Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod,1 nap alatt visszahozta az árát,+még profitot is termelt.
és ebből valami olcsóbb verzió is létezik vagy annak már nincs értelme,mert hiába olcsó ha szar!?
nyugi, tudnál. annak nem kell rálátás
ez már egy ceptor ára, vigan.
Igen, ezt már én is láttam többször.
Állítólag az első nap ez az új "rendőrnélküli" traffi pár óra alatt 5 misit hozott...
egy radar detektort már nem tudnák hova rakni,elfogyot a hely
Ilyet már többször láttam az ország különböző pontjain, és sehol nem volt mögötte kezelő.
Ezt mindig térdmagasságba rakják ki, és a rendőr bent ül a kocsiban, és egy laptopon néz vmit.

Sőt!

Már úgy is láttam, hogy a leállósávban volt az autó, a csomagtartó felnyitva, és úgy mért. Mögötte nem volt rendőr...
nálunk a rekord: egy nap alatt 270 000 forint, egy embernek... 30 -as táblánál oda és vissza, plusz a hatos főúton 70-es táblánál, nagygázzal.
felfelé nem kötözködünk.

Amit szabad nekik,azt nem szabad neked.
nahát... mit nem mondasz! lesz itt szép világ, útszéli automata radarok és tárai úgy fog kinézni a ZZR mint a karácsonyfa
ezek az elbujdosó sniper módjára lövöldöző birodalmi katonák...........nem csoda, hogy paranoiás üldözési mánia alakul ki az emberekben....

a 81-en rendszeresen berakják a 103-at a buszmegállóba,Sörédnél.Ott ráadásul Fehérvár irányából 60-as tábla+ lejtő. Beszedős hely,Móri kollégáim már pár db 30-45 eft csekkel megtámogatták az állami pénznyelőt ott.
én nem aggódok ilyenek miatt. egyrészt szlovákiában is tiltott, mégis ezerszámra használják, másrészt egy motorra kijön egyetlen (óvatos) gyorshajtás árából. ha a tiltás előtt csak egyszer megvéd, már ingyen volt.
amíg Pintérék forgalmazzák nem lesz betiltva....
úgy, mint a menetlevél a teherautókban hó végén kitölti a könyvelő
hát kutya addig van igazad míg-és ezt más jól fogalmazta meg, ORBÁNIÁBAN- egy tol vonással ezt is be nem tiltják.
lásd a nyugdíj rendszert is egy tol vonással likvidálták.na most ha egy az állam által megkövetelt- mert kötelező volt- rendszert hazavágnak akkor a trafipax visszajelzők meg szüntetése ,a zsidók elveinek betartása céljából nem is lenne nagy húzás, a bevételek maximalizálása érdekében.
nem kell, kirakja fixen. De azzal személykocsiból nem mér, max mikrobuszból, akkora. azt látod itt a képen, a fabódéban. Mondjuk előírás a mérési napló, ami, ha a kezelő nincs ott azért érdekes, hogyan van vezetve.
nem volt bekapcsolva, visított volna a szett.
Dipshit, majd leülöd.....
az őskorban úgy 97-98 felé újhartyánba jártunk dolgozni, a 4-esről letérve valami 405-ösön a munkatársam vezette pegot 305-tel mozgó opel astra fogott el bennünket,kamera az első visszapillantó felett, hátul az ötödik ajtó tetejébe rögzítve. amíg a kollégának a visszajátszást elemezték és körbenéztem az opelt, kotta gyári csak a dísztárcsa volt más azt baszták el, mikor már kétszer körbementem az opelen a csicska idegesen verte a faszát hogy most hí vjok még fel valakit gyorsba mer különben a nap végén ugrik a jogsi, ott hagytam őket a kolléga kérésére, 5 e ft volt hogy eltűnt a bizonyíték a masinából.
...és a láthatósági mellény hol van, Biztosúr?
Bajánál a híd lábánál újabban rendszeresen mérnek, a Pörböly felől érkezőket.
megmentette a seggünket, már nem egyszer, egy autós szett kb kilencven-száz között áll meg, beszerelve.
a rendszáma : lgh ....
ártani nem árt, de csekket sem fogsz kapni
hát kábé reális
Az a gáz, hogy ezek az új szaroknak nem árt a blokkoló, plussz sötétbe, oda-vissza tökéletes képet csinálnak egyszerre