Beismerted? Mert ez sztem az az eset ami nem tartozik az objektív felelősség alá... meg nem mondom h miért.. de valaki mondta itt a fórumon is, hogy ilyenkor még létezik az a kiskapu ami régen általánosan bevett szokás volt.. közeli rokon, nem vallok rá...blabla
olyannyira, hogy én az ügyvéd is úgy járok, és igazoltatásnál azzal kezdtema múltkor, hogy pillanat, lelövöm a zenét. Nem szólotak érte, a rendszámomat nézték inkább.
Azt mondták téged keresselek, te tudsz segíteni nekem!
Azt szeretném kérdeni, hogy most voltam az okmányba megcsináltatni a jogosítványt. Amit ott kaptam papírt, hogy készülőben van, azzal lehet vezetni? Elfogadjátok?
Olyan hangerővel, hogy a közlekedés zajait meghalljad közben .de remélem nem akarsz hallókészüléket 40 év múlva ?! ( igaz addigra anyád úgyis agyoncsap.)
Múltkor kérdeztem hogy motorozás közben ha fülhallgatón hallgatok zenét az szabálytalan-e és nemkaptam egyértelmű választ de azóta is izgat... V.mi ebben jártas személy (rendőr,jogász nemtom ki) felvilágosítana?
tudom, hogy szabályosan nem lehetséges akkor részt venni a forgalomba, de a könnyebb út az lenne... tudod pohi, nyáron sokat motoroztam éjszaka is, városban nem egyszer volt olyan, hogy a rendőrök megkülönböztetés jelzés nélkül közlekedtek lámpánál...
s ha mi a körúton sétáltunk haverommal, mert elmentünk colát venni az éjjel-nappaliba, utánunk jöttek, hogy sikerült-e megtalálni a járdát...
ilyenkor az ember zsebébe a bicska kinyílna... főleg, hogyha veled egykorú illetve fiatalabb suhanc rendőrökról van szó... de érdekes, amint megemlítettük az egyik őrnagy nevét:)
akinek segítettünk kézre keríteni egy körözött srácot, egyből visszább vettek:)
amúgy visszatérve marad a műszaki vizsga, s rendszám a 125-ös runneren:)
legalább mikor utassal megyek okozok egy kis munkát ezeknek a fiatal suhancoknak, mert direkt nem utánuk, hanem előttük állok meg s ők állítanák ki a csekket:) mire én, mire fő? hát utas...
Egyébkén minden rosszindulat nélkül mondom,előbb-utóbb mindenkinek sikerül beleszaladni egy trafiba...sajnos.Nekem ez az első,biztos ezért esik olyan szarul
Nyilván én is megyek gyorsan (autóval már nem, kinőttem belőle), csak ezért nem szidom a rendőröket primitív módon. A jókívánságokat meg külön köszönöm
ezt nem értem... 50es táblánál 65, az nem 30as csekk kellett volna lennie?
a fényképem meg nem tudom megnézni, mert azt írja ki, h "hiba a rendszerben "
Azt mondták téged keresselek, te tudsz segíteni nekem!
Azt szeretném kérdeni, hogy most voltam az okmányba megcsináltatni a jogosítványt. Amit ott kaptam papírt, hogy készülőben van, azzal lehet vezetni? Elfogadjátok?
Végre megvilágosodtál
s ha mi a körúton sétáltunk haverommal, mert elmentünk colát venni az éjjel-nappaliba, utánunk jöttek, hogy sikerült-e megtalálni a járdát...
ilyenkor az ember zsebébe a bicska kinyílna... főleg, hogyha veled egykorú illetve fiatalabb suhanc rendőrökról van szó... de érdekes, amint megemlítettük az egyik őrnagy nevét:)
akinek segítettünk kézre keríteni egy körözött srácot, egyből visszább vettek:)
amúgy visszatérve marad a műszaki vizsga, s rendszám a 125-ös runneren:)
legalább mikor utassal megyek okozok egy kis munkát ezeknek a fiatal suhancoknak, mert direkt nem utánuk, hanem előttük állok meg s ők állítanák ki a csekket:) mire én, mire fő? hát utas...
de hát biztosúr, ez rendszámos:)