Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah én irtam a lefoglalós sztorit, de ott mint az itt leirtakból kiderült valószinü a haditeknikás cucc jöhetett szóba.... am hogy kapcsoljam ki a kijót, ha világitásra lesz kötve, és a tank vagy az ülés alatt lesz!? Ez a pofátlanság vagy nem olvastam valamit? Értelem szerüen nem megyek el ugyanaz előtt a trafi előtt 15 * h nyenyenye ugyse mértek be!
a szabálysértés eszköze lefoglalható. Amúgy a kocsi nem, mert aránytalanul nagy sérelemmel jár, de mire visszakapod megtanulod, hogy ne szórakozz.
Én spec. "akézbetartvabunkófonálokészsarok" mindenre emberkére húznám rá a csőrőst tele sóderral.
Ilyenkor se index,se jobbkéz-szabály,se stoptábla,csak megy és bunkófonál

A blokkolóhoz is kell(ene) némi kultúra.
Egyetértek! Ezt én is hallottam, hogy miután érzékeli a blokkolód a radart, és lelassítottál, illik kikapcsolni a rendszert...
na ja,a rendőr is ember,és ha azt veszi észre, hogy szándékosan ...patják.......
de ez a sztori mintha itt is lett volna pár hsz-el ezelőtt
fhoksz?

BearDr:
megtehetik, hogy lefoglalják az autót egy blokkoló miatt,vagy feljelentsen rendőri munka zavarása/akadályozása miatt?
próbáltam végigolvasni, de elég sánta, suta a sztori. tanulság: eddig is mindenki tudta, hogy illik kikapcsolni, ez után legalább nem lesz senki pofátlan, aki olvasta.
Olvastad az indexen a lézer topikot? (autó lefoglalás blokkóló miatt)
Állitólag,egy kiyoval idegesiteték őket,több körön keresztül,mire megunták és kiszedték,ha jól értelmeztem az írásokat.
megelőztél
Az első képen az adott útszakaszra vonatkozó korlátozó táblák vannak lefényképezve(mérés megkezdése előtti első kép)
Ez után kirakták a kicsi mikrobit az út bal oldalán, kb.térdmagasságban automatába, és te ebbe szépen belefutottál,a táblák korlátozása alá eső útszakaszon.

(GPS adatok a képeken,ezeket bármikor vissza tudod ellenőrizni,csak egy pontos GPS kell hozzá)
ez nem egyedi eset, annyit tudsz tenni, h megnézed a koordinátákat, hogy ahol bemértek, ott érvényes -e az ötvenes korlátozás (valószínűsítem, az lesz)
ez sajnos fizetés lesz, harmincezer.

tenni nem tudsz ellene, max. a jövőbeni bemérések ellen.
gps adatokból kitűnik hogy nem teljesen ugyanaz a hely...
hellosztok!ma kaptunk egy levelet...hát nekem anyira nem tetszenek a mert először egy suzukis kép van ahol ott van az 50-es tábla és mi rajta se vagyunk a képen utána mega táblától visszább fényképeztek minket 68-al!légyszi segítsetek!előre is köszönöm
Lesz munkátok, bőven.

Tervezet:
"- Gépjármű kárrendezés esetén a biztosító csak és kizárólag számla ellenében fizet. Ebből következik, hogy a gyorsított kárrendezés, és a közös megegyezés megszűnik."

Ez vicces, mert ha nekem valaki kárt okoz, akkor nem kötelezhetnek, hogy megjavíttassam és főleg nem szakszervizben. Erre törvény van, hogy ha valakinek kárt okoz, akkor azt meg kell térítenie, nem? Nem csak számla ellenében.

Be fog állni a mostani rendszer, hogy számla nélkül nettó. Nem hinném, hogy sokat akar pereskedni a biztosító.

Jól látom?
Mmmmmmég! ....csak halódik a billentyűzetem
ég?
hát ez gáz....... én ég mindig tudok!
tuttam
Pedig Te lennél az....
Nincs kockázat! Adok igazolást, hogy rendelkezel a megfelelő nyerő számsorral és amennyiben feladod a szelvényt és mégsem azt húznák ki, besétálsz az általam kiállított igazolással és ki kell, hogy fizessék a nyereményt, amennyiben nem teszik joggal perelheted őket, tudok ügyvédet is rá.
Létezik. Kérni kell az okmány irodában X t plusz költség és indok kell hozzá, jelen eseben, hogy a normál rendszám nem szerelhető fel, mert olyan a jármű kialakítása. Nagyon pici már nem létezik belőle, a mostani matrica rendszám pontosan akkora mint az alap "A" tipusú normál rendszám.
Előre nem fizetek,majd a nyereményből.
Enyém a kockázat.
de, én 1 milláért megmondom a hétvégi nyerő számokat......vagy inkább 5-ért......
ha van barátod, akiben vakon bízol, van kint cége, és hajlandó vagy papíron eladni a cégének megoldható. De nem hiszek a vakon megbízásban....