nem értem mit kűzdenek, vagy már nem kűzdenek pl a szlovák táblával. HA itt olyan előnyösek lennének a feltételek, akkor ide lapátolná egész euróba autósa a sok lóvét, azt nem kéne sírni, amit mondanak, hogy ott fizet, itt autózik, mert fordítva lenne. KÖCSÖGÖK
Külföldi rendszám/autós bankártyával helyben fizetős büntetéses történet az ország más pontjain is dívik? Vagy csak itt Szeged és Makó körül? Mostanság elkezdik kivenni a sorból a külföldi renitenskedőket is...
A VPOP- nak nincs sok vissza, nem foglal az le már semmit
Itt a közelemben is tudok több éve Pápua- Új-Guinea-i és amcsi rendszámú kocsit napi használatban, mennek vele problémamentesen.
Az van hogy a vpop mindenképpen kiszedi uton-utfélen és szarásig nyomozgat az ügyben állandó cumi.
Nagyon biztos lábon kell álnia ennek a sztorinak hogy megegyék,a sztorit.
És a cseszegetés része ugynúgy megmarad.
A VPOP + rendőrség azt csinál, amit akar...... erről tudnék mesélni
Engem is megszívattak 1999-ben, jogtalanul.... sok szabálytalan lépésük volt, rengeteg pénzem dobtam miattuk a kútba....és a végén azt sem mondták, hogy bocs vagy elnézést.
Azt írták, hogy itt lesz külképviselete a cégnek(csak egy cím) és annak lesz a tulaj az alkalmazottja is egyben és így jogos a használat, tehát nem magánszemélyé hanem a cég-é és a magyar polgár egy usa cég alkalmazottja.......na mindegy, amúgy is bonyolult bár ezért van pár terepjárón floridai rendszám, ráadásul ott első rendszám nincs is...
Ha van kint cég és annak a nevén van és a sofőr a cég alkalmazottja akkor is?....mert ez a dolog alapja ahogy olvastam hirdetést floridai rendszámra....
akitől a blindert bótolom, a az ismim , mostanság intézett magának a csirokijára hivatalos új-hebridák-i rendszámot, miután alapított arrafelé egy céget. Lehet, h ez a tuti
Ebben nem tudok segíteni,csak felhasználó vagyok,és abból is csak a fénytechnikát használom.
Az indexen van egy fórum, "lézer és radadetektorok a gyakorlatban" topik, ott van pár hozzáértő gyakorlati emberke,de az hogy Kiyo, Blinder és leginkább Powertuning ki ne ejtsd,mert lesz kapsz
Egy Nissan Patrol hatásos bevédése nem lesz olcsó,lézerdiódás cuccban gondolkozz inkább.
Itt a közelemben is tudok több éve Pápua- Új-Guinea-i és amcsi rendszámú kocsit napi használatban, mennek vele problémamentesen.
Nagyon biztos lábon kell álnia ennek a sztorinak hogy megegyék,a sztorit.
És a cseszegetés része ugynúgy megmarad.
Engem is megszívattak 1999-ben, jogtalanul.... sok szabálytalan lépésük volt, rengeteg pénzem dobtam miattuk a kútba....és a végén azt sem mondták, hogy bocs vagy elnézést.
Az indexen van egy fórum, "lézer és radadetektorok a gyakorlatban" topik, ott van pár hozzáértő gyakorlati emberke,de az hogy Kiyo, Blinder és leginkább Powertuning ki ne ejtsd,mert lesz kapsz
Egy Nissan Patrol hatásos bevédése nem lesz olcsó,lézerdiódás cuccban gondolkozz inkább.