Látod pohi neked is inkább a hegedülés lenne a hobby-d
Akkor nem tört volna el a kulcscsontod
Én is azon agyalok, inkább csembalista leszek az nem olyan veszélyes...
egyébként az autót az ajtajánál kaptam el(adatlap)
a sebességem majd megszakértik de 50-be nem áll meg az tuti... hetvenfele saccolom, lehet kicsit több, bár igazából fogalmam sincs mert nem az órát szoktam sasolni előzéskor
Nekem a kulcs csontom megtitániumozva belülről 5 hónap után vált használhatóvá valamennyire, ekkor kezdtem ismét dolgozni. De jó másfél vagy 2 év eltelt mire fájdalom mentes és zsibbadás mentes lett teljesen. Kellett az idő az idegek vissza növéséhez.... Persze nekem darabos volt, meg roncsoltak pár dolgot az össze vissza kandikáló csontdarabok.
Elméletileg a bekanyarodónak dupla felelőssége van ezért indult ellene az eljárás, általában a bekanyarodó szokott lenni a hunyó, de függ attól, melyik részébe csapódtál bele, valamint a sebességeddel kapcsolatban is van valami, de nem 10-20 km/h különbség ami jelentősnek számít egy baleset ügyében.....
"szabotálva ezzel a munkát" , legalább tudnátok mi az a munka.
....bla,bla,ez ellen nincs orvosság, hmm ki fogom próbálni, csak ide tegyétek fel a zéró tol.. öööö gyorshajtásomat. szerintem kezdhetitek tesztelni a fáma 2028-at ami vissza is lát az időben.
gino báttya pont itt tartok én is Várom a szakértőt, hogy mit állapít meg a romokból, mekkora volt az ütközés Első nekifutásra az autós ellen indult eljárás a szabálytalan kanyarodás miatt, de mi van, ha nagyobb sebességet állapítanak meg mint amivel mehettem volna Nem szeretném benyelni a kárt
Ha a barom kanyarodás előtt akár véletlenül is de belenéz a tükörbe, akkor láthatja a díszkivilágított indexelő motoromat, hogy előzöm! persze semmilyen felelősséget nem ismert el, azt mondta én motoros vagyok mentem mint az állat, nem láthatott
A szar még az, hogy két hónap után most vették le a gipszem és annyira se tudom használni, a jobbkezem hogy a seggemet kitöröljem vele
Persze két hét múlva az is kiderül, hogy kell-e még mégegyszer műteni...
GPS-es az SCS103-as gépek az újak, hát xarok is.......nem mérnek csak ha kedvük van, stb......biztos valami trafi ellenes szerezte be a rendőrségnek, szabotálva ezzel a munkát, beépültek közénk a kettős ügynökök....
Nem érdemes, mert Így kell csinálni. Egy felvétel a korlátozó tábláról, ami a naplóban rögzítve van egy felvétel számon. Ez után megállás a mérőhelyen és mérés. Mindegyik sorszámos. Előtted többen belementek ezért lehet, hogy nem te vagy a következő sorszámú. Dobj egy mail-t.
én a táblák kihelyezőjének kitervelőjét büntetném,a zsidóbérencekkel egy kis cicát megjátszanék az ízéért, de mint alant írtam ez közút, mindenki más közlekedésre használja-ná, de ebben a cigány országban ha egy minimális görbület van az útban akkor kibasszák a 30-as táblát meee az agytalan agyhalott közlekedés mérnök csak 20-al tud elfordulni, és hogy a útkezelő-nél nincs maffia ezt kötve hiszem. egy csákó a 4-esen a halászcsárdánál az úthiba miatt esett el, útkezelőnél melózik, ugyan az a biztosítója mind a kettőnek és lazán kirázták a nyakukból az esetet majd rá két hétre felmarták és újra aszfaltozták a kritikus szakaszt. ennyi.a srác törölheti homlokát sebes kezével.
csak jussak el a kék szörnnyel a fegyverneki 2x2 sávosra, asszem ki fog esni a háromlábú szarjából a lencse, rendszám nélkül megmutatom a zsidóbérencnek mi a zéró tolerancia, csak azokkal a képekkel is dicsekedjenek mikor nincs MIT feljelenteni.
Akkor nem tört volna el a kulcscsontod
Én is azon agyalok, inkább csembalista leszek az nem olyan veszélyes...
egyébként az autót az ajtajánál kaptam el(adatlap)
a sebességem majd megszakértik de 50-be nem áll meg az tuti... hetvenfele saccolom, lehet kicsit több, bár igazából fogalmam sincs mert nem az órát szoktam sasolni előzéskor
....bla,bla,ez ellen nincs orvosság, hmm ki fogom próbálni, csak ide tegyétek fel a zéró tol.. öööö gyorshajtásomat. szerintem kezdhetitek tesztelni a fáma 2028-at ami vissza is lát az időben.
Motorral ha belemész, talán nem tépi ki a kezedből a kormányt
Ha a barom kanyarodás előtt akár véletlenül is de belenéz a tükörbe, akkor láthatja a díszkivilágított indexelő motoromat, hogy előzöm! persze semmilyen felelősséget nem ismert el, azt mondta én motoros vagyok mentem mint az állat, nem láthatott
A szar még az, hogy két hónap után most vették le a gipszem és annyira se tudom használni, a jobbkezem hogy a seggemet kitöröljem vele
Persze két hét múlva az is kiderül, hogy kell-e még mégegyszer műteni...
de, a telepített eszközök esetében. azoknál kint is van. (sőt, azóta jó pár helyen még, ahol nincs is trafi... )