Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsanett
30as táblánál 300 km/h már bűncselekmény? mi jár érte?
Látod pohi neked is inkább a hegedülés lenne a hobby-d
Akkor nem tört volna el a kulcscsontod
Én is azon agyalok, inkább csembalista leszek az nem olyan veszélyes...

egyébként az autót az ajtajánál kaptam el(adatlap)
a sebességem majd megszakértik de 50-be nem áll meg az tuti... hetvenfele saccolom, lehet kicsit több, bár igazából fogalmam sincs mert nem az órát szoktam sasolni előzéskor
Nekem a kulcs csontom megtitániumozva belülről 5 hónap után vált használhatóvá valamennyire, ekkor kezdtem ismét dolgozni. De jó másfél vagy 2 év eltelt mire fájdalom mentes és zsibbadás mentes lett teljesen. Kellett az idő az idegek vissza növéséhez.... Persze nekem darabos volt, meg roncsoltak pár dolgot az össze vissza kandikáló csontdarabok.
Elméletileg a bekanyarodónak dupla felelőssége van ezért indult ellene az eljárás, általában a bekanyarodó szokott lenni a hunyó, de függ attól, melyik részébe csapódtál bele, valamint a sebességeddel kapcsolatban is van valami, de nem 10-20 km/h különbség ami jelentősnek számít egy baleset ügyében.....
Akkor holnap, az M5-ön 12000-es fordulaton hatodikban. Szeged-Budapest oda-vissza, töbször.
Szeva Szeki Rég láttam a képed a 9-esen nem voltál mostanában
"szabotálva ezzel a munkát" , legalább tudnátok mi az a munka.
....bla,bla,ez ellen nincs orvosság, hmm ki fogom próbálni, csak ide tegyétek fel a zéró tol.. öööö gyorshajtásomat. szerintem kezdhetitek tesztelni a fáma 2028-at ami vissza is lát az időben.
Rendben Pohi, köszönöm a figyelmedet.
90-100al már ez is kemény..
Tulajdonképpen szépen lineárisan változik a szintkülönbség...
Motorral ha belemész, talán nem tépi ki a kezedből a kormányt
gino báttya pont itt tartok én is Várom a szakértőt, hogy mit állapít meg a romokból, mekkora volt az ütközés Első nekifutásra az autós ellen indult eljárás a szabálytalan kanyarodás miatt, de mi van, ha nagyobb sebességet állapítanak meg mint amivel mehettem volna Nem szeretném benyelni a kárt
Ha a barom kanyarodás előtt akár véletlenül is de belenéz a tükörbe, akkor láthatja a díszkivilágított indexelő motoromat, hogy előzöm! persze semmilyen felelősséget nem ismert el, azt mondta én motoros vagyok mentem mint az állat, nem láthatott
A szar még az, hogy két hónap után most vették le a gipszem és annyira se tudom használni, a jobbkezem hogy a seggemet kitöröljem vele
Persze két hét múlva az is kiderül, hogy kell-e még mégegyszer műteni...
GPS-es az SCS103-as gépek az újak, hát xarok is.......nem mérnek csak ha kedvük van, stb......biztos valami trafi ellenes szerezte be a rendőrségnek, szabotálva ezzel a munkát, beépültek közénk a kettős ügynökök....
Most nézem Fáma III. ez ellen nincs orvosság. Sajna fizetős. Jobban figyelj máskor.
Nem érdemes, mert Így kell csinálni. Egy felvétel a korlátozó tábláról, ami a naplóban rögzítve van egy felvétel számon. Ez után megállás a mérőhelyen és mérés. Mindegyik sorszámos. Előtted többen belementek ezért lehet, hogy nem te vagy a következő sorszámú. Dobj egy mail-t.
Akkor ennek a szabálynak megint nem sok értelme van... A lényeg, hogy adós fizess
Nem ellened irányult és nem szó szerint
és a 471-ről, hol van tábla hol meg nincs.
F@asza
egy kis eksön még a 4-es ről.
én a táblák kihelyezőjének kitervelőjét büntetném,a zsidóbérencekkel egy kis cicát megjátszanék az ízéért, de mint alant írtam ez közút, mindenki más közlekedésre használja-ná, de ebben a cigány országban ha egy minimális görbület van az útban akkor kibasszák a 30-as táblát meee az agytalan agyhalott közlekedés mérnök csak 20-al tud elfordulni, és hogy a útkezelő-nél nincs maffia ezt kötve hiszem. egy csákó a 4-esen a halászcsárdánál az úthiba miatt esett el, útkezelőnél melózik, ugyan az a biztosítója mind a kettőnek és lazán kirázták a nyakukból az esetet majd rá két hétre felmarták és újra aszfaltozták a kritikus szakaszt. ennyi.a srác törölheti homlokát sebes kezével.
erre én is gondoltam. Módszeresen levadászom előbb a táblicskukat, aztán a yardautók gumijait. nehogymá' követhessenek.
csak jussak el a kék szörnnyel a fegyverneki 2x2 sávosra, asszem ki fog esni a háromlábú szarjából a lencse, rendszám nélkül megmutatom a zsidóbérencnek mi a zéró tolerancia, csak azokkal a képekkel is dicsekedjenek mikor nincs MIT feljelenteni.
...jan. 1.-jei KRESZ módosítás, hogy a trafi helyté jelölni kell radar kontroll táblával a mérés helye előtt x 100 méterre?...

de, a telepített eszközök esetében. azoknál kint is van. (sőt, azóta jó pár helyen még, ahol nincs is trafi... )