Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizti úgy tele ette magát hogy a fülén jött ki
Menj már 1.3 Felicsitával suhanni Örülök hogy lámpa van rajta
Szerinted az ágyúdörgés zavarta volna?---....ááá dehogy
mondjuk azért enyém sem egy idegbeteg
kedveli az extrém helyeket, ha leteszi a fejét akkor tényleg nem érdekli semmi....

na de off vége mert ez nem a kutyasimogató
Szokott ez is mikor nincs senki a környéken Ha meg jön valaki akkor meg pitizik, játszik. A macskát se kergeti meg ha eszik csak, ha befejezte a kajálást, első a hasa.....
pár év múlva aktívabb lesz ám házőrzés ügyileg
enyém néha ugat is
Előbb voltak nálam egy bőrruháért ez a mamlasz eb meg akkor kelt fel mikor már mentek el....akkor is azért mert asszonypajti szólt neki.....
akinek bullterrier van otthon csak jó ember lehet
Nehéz ezzel együtt élni....de vannak it jó emberek akik tartják bennem a lelket
Szia Pohi ! A térded még nem verődik össze? Mire nem biztatnak ezek téged? Folyton csak a sex, és sex....
biztos nem a rendes motoros rendőrökre gondolt....
"Fuck the police" avagy "Baszd meg a rendőröket"........hát én benne vagyok ha egy Eva Mendes lenne aki csinálná

De egyébként hanyagoljuk már az e fajta hozzászólásokat....
Ha szeretsz suhanni,szereld fel a verdát fénytechnikával.Ennyi büntetésből már egy felső kategóriás cucc fele meglenne.
Rohadt büntetgetős szar :)
Drágább megoldás , de szlovák rendszám tökéletes eme probléma orvoslására , vagy aki úgyis speedel , ne legyen rendszám és kész.
Ismerősöm szlovák rendszámmal ment autópályán 190-el , mire elsuhant mellette egy MAGYAR rendszámos autó nagyobb tempóval.
Picivel ezután kék fények , seggében az octávia , ott maradt nagyon közel egy kis ideig , majd elhúzott és ment a MAGYAR rendszámos gyorshajtó után.
Na ennyi!
Egy gyöngyszem a hozzászólásokból:

"Tibyke
Ha engem megkérdeznének hova tegyék a traffipaxot akkor megmondanám hogy a jó Qrva anyuk retkes valagába!"
Sajnos ezt már portoliónak is mondhatán abban az árban van
sokba van már az a fényképalbum
Hát mostanában ez lessz a harmadik
Pedig nagyjából betartom a sebesség határokat,de valahogy ha sietek mindig ez van
A fa tolvajoknál nagyon jó dolog az autó lefoglalása, mert a nélkül nem tudnak kijárni.......szoktuk is felénk alkalmazni sűrűn.
Nem cseles,logikus motoron ki a fene tekergetné a körkapcsolót,vagy nyúlkálna valami billenőkapcsoló után.
Galéria nem lesz belőle,mert már más valaki várja a teljes fényképanyagot,ha végre elkészülök vele teljesen

Bár nekem a központi kint van a műszerfalon,mind a kettő. De nem nakedem van,így valamennyire védettek az egységek.
hmmm... erről durhatnál egy galériát... cseles!
A haditechnikás cuccért elő is állítottak volna,szerintem,mert már a birtoklása is bűncselekmény.

A megoldás,hogy legalább a ledet vezesd ki a műszerfalra, a tápot pedig relézd ki,a relé működtetését pedig vidd ki egy nyomógomb formájában a bal markolat közelébe.
Nekem impulzus relével van megoldva. Egy gombnyomás,kussol,még egy gombnyomás újraélesedik.
Akkor egy egyszerű megállítós ellenőrzésnél is előfordulhat,hogy lefoglalják/elkobozzák blokkolót a motorról?
Noha nem tiltja jogszabály a birtoklását, mert nem tartozik a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök közé.

A másik hír,jövőre lehet hogy 100eFt lesz a helyszíni felső határa,ez meg ügye hozza magával a megállítós sebességméréseket.