Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Jól megy az az ezeréves sólyom!
Lényeg, hogy amikor utánad fordultak, akkora már remélhetőleg sebességhatárra, vagy az alá lassítottál.
Ha több képből rakják össze a határozatukat,(értesítés nélkül, egyből csekkel) akkor levelezz velük egyet 5000 -ért.
Fontos, hogy rendszám, és sebességtúllépés egy fényképen ne legyen..
Én is!
Válaszoltam
Papa volt, de

Pillantsunk rá a postánkra!
Azért én láttam már embert nagyon fineszesen mérni FII-vel... és ezeket is használják még pár helyen
Akkor szerintem nem nagyon tudtak levideózni...
Ekkora sebességnél nem egyerű a rendszámot elkapni...
én ha jól tudom nem vesznek el jogsit. Vagyis hát akik eddig meséltél annak nem vonták be. Pénzbírságot szabtak ki és nem is kicsit...
Én benne vagyok a Star Wars 7 - Támadnak a LIDAROK akcióscifibe
Addigra kellene valami speckó szemüveg, ami 750-950 nanométerig véd,mert "jólképenlézerszexeljük" egymást

(na ez a Mission Imposibble ,ilyen szűrőt senki sem gyárt)
Trükközni csak a Fama-val van értelme, az scs-el úgy sem igazán tudnak zsonglőrködni az apró ford fiestában
idén már lemaradtunk a motoros balhéról, de akkor tavaszra összeszedünk egy monstre napot: csak motorok + az összes, itthon használt blokkoló, és szanaszét lőjük egymást lézerrel, mintha Star Wars 7-et forgatnánk...
Ez biztató,de trükkös mérést próbáltatok?

Tavasszal kellene egy olyan fáma 2,fáma3,scs103 motoros tesztet,amiben mindenféle galád trükkös mérést ki tudnák vesézni, amit motorra el lehet követni.

Már összeszedtem a nyersanyagokat ami konzoltartókhoz kell,jó pár elhelyezést végig próbáltam már, de még mindig vergődök a végső elhelyezésen hátul.
Leginkább a farokidom tetejére gondolttal nem tudok összebarátkozni,de van rá fél évem,hogy megerőszakoljam magam
Nem hiszem, hogy be tudtak mérni, aztán majd meglátod. A pénz a lényeg......a jogsi marad.
Ugyan a motorokkal nem tudtunk részt venni, de autót mértek a Fama III és SCS-103 -mal
Három fejjel 500 - 0 méter között teljesen fogható a Fama III, és az SCS-103 is a hetven méteres mérési ponton. (autó: VW Golf IV.)
A Fama rendszámot ill, hűtőrács-motorháztatő találkozás pontot mért, középen, az SCS-103 állványon, automatán volt, az út mellől mérve, ahogy a rendőrségi gyakorlatban is.

Elég lesz a két fej a motorra...
az fasza!
akkor várhatod a postás Józsit!
80 helyett 190
Azigen! Mennyivel mentél szabad tudni?
Köszi!

Sajnos erre számítottam.

120%-os sebesség túllépésért elkérik a jogsit vagy "csak" 300.000.- ?
Tud az mérni oda-vissza, szerintem szemből lekaptak aztán hátulról már csak a rendszám kellett.
Egyszer lefoglalták pár hétre a kollégám motorját, mert babrált a rendszámmal. Végül "olcsón" megúszta, valahol ötven körül fizetett - bár akkor még (úgy tudom) ez még nem volt bűncselekmény.
Szia Pohi!

Egy kérdésem lenne: Megyeri-hídon "ballagtam" tegnap át és a traffipaxos kollégák utánam fordították műszerüket.
Így is tudnak mérni - gondolom szemből már bemértek - vagy csak a rendszám miatt akartak hátulról is egy felvételt?

Köszi a válaszodat.
Vajon miért? .
Az a csávó bajban van ha pinyó a főnök.