Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nélkül nem megy?
Valahogy?
Nincs is olyan....miről beszélsz?
Rögtön kivitelezhető ha Te vagy az egyik vezér, épp hatalmon lévő csapat embere vagy a rendszergazda aki véletlenül ért is hozzá....
Ez a lotto rendszerbe nyúlás érdekelne.
Hogy van pontosan?
alapíts nekem céget, ami hold utazást szervez 2065-re.....addig is fizessenek be minden hónapban fejenként az ügyfelek 100.000-et.......ok?
(jut neked is )
és az emlitett pár családi autóra lenne ötleted!? Vagy csak cég alapitás a járható út?!
..és gondolom megmondták neki, hogy kuss.....vagy be sem érkezett a szelvényed
félreértesz, én nem intézek rendszámot, én cégeket alapítok ha arra van igény.
Dehogy vonom kétségbe!....senki sem tette hisz kifizették neki a nyereményt és még annak az 1-nek is aki nem ő volt, igaz csak a 13-ad részét...
szenilitás......... miért vonod kéccségbeeee?
Aszonták az új rendszernél a lottóba sem lehet belenyúlni.......az első nagynyereményt 13db 5 találatossal vitték el amiből 12db-ot egy ember adott fel szegeden egymás utáni sorszámú szelvényekkel......aszonta, hogy véletlenül töltötte ki őket ugyanazokkal a számokkal......12-őt.....ja.....
A mai világban, szinte már megmondhatatlanul bele lehet variálni egy fényképbe. Ennyi.
Persze azt mondják, hogy zárt a rendszer és nem férhet hozzá EMBER a képekhez....
Érdekes, mégis vannak olyan emberek, akik hozzá tudnak férni pár darab Deák névjegykártyáért.
Ha akar, akkor a rendőrség is hozzáfér illetve módosíthat is....és akar...és tud
Milyen régóta mondom ezt.....úgyanúgy variálnak vele mint minden mással......a románoknál a fix trafikat ezért is tiltották be mert lebuktak a csalásokkal.....miből tart hamisítani a felvételt?....és ki ellenőrzi ezt?......valószinüleg kicsit gyorshajtott a kocsi és ezt tornázták fel feljebb a nagyobb lé reményében csak elfelejtették megnézni, hogy valójában mit tud a gép mint a tavalyi esetnél is.....ez szerintem rendszeresen előfordul, hogy felturbózzák az eredményt...
hehe ennyi nincs, de még lehet!

Dr bear, magánszemélyeknek mondjuk egy két családi autóra is tudsz intézni rendszámot, vagy csak céggel éri meg!? Mert cég a fenének kell, de rendszám annál inkább
Nem, csak ha a forgalmiba is be van jegyezve.
Nekem ilyen matricarendszámért rántották már be a forgalmit.
Azt mondjátok meg Urak, hogy mi a helyzet kocsin elöl a matrica rendszámmal? Mostanában is látok jópárat, és nagyon tetszik :) Kicsi, matrica, nem az az ocsmány céllövölde.
Hol lehet ilyen rendszámot beszerezni a kocsira, és legális e?
Köszönöm!
erről beszéle. Egy kinti cég alapítása 2000 EUR. De ha gondolod, van kint szlovák, román, osztrák társügyvédünk, ha kell összehozlak benneteket. Most alakítottam ausztriában egy Kft-t, a kinti ügyvéd 5000EUR-t kért egy nagyob cégért.....
Ezek szerint nincs.
Ha lenne dellám ezt csinálnám... nem itt fosolni kütyükkel...

http://www.adocsokkentes.hu/?s...
Jó reggelt!

A traffipax sem mindenható: http://zalaihirlap.hu/fokusz/2...
na jó, de megéri szerinted? 2000EUR egy szlovák cég alapítása. Megveszed a járgányt olcsóbban, de folyamatosan basztatnak érte. Majd azért ha kint nem működsz ugyanúgy baszogatnak, kell könyvelő, számla, stb. szóval költség. Akkor éri meg, ha ténylegesen termelsz valamit.
Ezt pontosan tudom én is.. Röszkénél mindig próbálnak szivatni.

De pl a görögök.. mert ők is a schengeni övezetben vannak, ők néha igen lazán és/vagy trehányan kezelik a dolgot.
Török-Görög határon a görög oldalon le se szálltunk a motorról, sisakot se vettük le, megkérdezték hová valósiak vagyunk, és hogy hova megyünk.. útlevelet megnézte valami gyalogos.. aztán mondták h have a nice holiday.. csókolom

Görög-Albán határ... ott meg irodán belül elvesztették az autónk forgalmiját idén.. az se volt semmi.. van pár érdekes határátlépős élményem.. az elsőnél még 1 éves se voltam
Hát nálunk szabad az átjárás, mintha nem is lenne, mert belső határon vagyunk, a nem eu eu hanem eu és másik ország határon ott van ellenőrzés.
Az a lényeg, hogy megússza a köziget.....
Felénk nincs ilyen technika.......