Szia!
Jól megy az az ezeréves sólyom!
Lényeg, hogy amikor utánad fordultak, akkora már remélhetőleg sebességhatárra, vagy az alá lassítottál.
Ha több képből rakják össze a határozatukat,(értesítés nélkül, egyből csekkel) akkor levelezz velük egyet 5000 -ért.
Fontos, hogy rendszám, és sebességtúllépés egy fényképen ne legyen..
Én benne vagyok a Star Wars 7 - Támadnak a LIDAROK akcióscifibe
Addigra kellene valami speckó szemüveg, ami 750-950 nanométerig véd,mert "jólképenlézerszexeljük" egymást
(na ez a Mission Imposibble ,ilyen szűrőt senki sem gyárt)
Trükközni csak a Fama-val van értelme, az scs-el úgy sem igazán tudnak zsonglőrködni az apró ford fiestában
idén már lemaradtunk a motoros balhéról, de akkor tavaszra összeszedünk egy monstre napot: csak motorok + az összes, itthon használt blokkoló, és szanaszét lőjük egymást lézerrel, mintha Star Wars 7-et forgatnánk...
Tavasszal kellene egy olyan fáma 2,fáma3,scs103 motoros tesztet,amiben mindenféle galád trükkös mérést ki tudnák vesézni, amit motorra el lehet követni.
Már összeszedtem a nyersanyagokat ami konzoltartókhoz kell,jó pár elhelyezést végig próbáltam már, de még mindig vergődök a végső elhelyezésen hátul.
Leginkább a farokidom tetejére gondolttal nem tudok összebarátkozni,de van rá fél évem,hogy megerőszakoljam magam
Ugyan a motorokkal nem tudtunk részt venni, de autót mértek a Fama III és SCS-103 -mal
Három fejjel 500 - 0 méter között teljesen fogható a Fama III, és az SCS-103 is a hetven méteres mérési ponton. (autó: VW Golf IV.)
A Fama rendszámot ill, hűtőrács-motorháztatő találkozás pontot mért, középen, az SCS-103 állványon, automatán volt, az út mellől mérve, ahogy a rendőrségi gyakorlatban is.
Egyszer lefoglalták pár hétre a kollégám motorját, mert babrált a rendszámmal. Végül "olcsón" megúszta, valahol ötven körül fizetett - bár akkor még (úgy tudom) ez még nem volt bűncselekmény.
Egy kérdésem lenne: Megyeri-hídon "ballagtam" tegnap át és a traffipaxos kollégák utánam fordították műszerüket.
Így is tudnak mérni - gondolom szemből már bemértek - vagy csak a rendszám miatt akartak hátulról is egy felvételt?
Jól megy az az ezeréves sólyom!
Lényeg, hogy amikor utánad fordultak, akkora már remélhetőleg sebességhatárra, vagy az alá lassítottál.
Ha több képből rakják össze a határozatukat,(értesítés nélkül, egyből csekkel) akkor levelezz velük egyet 5000 -ért.
Fontos, hogy rendszám, és sebességtúllépés egy fényképen ne legyen..