Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak akkor mond hogy nem menekülnél 1000rr-rel ha megnézted ezt-sport motor-videók-keresőbe man TT 1000rr-en- ennél csak jobb lehetsz!
Mellesleg azt hülyézd, akivel egyidős vagy.......
öregedj még pár évet és akkor talán nem csak szavakat tudsz olvasni, hanem megérted mi van mögötte.
Nem akarom tovább húzni, de lovagoltok szavakon és nem értitek főleg te sem, hogy mit akartam írni....
Te honnan tudod, hogy 130-140-el ment ott? Okos vagy....
Te ne gratulálj nekem, inkább próbálj meg megérteni mondatokat, ne csak szavakat láss.

A "nem veszélyeztette" kifejezésre azt értettem, hogy ha valaki menekül és egyedül van.... nem így motorozik!

Azt sem tudtad megérteni, amikor azt írtam, hogy nem védem! Szóval nekem ne osszál....
Meg te is megítéled, hogy mit és hogyan tud. Ismered? Nem..akkor te csak látod mit csinált....most. Amire én is azt mondtam, hogy hülye!

Bírom az ilyen hülyéket!
1:19-nél fékezés nélkül kb 130-140-el ment át a piroson lassítás nélkül!
Nézd meg a videót!
Ha ezzel nem veszélyeztette az utasát akkor gratulálok neked is a hozzáállásodért!
Motorozni valóban nem tud,az autókat jobbról is előzi,szerintem ezzel is veszélyeztette az utast.Több eset volt amikor a rendőr a felezőn ment megkülönböztető jelzéssel,az előtte haladó autók a szabályokat betartva jobbra lehúzódnak,oda ahol ez a pöcs előzi őket!
"platina fokozatú balfasz pólóhoz..."

Ez nagyon jó
*egyenesben
Köszönöm Pohi!

Ne értsetek félre..... nem védem! Igenis hülye volt!

Egy szóval sem bírálom a rendőrt! Sőt jól tette a dolgát!

Hülye volt a srác, mert rendszám nélkül motorozik és menekült...még ha nem is ész nélkül.....

Csak az olyanokra reagáltam, aki egyből leszólja, hogy hülye és csak egyesben tudja húzni.....
Én nem mondtam, hogy veszélyeztette az utasát, pedig egyébként de... Vagy te minek nevezed azt, hogy utassal megy bele motoros üldözésbe?
Azt se mondtam, hogy egyesben tudja húzni neki. Azt mondtam, hogy egyenesben. Van némi különbség... Biztosan jól tud motorozni, de ebből nem sokat villantott.
Nem tudom, miért állt meg és nem is érdekel. Viszont ha üres tankkal állt neki üldözőset játszani, +1 indok a platina fokozatú balfasz pólóhoz...
Szia! Gino!

Jobbulást kívánok először is....remélem hamar felépülsz.

"1. Nem egyedül volt a motoros. Nem veszélyeztette az utasát"
Azzal, hogy menekülőre fogta a dolgot, már veszélyeztette az utasát, szerintem.

2. Jól motorozik a srác, nem csak 1-ben tudja neki húzni, ahogy te mondod...
"Annyira nagyon jól nem tudhat, mert utassal is simán megléphetett volna egy FJR elől, egy 1000-es sportgéppel, ismerem az FJR korlátait és tudom mire képes egy 1000-es sportgép"

3. Elfogyott a benzin, azért állt meg....mivel tankolni indultak
"Ez igaz lehet a képekből, mert vagy benzin vagy egyéb technikai probléma lehetett, ha ezek közül valamelyik nincs akkor biztosan nem áll meg"

A kommenteket olvastam a videóknál......tipikusan megint a rendőr a szemét, mert meg akarja állítani a szabálytalan motorost. Mivel a rendőr nem látnok és nem tudja miért menekül bárki is, hát bizony üldözni fogja és jogosan, mert lehet nála akár mi is amiért nem állt meg, fegyver, kábítószer, akár lehet körözött személy is. Ez a dolga. A külföldi komment már logikusabb, mert gratulál a jól vezető FJR pilótának egy 1000-es sportgéppel való sikeres küzdelemhez.

Persze mindez szerintem
Tetszik ahogy ítélkezel a történtek ismerete nélkül.
Régi eset ez már. Elég közelről van az infó....
1. Nem egyedül volt a motoros. Nem veszélyeztette az utasát
2. Jól motorozik a srác, nem csak 1-ben tudja neki húzni, ahogy te mondod...
3. Elfogyott a benzin, azért állt meg....mivel tankolni indultak

Szóval lehet véleményt mondani, csak sokszor hülyeséget ne....
hat igen, valahogy ugy.
Én se menekülnék. Igaz, nem közlekedek rendszám nélkül és nem is megyek 200-zal.
Úgy egy hónapja láttam arra egy srácot R1-gyel ugyanígy rendszám nélkül, slick gumival. Na mondom öcsém, kezdheted vazelinezni a popódat, mert ha ezzel megfognak, szex lesz, de te nem fogod élvezni...
kommentekbol latom, hogy regi mar az eset, es nem tudom, a pontos tortenetet, mindesetre en nem menekulnék motoros rendor elol. cbr 1000-rel sem.
Ha jól tudom, ez volt az, amikor a rendőr melléállt és lenyomta neki a vészleállítót, többször is. Tipikus példája annak, hogy ezres sportmotor van, tudás viszont nincs. Ha tényleg akkora spíler lett volna a gyerek és nem csak egyenesben tudja húzni neki, a rendőr az életben nem fogja meg...
Igen, de lényegesen egyszerűbb fordítva: előbb műszaki, és a kész papírokkal menni a Zokmányirodába.
miért ne írnák? hogy vizsgáztatnád le, ha nincs a neveden?
Igen.
műszaki nélkül is átírják?
ne,m, ha megvan(nak) a be nem jelentett adásvételik, az is elég, öcsi is vett így motort, az a lényeg, hogy meglegyen az közted, és uccsóra bejelentett tulaj óta az összes időre az aktuális tulaj. aztán vagy kapnak valami bírságot vagy nem, inkább nem szoktak. neked meg simán átírják.
egyszer volt már erről szó de nem találom

haver vett egy terepjárót vagy 6 éve, át sem iratta mert csak a tajgán használta, ha most ezt én megvenném akkor ki kell fizetnem az elmúlt 5-6 év adóját és biztosítását?
átiratni csak műszakival lehet? műszakihoz meg ugye kellene a kötelező?
Hello!

Ha megvan a kép arról hogy gyorsan mentél akkor már felesleges lassítani. Sorozat készül és rajtuk van minden adat amivel rád van bizonyítva a bünti jogossága. Nekem van olyan fotóm ahol a kocsim bal első lámpája és a balos visszapillantón kívül szinte minden takarásban volt, de a tempót mégis belőtte és utánna szépen lelőtt amikor már 120-al mentem(autópályán) és látszódott a rendszámom. Ja és ezt kb 700méterről csinálta meg! Az eset végeredménye -45eft volt
Sziasztok! Volt egy traffi szentendren. Szembol mertek (kva gyorsan mentem:)) es amikor odaertem, kedves rikitosarga ruhas baratunk odarorohant es megforditotta csak miattam az egesz berendezest, h csinaljon egy barati fenykepet a rendszamomrol. Ami feltehetoleg sikerultm is neki. De ahogy meglattam h mire keszul belesatuztam es sikerult emberibb tempora mersekelni a sebessegem: ). Szerintetek baj h amig szembol nezett, gyorsan mentem? Koszi, szeles utat, gumifakat...
amit én tapasztaltam:60felé menet egy100as táblánál szoktak mérni autóból.csak akkor veszed észre,ha már ott vagy mert pont kanyarodik a pálya.van ott valami szervízút kihajtója,ott szoktak állni.
Megyeri hídon,és a nullás M3-ig bezárólagos szakaszán gyakran van mérés,nagyon nem ajánlott ott a száguldozás!
M3 mennyire kedvelt vadászterület? van esetleg kitelepített kütyü,vagy valami trükk arra?