Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyszínen nem állították meg, szóval nem értem hogyan jöhet utólag csekk...
Beismerted? Mert ez sztem az az eset ami nem tartozik az objektív felelősség alá... meg nem mondom h miért.. de valaki mondta itt a fórumon is, hogy ilyenkor még létezik az a kiskapu ami régen általánosan bevett szokás volt.. közeli rokon, nem vallok rá...blabla
na kijött a csekk...20ropiról...

ezt nem értem... 50es táblánál 65, az nem 30as csekk kellett volna lennie?

a fényképem meg nem tudom megnézni, mert azt írja ki, h "hiba a rendszerben "
A hülye rendőrök leglább megvárhatták volna míg eléri a 60-as korlátozót
90-es korlátozásnál már "lőttek" a 108-ért?
Ha új jogsit csináltattál, nem pedig kategóriabővítést, akkor nem.
..csak ennyire 'jó minőségű" a felvétel, vagy te rontottál rajta?
Lencsevégen
nem
olyannyira, hogy én az ügyvéd is úgy járok, és igazoltatásnál azzal kezdtema múltkor, hogy pillanat, lelövöm a zenét. Nem szólotak érte, a rendszámomat nézték inkább.
Pohi!

Azt mondták téged keresselek, te tudsz segíteni nekem!
Azt szeretném kérdeni, hogy most voltam az okmányba megcsináltatni a jogosítványt. Amit ott kaptam papírt, hogy készülőben van, azzal lehet vezetni? Elfogadjátok?
amúgy ez biztos? egy fillérem sincs bírságra... lebaszáshoz meg még annyi kedvem sincs
így is süket vok... legalábbis alkalmi
Pedig itt nálam van egy "rendes" füldugó ! Szükség esetére!
..mintha füldugó nélkül olyan síri csend lenn egy átlag sisakban. Lesz itt mindenkinek hallókészüléke ha nem vigyáz
Olyan hangerővel, hogy a közlekedés zajait meghalljad közben .de remélem nem akarsz hallókészüléket 40 év múlva ?! ( igaz addigra anyád úgyis agyoncsap.)
semmi sem tiltja
Múltkor kérdeztem hogy motorozás közben ha fülhallgatón hallgatok zenét az szabálytalan-e és nemkaptam egyértelmű választ de azóta is izgat... V.mi ebben jártas személy (rendőr,jogász nemtom ki) felvilágosítana?
Amúgy visszatérve marad a műszaki vizsga, s rendszám a 125-ös runneren:)
Végre megvilágosodtál
tudom, hogy szabályosan nem lehetséges akkor részt venni a forgalomba, de a könnyebb út az lenne... tudod pohi, nyáron sokat motoroztam éjszaka is, városban nem egyszer volt olyan, hogy a rendőrök megkülönböztetés jelzés nélkül közlekedtek lámpánál...
s ha mi a körúton sétáltunk haverommal, mert elmentünk colát venni az éjjel-nappaliba, utánunk jöttek, hogy sikerült-e megtalálni a járdát...
ilyenkor az ember zsebébe a bicska kinyílna... főleg, hogyha veled egykorú illetve fiatalabb suhanc rendőrökról van szó... de érdekes, amint megemlítettük az egyik őrnagy nevét:)
akinek segítettünk kézre keríteni egy körözött srácot, egyből visszább vettek:)

amúgy visszatérve marad a műszaki vizsga, s rendszám a 125-ös runneren:)

legalább mikor utassal megyek okozok egy kis munkát ezeknek a fiatal suhancoknak, mert direkt nem utánuk, hanem előttük állok meg s ők állítanák ki a csekket:) mire én, mire fő? hát utas...

de hát biztosúr, ez rendszámos:)
Baxxatok ki a rendőrökkel. Járjatok gyalog. Félév mulva éhen döglenek.
Egyébkén minden rosszindulat nélkül mondom,előbb-utóbb mindenkinek sikerül beleszaladni egy trafiba...sajnos.Nekem ez az első,biztos ezért esik olyan szarul
Kinőtted...vegyél nagyobbat
Nem téged szidtalak,és nem is minden rendőrt..Csak nem te ültél abban a kocsiban sunyi módon:))
Nyilván én is megyek gyorsan (autóval már nem, kinőttem belőle), csak ezért nem szidom a rendőröket primitív módon. A jókívánságokat meg külön köszönöm