fogják befizetni a bírságot, nem lesz bevétel ha nincs bevétel akkor meg talán dől majd a mostani rendszer is..
Idén eddig Police vs Dipshit 1-1... a meglépések sikerességét tekintve
a drága, az 200 - 300 között. de ha kiszámolod, a büntetésekhez viszonyítva ez is bagatell. kezdésnek én is csak előre vettem meg (beépítve ötven) megvédett idén 4-5 alkalommal, aztán augusztusban hátulról meglőttek... akkor eldöntöttem h hátra is lesz (újabb 45)
bár előbb vettem volna meg, akkor a csekket legalább megúsztam volna - a készülék ára meg adott, a büntetéstől függetlenül.
a pór népet kérdik hová legyen kitéve a trafi , és az a túlművelt sok barom azt nem nézi hogy az adott útszakasz megengedné a 80-at és a forgalom ezt kívánja meg?
tehát nem 110-és 150-nel mennek gyorsan hanem felveszik a forgalom ritmusát.
ha jól tudom van közlekedés technikus és magasabb beó a létrán ők hol a faszba téblábolnak olyankor mikor a sebességet határozzák meg, ja túlképzettek, és a zsidó bérenceket nem kérdezik meg hogy mi a forgalom átlag sebessége?
hmmm ez a beszarás Mo-on.
Úgyanis ha valaki nem tudná a sebességellenőrzés célja nem a büntetés kiszabása, hanem a forgalom lassítása.
Legalábbis ennek kellene lennie.
Volt is erről riport is újságcikk is. amikor kérdőre vonták az intézkedő(lesből figyelő mérő) rendőrt. Aki azt mondta ő ezt az utasítást kapta. Amikor meg azt kérdezték aki az utasítást adta az meg nem volt hajlandó válaszolni Erről ennyit
Nem sajnálnék rá akár egy jelentőssebb összeget sem ha végre valaki kifejlesztene egy olyan kütyüt ami nem csak blokkol, hanem gajra is vágja a mérő szoftverét
Amit tudnék levadásznék
Szemet-szemért...
Hozzáteszem, biztos megvalósítható lenne...
Lehetséges,hogy tényleg mérnek felénk éjszaka is?kombi matricás autó volt éjjel 11kor..?
A trafinak menni kell ennyi, nem biztos, hogy aki csinálja ezt szereti is. Múlt héten Pest megyében majd 300 felvétel született és 50-es útszakasz lakott területen belül 68-tól kezdve a mérést.....ez szerintem mérési kezdőértéknek nagyon humánus. A legtöbben 80 fölött mentek bele. Én nem látom ebben a sebességet betartani akarás apró sziktájt sem.........
Van lehetőség automata üzemmódra az scs102 scs103-nál is ilyenkor nincs kézi napló csak utólag kitöltve, mert visszanézhető.......ez logikus szerintem, mindent naplóz alapból is a gép (idő, hely, sorszám, mérést elindító neve) szóval innentől kezdve a manuális napló akár okafogyott is....de hát ki van töltve.
na megyek lemosom a gépet,hogy ponyva alá tudjam rakni,még jó idő van és oda is süt a nap
ha van kérdésed,na fogd vissza magad,jöhet ahogyan megbeszéltük
(érdemes lenne egy kiszuperált, működésképtelen fejet szerezni, és feltenni a sisak tetejére egy kis antennával. garantált hanyattesés a tesztelőknek )
de reményeim szerint,a teszteknél majd vissza is tükrözödik az,olyan 95% feletti pozitív eredménnyel
könyörgöm ha egy kupac csicska járőrözik este, az rendben van, ha 40-el akar várost nézni rendben van, de négy csicskának nincs annyi esze hogy ha feltartok egy másik közlekedőt, akkor lehúzódom megvillantom az indexet 1x2x és engedem had menjen, gondolom ez ennyire nehéz, négy különálló érettségivel.
Az emberek tehervállaló képessége korlátozott.. élni viszont élni kell.
lassan kell egy plusz generátor a gépre
baszki... 10 - 15 éve hogy motoroztunk... húztuk neki mint az ökör, néha bemértek, kértek 3 - 5 000 forintot, mérgelődtél, továbbmentél.
most baszki... egy öreg hatkilós vassal belesétálsz főúton egy 60-70 -es táblába mondjuk 150-el, és a motorod ára ugrott is
Érzékelő a bukó tetején,kijelző meg a bukó belsejében a perifériás látómezőben.
Ha nem fogják befizetni a bírságot, nem lesz bevétel ha nincs bevétel akkor meg talán dől majd a mostani rendszer is..
Idén eddig Police vs Dipshit 1-1... a meglépések sikerességét tekintve
a drága, az 200 - 300 között. de ha kiszámolod, a büntetésekhez viszonyítva ez is bagatell. kezdésnek én is csak előre vettem meg (beépítve ötven) megvédett idén 4-5 alkalommal, aztán augusztusban hátulról meglőttek... akkor eldöntöttem h hátra is lesz (újabb 45)
bár előbb vettem volna meg, akkor a csekket legalább megúsztam volna - a készülék ára meg adott, a büntetéstől függetlenül.