Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a schengeni határ is néhány szakaszon a vicc kategóriát súrolja. Mondjuk nem nálunk, mert itt többé kevésbé komolyan veszik
scehngeni határon regisztrálja a nem EU-t.
Ez a bunkóbanda úgysem tanul semmiből.
nem értem mit kűzdenek, vagy már nem kűzdenek pl a szlovák táblával. HA itt olyan előnyösek lennének a feltételek, akkor ide lapátolná egész euróba autósa a sok lóvét, azt nem kéne sírni, amit mondanak, hogy ott fizet, itt autózik, mert fordítva lenne. KÖCSÖGÖK
Külföldi rendszám/autós bankártyával helyben fizetős büntetéses történet az ország más pontjain is dívik? Vagy csak itt Szeged és Makó körül? Mostanság elkezdik kivenni a sorból a külföldi renitenskedőket is...
ezzel csak az a bajom, hogy honnan tudja, hogy nem aznap mentem vel elöszőőőő vagy ott azonnal megnézi mikor gyött európába?
Felénk a szlovák rendszám a menő, de ugyanúgy beválik mint az amcsi......jelenleg.
ebben ne bízz. Azért, mert más lesz a neve még működni fog. Ma foglalák le egy cég teljes számláját az ügyfelemnél
A VPOP- nak nincs sok vissza, nem foglal az le már semmit
Itt a közelemben is tudok több éve Pápua- Új-Guinea-i és amcsi rendszámú kocsit napi használatban, mennek vele problémamentesen.
kell venni egy 600as trabantot aztán nem kell trükközni
Ez a VPOP-s dolog olyan kampányszerű....ha papíron megáll a dolog akkor ennyi......
Az van hogy a vpop mindenképpen kiszedi uton-utfélen és szarásig nyomozgat az ügyben állandó cumi.
Nagyon biztos lábon kell álnia ennek a sztorinak hogy megegyék,a sztorit.
És a cseszegetés része ugynúgy megmarad.
A VPOP + rendőrség azt csinál, amit akar...... erről tudnék mesélni
Engem is megszívattak 1999-ben, jogtalanul.... sok szabálytalan lépésük volt, rengeteg pénzem dobtam miattuk a kútba....és a végén azt sem mondták, hogy bocs vagy elnézést.
Azt írták, hogy itt lesz külképviselete a cégnek(csak egy cím) és annak lesz a tulaj az alkalmazottja is egyben és így jogos a használat, tehát nem magánszemélyé hanem a cég-é és a magyar polgár egy usa cég alkalmazottja.......na mindegy, amúgy is bonyolult bár ezért van pár terepjárón floridai rendszám, ráadásul ott első rendszám nincs is...
itt az utcánkban van egy hapsi,kb.3éve floridai rendszámmal járkál.ha ilyen macerás akkor mi benne a jó....ez engem érdekelne,ha tudod a választ...
..nem csak vámbiztosítékot kell fizetni, és akkor minden ok?
EU tagállam fél évig lehet az országban, kinti talán 15 napig, de nem emlékszem már. Utána regisztrálni kell......
Ha van kint cég és annak a nevén van és a sofőr a cég alkalmazottja akkor is?....mert ez a dolog alapja ahogy olvastam hirdetést floridai rendszámra....
mivel nem EU-s tagállam a VPOP lefoglalja, ha folyamatosan használja itthon.
akitől a blindert bótolom, a az ismim , mostanság intézett magának a csirokijára hivatalos új-hebridák-i rendszámot, miután alapított arrafelé egy céget. Lehet, h ez a tuti
.... vagy külföldi rendszámban
Ebben nem tudok segíteni,csak felhasználó vagyok,és abból is csak a fénytechnikát használom.
Az indexen van egy fórum, "lézer és radadetektorok a gyakorlatban" topik, ott van pár hozzáértő gyakorlati emberke,de az hogy Kiyo, Blinder és leginkább Powertuning ki ne ejtsd,mert lesz kapsz

Egy Nissan Patrol hatásos bevédése nem lesz olcsó,lézerdiódás cuccban gondolkozz inkább.
Azért kérdeztem ,mert egy Blinder m87- re egyezkedem éppen, ha ez ütősebb, akkor lehet azt is számitásba veszem.
Egy patrolt kellene megvédenie a birodalmiaktól és minél zavaróbb , annál jobb.