Gondolom a CBR-t azért vetted mert 50-el és 90-el szoktál motorozni..Nem kívánok Neked semmi rosszat,csak annyit,hogy ahányszor szabályt mindig ott legyen egy "rendőr".Végül is kifizetsz egy kis birságot és kész.
Akkor cseréld ki a biztositékot:)Jogosnak tartanám akkor,ha másban is ilyen gyorsan tudnának intézkedni.Annó annak idején,hamarabb megtaláltam az ellopott motorom mint ők.
Már egyszer idevéstem,de nem győzöm hangsúlyozni:
A bírságok bele vannak tervezve a rendőrség költségvetésébe.Ki van adva ukászba mennyit kell bevasalni tőlünk.Ennyi.
Lehet menni panaszkodni Don pintérhez.
Abból nekik nincs bevételük, ha motorokat találnak meg.... vagy megelőzik a lopásokat. Sőt, az kiadás.... mert tankolni kell a járőröző kocsikat, fizetni a nyomozás költségeit. NO érdek! Te meg így jártál.....
Olcsóbb és jövedelmezőbb kocsiban ülve figyelni a trafit. Bár télen a fűtés miatt, nyáron meg a klíma miatt járatják a motort az álló autóban. Szóval járőrözhetne is, de hát abból nincs pénz....
Főleg mióta (köz. ig. bírság bevezetése ) az ORFK számláját gyarapítja a befolyt összeg....
Emellett a járműveik szervizelésére és műszakilag biztonságos állapotban tartására "nincs" pénz....inkább vesznek újabb és több trafit!
jól érzed... Nekem pl. ellopták a motoromat, mondanom sem kell, hogy nem találták meg a tettest és 2 hét alatt lezárták az ügyet. És úgy még bosszantóbb az egész hogy aznap 3 motort loptak el. És előtte is is volt már ilyenre példa azon a környéken és azóta is előfordult párszor. Kurva érdekes hogy nem tudnak semmit tenni.
Máshol is jeleskedni kéne, nem csak "trafi mögött ülésben".
Az én balesetem 3 hónapja volt, már a helyszínen kiderült, hogy ki a hibás...le is írták...... 3 hónapja nyomozzák azóta azt, amit eddig is tudtak! Ilyenekbe legyenek gyorsak, meg a személy és vagyon ellen irányuló esetekben...... de ugye ott ész is kéne meg munka..... itt meg csak katt és megy a levél-jön a pénz.
Már régóta nem szolgálnak és védenek a rendőreink........ vagy csak én nem érzem, hogy védenének azoktól akiktől kellene és az én érdekeimet szolgálják?
Szégyelje magát az a faszopó,amelyik a TV helyett a kamerát bámulta:))
Még jó,hogy nem kaptam 10év letöltendőt.2.-án bemértek,ma már meg is kaptam az üdvözlő levelet.Akkor lettek volna ilyen gyorsak a genyák,amikor a biztosító az ő határozatukra várt
68?
Te közveszélyes állat!
Ennyire száguldozni? Gondolj bele hány emberéletet kockáztattál az anyagi felelősségen túl! Fújjjj......
Sokkal jobban lerontod a statisztikát, mint egy elsőbbséget meg nem adó "vak" vezető vagy egy jelzés és körülnézés nélkül megforduló autós....a hirtelen sávváltósokról nem is beszélve!
Te ezeknél sokkal veszélyesebb vagy!
Szégyelld magad!
Kurva nagy bűnt követtem el...68km/órával száguldoztam.Büszke lehet rá az anyja,hogy ilyen szorgalmas gyermeket szült,ilyen értelmes "hivatást"választott.
Lehet,hogy jobban járnék,ha becsületes állampolgárként, kamu rendszámmal járnék..
Gratula a faszopóknak,a "becsületes"munkájukért.
Amennyire tudom tgk-nál nem kell bontási, de motornál a franc tudja bár hivatalos motorbontó nem sok van persze ha elfogadják az autóbontós papírt akkor mindegy...
Ha véglegesen "kivonatod a közúti forgalomból" akkor, hogy akarsz a közúti forgalomban jogszerűen részt venni? Azért érzed a visszásságot a kérdésedben gondolom. Egyébként szgk.-nál a végleges kivonás csak bontási engedélyt követően lehetséges és akkor be is zúzzák, nem néztem most utána, de szerintem mkp.-nál is így van.
ha véglegesként kivonom akkor is?
amúgy nem folyamatos használatra kéne, hanem melóba járásra, eddig is járkáltam vele néha úgy hogy levettem a rendszámot, s ha rendőrt láttam volna nem álltam volna meg(kis utcák ráadásul jó ideje útépítés is folyik tehát mindenhova az autó e se jut) a lényeg az hogy Kecskeméten tömérdek nagy robogó fut 50-es papírokkal, s voltak is balesetek s egyik ismerősnek se lett belőle baja. Annyi a különbség, hogy azok soha nem is voltak forgalomba helyezve, míg az enyém igen.
Amúgy robogóval nem száguldozok, arra ott a gyorsasági:)
De most őszintén, jobbat várt valaki?
De attól még ocsmány dolog, na.....
A bírságok bele vannak tervezve a rendőrség költségvetésébe.Ki van adva ukászba mennyit kell bevasalni tőlünk.Ennyi.
Lehet menni panaszkodni Don pintérhez.
Éljen a NEMESZ.
Olcsóbb és jövedelmezőbb kocsiban ülve figyelni a trafit. Bár télen a fűtés miatt, nyáron meg a klíma miatt járatják a motort az álló autóban. Szóval járőrözhetne is, de hát abból nincs pénz....
Főleg mióta (köz. ig. bírság bevezetése ) az ORFK számláját gyarapítja a befolyt összeg....
Emellett a járműveik szervizelésére és műszakilag biztonságos állapotban tartására "nincs" pénz....inkább vesznek újabb és több trafit!
A többivel persze egyetértek
Máshol is jeleskedni kéne, nem csak "trafi mögött ülésben".
Az én balesetem 3 hónapja volt, már a helyszínen kiderült, hogy ki a hibás...le is írták...... 3 hónapja nyomozzák azóta azt, amit eddig is tudtak! Ilyenekbe legyenek gyorsak, meg a személy és vagyon ellen irányuló esetekben...... de ugye ott ész is kéne meg munka..... itt meg csak katt és megy a levél-jön a pénz.
Már régóta nem szolgálnak és védenek a rendőreink........ vagy csak én nem érzem, hogy védenének azoktól akiktől kellene és az én érdekeimet szolgálják?
Még jó,hogy nem kaptam 10év letöltendőt.2.-án bemértek,ma már meg is kaptam az üdvözlő levelet.Akkor lettek volna ilyen gyorsak a genyák,amikor a biztosító az ő határozatukra várt
Te közveszélyes állat!
Ennyire száguldozni? Gondolj bele hány emberéletet kockáztattál az anyagi felelősségen túl! Fújjjj......
Sokkal jobban lerontod a statisztikát, mint egy elsőbbséget meg nem adó "vak" vezető vagy egy jelzés és körülnézés nélkül megforduló autós....a hirtelen sávváltósokról nem is beszélve!
Te ezeknél sokkal veszélyesebb vagy!
Szégyelld magad!
Lehet,hogy jobban járnék,ha becsületes állampolgárként, kamu rendszámmal járnék..
Gratula a faszopóknak,a "becsületes"munkájukért.
amúgy nem folyamatos használatra kéne, hanem melóba járásra, eddig is járkáltam vele néha úgy hogy levettem a rendszámot, s ha rendőrt láttam volna nem álltam volna meg(kis utcák ráadásul jó ideje útépítés is folyik tehát mindenhova az autó e se jut) a lényeg az hogy Kecskeméten tömérdek nagy robogó fut 50-es papírokkal, s voltak is balesetek s egyik ismerősnek se lett belőle baja. Annyi a különbség, hogy azok soha nem is voltak forgalomba helyezve, míg az enyém igen.
Amúgy robogóval nem száguldozok, arra ott a gyorsasági:)