Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"amíg nincs átírva mindenért az előző tulaj felel"
Ezt vajon melyik degenerált jogalkotó találta ki?
Szóval ha én eladom a motoromat és másnap 300eft-os csekket csinál gyorshajtásból a vevő,akkor azt nekem kell kifizetni?
nemi szerv na
fűrészporos neki szerv
Mivel apeh tartozás lett, így egy könyvelő jobban tudná a választ.
szia lenne egy kérdésen ha egy nagyobb összegre megbüntetnek valakit és nem tudja kifizetni és át adják az ügyet az apeh nak akkor mi fog történni kamatozik a büntetés vagy ott kap részlet fizetési lehetőséget?
szolgszi szolgszi -nak köszönöm a nyomtatvány!
bocsi téleg nem rakja fel pedig én már nyomtattam is
Bármelyik nyomtatvány boltban, esetleg papír-írószer boltban occóé van.
adás vételi
Az új adásvételihez hozzátűztem a forgalmi utolsó adataimat/lakcímemet/ tartalmazó oldalt és az okmányirodának nem volt kifogása ellene. igaz az új tulaj hőbörgött hogy akkor hogy használja a motort. válasz: írassa át.
két formátumban is van.
Kell?
az új adásvételi nyomtatvány van a birtokodba? ha kérlek adatlapon mailra elküldöd! rthx
nincs itt.... ...adobe nyomtatványt nem csatol....
Itt van:
Július 1-től bukta, azóta csak az új adásvételit fogadják el és azért mert abban le van írva, hogy addig amíg nincs átírva mindenért az előző tulaj felel és az is, hogy ha a nem megfelelő új nyomtatványt töltik ki akkor a hatóság megtagadhatja az átírást.....2 járművet írattam át azóta.........ráadásul még az is szerepel benne, hogy ha bármilyen tartozás van a járművön akkor sem írják át....keress rá a gugliban az új! adás-vételire....
Ja-ja,ok-ok,kösz-kösz
tértivevényt nem elfelejteni, ha gáz van azzal igazolja, hogy megküldte.
Nem kamu leelenőrizték az adatait,még ott a helyszínen.
Nagyon köszönöm akkor ez a megoldás beküldi az adás-vételi másolatát és csá.
ja igen, az adás-vételin a vevő nem található meg? Akkor gáz van, kamu a vevő.....
a szerződést másolja le, majd tértivevényes levéllel menjen be a büntetés kibocsátójának. Jönni fog még felszólítás, de nem kell vele foglalkozni, mindig menjen be így.
Az önkormányzat sajnos nem fogja átírni, ugyanakkor az ellenjegyzés megtagadását nem értem, mire fel tette, az csak egy igazolás.
Ha eladod a motort, legyen rajta a nap, óra, perc és a következő perctől nem a te gondod.
Medve úr!
A köv.kérdésem lenne.
A barátom annya eladta a Skodájukat,írtak egy adásvételit amit levitt másnap az önkormányzatra de nem voltak hajlandók hitelesíteni mivel nem az álltaluk adott(formanyomtatvány) szarság,igy nem vették le a nevéröl.
Avval a lendülettel átkocogott a rendörségre hogy kerítsék elő az új tulajt mert nem jó az adásvételi,nehogy késöbb baj legyen,meg is próbálták de nem sikerült mert nem tudták előállítani.
Mondanom sem kell hogy a gyerek azóta sem iratta át(kb 2-3hete)viszont már jött is egy bünti tilosban parkolásrol15-rugó,mostmár30rugó ujabb,felszólítás.
Most mi ilyenkor a szitu?
Bebukta? vagy bevasalják rajta és ő pereskedjen majd gyerekkel? vagy ilyenkor attol még érvényes az adásvételi mert az önkormányzat nem fogadta el?
És egy személyes kérdés,ha eladom a motoromat az önkormmányzat parkolójában tegyem és avval a lendülettel menjek érvényesítettni,mert különben ény vagyok érte a felelős.
Magyarul szombat délelött megnézik,és mondom majd nekik ha tetszett és kell találkozunk hétfőn félfogadási időben a polgármesteri hivatal parkolójában?
nem kéne. Egyedi azonosító jel meghamisítása. Bcs.
Csá! Ha Valaki tudna nekem segíteni rendszámtábla fordító ügyében, írjon, légyszi. (bokry81@freemail.hu)

Kösz
Rosszhelyre vitted vizsgázni legközelebb én prizma nélkül megoldom