Cak hogy érezd micsoda hűlyeséget is akarsz felvázolom:
Milenne ha?
Sikerül megkötnöd a biztosítást egy hamis adásvételivel(nem olyangáz az csak okirathamisítás).
Vidáman motorozgatsz jön egy 10-millás BMW és jobrol telibever de közben kicsap egy villanyoszlopot is ami rádöl az utra,még egy járókelőt is fejbenyom(tűzoltók,mentők rendőrség)kint az egész banda.
Lett vagy 20-millás kár,a BMW,pereskedik a gyalogos,az elmű,tűzoltók,mindenkinek költségei vannak.
Avval kezdik hogy nyomnak egy fényképet minden jármű váz számáról,hamar kiderül hogy a te motorod bizony egy 125-ös,és hogy nem is erre a járműre érvényes a biztostás,és mivel a biztosító amúgy sem szeret fizetni,ilyen esetben még talán ők is gyorsan beperelnek a rend kedvéért.
Mennyit is spórolsz negyedévente 2000ft-ot,ugyhogy nagyon nem éri meg.
Avval kezdik hogy nyomnak egy fényképet a vázszámodrol,
...á csak azt hazudták neki az orvosok, hogy titán, ugyanis a papíron azt számolják el csak értéktelen orvosi acél amivel az én kezem is teli van nefélj az orkok tudják ezt fillérekért ők sem kockásztatnak
abban nem tud valaki segíteni, hogyha van nekem egy 125-ös rendszámos robogóm, s végleg/ideglenesen kivonatom a forgalomból s kötök rá egy 50-es biztosítást az ki bukik-e valahol?
le tudja a rendőr kérdezni vázszám alapján?
Biztos hülyeséget kérdezek de valahol meg lehet tekinteni, hogy bemértek-e? Vagy csak azután tudom magamat megnézni miután megkaptam a levelet a yard-tól? A gyorshajtós oldalon csak határozatazonosítóval lehet.
az, hogy a 125-ösökkel kerülni kell a bmw-ket...
Milenne ha?
Sikerül megkötnöd a biztosítást egy hamis adásvételivel(nem olyangáz az csak okirathamisítás).
Vidáman motorozgatsz jön egy 10-millás BMW és jobrol telibever de közben kicsap egy villanyoszlopot is ami rádöl az utra,még egy járókelőt is fejbenyom(tűzoltók,mentők rendőrség)kint az egész banda.
Lett vagy 20-millás kár,a BMW,pereskedik a gyalogos,az elmű,tűzoltók,mindenkinek költségei vannak.
Avval kezdik hogy nyomnak egy fényképet minden jármű váz számáról,hamar kiderül hogy a te motorod bizony egy 125-ös,és hogy nem is erre a járműre érvényes a biztostás,és mivel a biztosító amúgy sem szeret fizetni,ilyen esetben még talán ők is gyorsan beperelnek a rend kedvéért.
Mennyit is spórolsz negyedévente 2000ft-ot,ugyhogy nagyon nem éri meg.
Avval kezdik hogy nyomnak egy fényképet a vázszámodrol,
Ne csinálj hülyeséget!
abban nem tud valaki segíteni, hogyha van nekem egy 125-ös rendszámos robogóm, s végleg/ideglenesen kivonatom a forgalomból s kötök rá egy 50-es biztosítást az ki bukik-e valahol?
le tudja a rendőr kérdezni vázszám alapján?
köszönöm előre is!
"Biciglivel" ?