Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ad.lap
mer mitörtént?
Nekem a cliókat kellett volna, de sajnos engem erre senki nem figyelmeztetett...
Na mi ebből a tanulság
az, hogy a 125-ösökkel kerülni kell a bmw-ket...
Cak hogy érezd micsoda hűlyeséget is akarsz felvázolom:
Milenne ha?
Sikerül megkötnöd a biztosítást egy hamis adásvételivel(nem olyangáz az csak okirathamisítás).
Vidáman motorozgatsz jön egy 10-millás BMW és jobrol telibever de közben kicsap egy villanyoszlopot is ami rádöl az utra,még egy járókelőt is fejbenyom(tűzoltók,mentők rendőrség)kint az egész banda.
Lett vagy 20-millás kár,a BMW,pereskedik a gyalogos,az elmű,tűzoltók,mindenkinek költségei vannak.
Avval kezdik hogy nyomnak egy fényképet minden jármű váz számáról,hamar kiderül hogy a te motorod bizony egy 125-ös,és hogy nem is erre a járműre érvényes a biztostás,és mivel a biztosító amúgy sem szeret fizetni,ilyen esetben még talán ők is gyorsan beperelnek a rend kedvéért.
Mennyit is spórolsz negyedévente 2000ft-ot,ugyhogy nagyon nem éri meg.

Avval kezdik hogy nyomnak egy fényképet a vázszámodrol,
Lassan átépítnek
Nem sípol a reptéren...teszteltem... Titánium velőűrsín a neve
...á csak azt hazudták neki az orvosok, hogy titán, ugyanis a papíron azt számolják el csak értéktelen orvosi acél amivel az én kezem is teli van nefélj az orkok tudják ezt fillérekért ők sem kockásztatnak
azta k***a...akkor te vagy aaaa robotzsaru?terminátor?vigyázz, nehogy a színesek szétlopjanak
Már az kamu biztosítás kötés pillanatában kiderül..... ugyanis a biztosítói rendszerben benne van 125-ös rendszámosként.

Ne csinálj hülyeséget!
Üdv!

abban nem tud valaki segíteni, hogyha van nekem egy 125-ös rendszámos robogóm, s végleg/ideglenesen kivonatom a forgalomból s kötök rá egy 50-es biztosítást az ki bukik-e valahol?
le tudja a rendőr kérdezni vázszám alapján?

köszönöm előre is!
ok ok, csak gondoltam, hátha van másik lehetőség de akkor nincs más mint várni
Ne aggódj, 2-3 hét alatt megjön az eljárási értesítő.
Tudod a kérdésedre a választ....
Biztos hülyeséget kérdezek de valahol meg lehet tekinteni, hogy bemértek-e? Vagy csak azután tudom magamat megnézni miután megkaptam a levelet a yard-tól? A gyorshajtós oldalon csak határozatazonosítóval lehet.
Rissz-rossz Csobánc bosszantó !
Biológia doga, mert a szívét emlegeti....
nem és ne kötekedj
Matek doga lesz?
ez most úgy szíven ütött hogy lehet megse élem a holnapot...
Szerintem meg pont, hogy nem.....csak simán beszéltél hülyeségeket!
Szokásod ?
semmivel csak gondolkoztam... baj?
Mivel akarsz Te 300-al menni?
"Biciglivel" ?
Az nem..... egy 0-val több csak, a nulla meg ugye semmi...