Ilyet már többször láttam az ország különböző pontjain, és sehol nem volt mögötte kezelő.
Ezt mindig térdmagasságba rakják ki, és a rendőr bent ül a kocsiban, és egy laptopon néz vmit.
Sőt!
Már úgy is láttam, hogy a leállósávban volt az autó, a csomagtartó felnyitva, és úgy mért. Mögötte nem volt rendőr...
ezek az elbujdosó sniper módjára lövöldöző birodalmi katonák...........nem csoda, hogy paranoiás üldözési mánia alakul ki az emberekben....
a 81-en rendszeresen berakják a 103-at a buszmegállóba,Sörédnél.Ott ráadásul Fehérvár irányából 60-as tábla+ lejtő. Beszedős hely,Móri kollégáim már pár db 30-45 eft csekkel megtámogatták az állami pénznyelőt ott.
én nem aggódok ilyenek miatt. egyrészt szlovákiában is tiltott, mégis ezerszámra használják, másrészt egy motorra kijön egyetlen (óvatos) gyorshajtás árából. ha a tiltás előtt csak egyszer megvéd, már ingyen volt.
hát kutya addig van igazad míg-és ezt más jól fogalmazta meg, ORBÁNIÁBAN- egy tol vonással ezt is be nem tiltják.
lásd a nyugdíj rendszert is egy tol vonással likvidálták.na most ha egy az állam által megkövetelt- mert kötelező volt- rendszert hazavágnak akkor a trafipax visszajelzők meg szüntetése ,a zsidók elveinek betartása céljából nem is lenne nagy húzás, a bevételek maximalizálása érdekében.
nem kell, kirakja fixen. De azzal személykocsiból nem mér, max mikrobuszból, akkora. azt látod itt a képen, a fabódéban. Mondjuk előírás a mérési napló, ami, ha a kezelő nincs ott azért érdekes, hogyan van vezetve.
az őskorban úgy 97-98 felé újhartyánba jártunk dolgozni, a 4-esről letérve valami 405-ösön a munkatársam vezette pegot 305-tel mozgó opel astra fogott el bennünket,kamera az első visszapillantó felett, hátul az ötödik ajtó tetejébe rögzítve. amíg a kollégának a visszajátszást elemezték és körbenéztem az opelt, kotta gyári csak a dísztárcsa volt más azt baszták el, mikor már kétszer körbementem az opelen a csicska idegesen verte a faszát hogy most hí vjok még fel valakit gyorsba mer különben a nap végén ugrik a jogsi, ott hagytam őket a kolléga kérésére, 5 e ft volt hogy eltűnt a bizonyíték a masinából.
Állítólag az első nap ez az új "rendőrnélküli" traffi pár óra alatt 5 misit hozott...
Ezt mindig térdmagasságba rakják ki, és a rendőr bent ül a kocsiban, és egy laptopon néz vmit.
Sőt!
Már úgy is láttam, hogy a leállósávban volt az autó, a csomagtartó felnyitva, és úgy mért. Mögötte nem volt rendőr...
Amit szabad nekik,azt nem szabad neked.
a 81-en rendszeresen berakják a 103-at a buszmegállóba,Sörédnél.Ott ráadásul Fehérvár irányából 60-as tábla+ lejtő. Beszedős hely,Móri kollégáim már pár db 30-45 eft csekkel megtámogatták az állami pénznyelőt ott.
lásd a nyugdíj rendszert is egy tol vonással likvidálták.na most ha egy az állam által megkövetelt- mert kötelező volt- rendszert hazavágnak akkor a trafipax visszajelzők meg szüntetése ,a zsidók elveinek betartása céljából nem is lenne nagy húzás, a bevételek maximalizálása érdekében.
Dipshit, majd leülöd.....