a pénteki lövésem! és a tegnap esti kisújszállásit elfelejtettem lekattintani. az alant feltett fabódés az már kemény, erre még köpni sem tudok, ez igen. nekem pár hete polgárőr suzuki volt meg győrteleken. még rendszámmal.
..nekem azóta olvashatatlan a rendszámom, mikor egyszer éjjel kettőkor 40nel poroszkáló civil autós mozgótrafit (ötvennel a világért se ment volna.. á nem) kellett volna megelőznöm.. békés 80nal poroszkáltam hazafelé a város iparterületén, tök kihalt úton.. még jó hogy oldalra pillantottam előzés közben, így le tudtam lassítani.. na azóta olvashatatlan a rendszámom.. már magam is kezdem elfelejteni a betű szám kombinációt.. részemről ezek után "minden" leszarva. Jövedelmem nincs, motor nem az én nevemen van.. úgyhogy kinyalhatják a seggem.. megállni is csak akkor fogok nekik ha betonfalat húznak elém
pont ez az értelem benne,hogy átkúrják a fejed azzal,hogy bármelyikben lehet..felénk a kék lacettitől kezdve fehér seaton át fekete bora és sorolhatnám miből mérnek..volt már,hogy este 11kor munkából hazafelé a sötétben mértek matricás autóból elbújva..semmin nem lepődök meg..lassan lehet,h üldözési mániám lesz e miatt
Addig ez is a nesze semmi fogd meg jól kategória, amíg a mérőautó az opel movanotól a lacettiken és egyéb kispolgári verdákon át a matricázott focusokig terjed. Ha szép láthatósági sárga lenne az összes mérőautó, típustól függetlenül akkor még értelme is lenne..
Nem a trafitnak kell látszania, hanem a mérőautónak. Tegnap Vác felett egy Renault Thaliából mértek, Rétságnál egy LHG-s Opel állt kint benne a trafi, de nem mért, nem ült benne a kezelő.
Ezt a múlt héten kaptam le Agárdon, a Cápa Grillnél.
Az új, "rendőrnélküli" traffi, a buszmegálló ablakába eldugva (kicsit messziről sikerült lekapnom, de ha kinagyítjátok, akkor látszik), a sünök meg a nagy parkoló legbelső sarkában elbújtak.
De ők nyilvánosan kiállnak...
Enyém a paprikát lopta......a kertből. A tápot párizsi apró kockákkal keverem úgy befalja, vagy bármi ételmaradékkal...magában nem szereti, pedig royal canint kap.
amíg kicsi addig mind gömböc
enyém idősebb aztán már nem az
megeszik mindent, felfalta az összes bojlimat,alma, sárgarépa, meg kb minden amit talál
egyszer megette a beetetéshez beáztatott búzát is, de kb 3 kiló volt és már erjedt, utána kirókázta (volt vagy 5 kupac a kertben) aztán ismét vissza ette
a tápon meg persze fintorog......
real stupid dog..... vagy csak angol?
Most attól függ mire gondolsz pontosan. Motornál a gyári tartó x helyre lógatja ki, pont oda ahol a helye van. Ha ettől beljebb rakod egy nem gyárival akkor az okot adhat a kötöszködésre. Autónál hátul középen van általában, de előre előírás, hogy középen vagy bal oldalt lehet csak......
Majd megírod mi volt a pontos probléma....
Pohi had kérdezzek valamit azon kívül,hogy a rendszámtáblát nem lehet megtörni, áthelyezni de az tényleg igaz,hogy csak a gyári tartóval lehet használni ? mert haveromnak a rendőr ezt mondta.
Köszönöm válaszod.
Enni azt szeret. 3x kapott egy nap míg kicsi volt, most már csak reggel és este, de az állatorvos szerint elég lenne napi 1 alkalom kajából, mert dagi......
Nem a trafitnak kell látszania, hanem a mérőautónak. Tegnap Vác felett egy Renault Thaliából mértek, Rétságnál egy LHG-s Opel állt kint benne a trafi, de nem mért, nem ült benne a kezelő.
Ezt a múlt héten kaptam le Agárdon, a Cápa Grillnél.
Az új, "rendőrnélküli" traffi, a buszmegálló ablakába eldugva (kicsit messziről sikerült lekapnom, de ha kinagyítjátok, akkor látszik), a sünök meg a nagy parkoló legbelső sarkában elbújtak.
De ők nyilvánosan kiállnak...
enyém idősebb aztán már nem az
megeszik mindent, felfalta az összes bojlimat,alma, sárgarépa, meg kb minden amit talál
egyszer megette a beetetéshez beáztatott búzát is, de kb 3 kiló volt és már erjedt, utána kirókázta (volt vagy 5 kupac a kertben) aztán ismét vissza ette
a tápon meg persze fintorog......
real stupid dog..... vagy csak angol?
Majd megírod mi volt a pontos probléma....
Pohi had kérdezzek valamit azon kívül,hogy a rendszámtáblát nem lehet megtörni, áthelyezni de az tényleg igaz,hogy csak a gyári tartóval lehet használni ? mert haveromnak a rendőr ezt mondta.
Köszönöm válaszod.
Üdv:MrGo636