Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy a tiszteletre méltó kolléga mondja a vallás és a pénz nagy úr. környezetemben is így zárultak ügyek. a busz mögül kiugrott anyóka és a 636-os feküdt. természetesen gyorsan ment lett a jelszó. de a helyszíni szemle során visszakoztak mert pont ott marták az aszfaltot és egyben lépésben tudott a rendőrmotoros is menni . 8-dik tárgyalás és sok tanú mire fele-fele lett az eredmény. ráadásul a busz átment az első futóművön.
50-50%-ban fogja kihozni a bíróság és egyik félnek sem fizet a biztosító....ez az általános eljárás, a biztosítók-bankok igen nagy urak, államok az államban és nem szoktak ellenük ítélni legfeljebb piti összegeket....szerintem nem az "ellenfeled" szórakozik hanem a biztosítók a háttérben mint általában....
megmérték a féknyomodat vagy esetleg ahol kidobtad a horgonyt attól a ponttól mérték a becsapódás erejét. a másik szakértő azt mondaná 72,4. Zsanettnál tágulást mértek de itt, a motoros a hibás
7 hónapja írtam itt a balesetemről. A lényeg, h a helyszínelők és a tényleges szemtanúk véleménye szerint sem mentem gyorsan, mégis kirendeltek egy szakértők, aki megállapította, hogy 71-el mentem 50 helyett... Én védett útvonalon mentem, kijött elém egy kocsi. Nyilván a rendőrök szándékosan akartak beszopatni, de az lenne a kérdésem, ilyen esetben mire számíthatok. Ha nem hozzák ki bűnösnek az autóst érdemes-e bíróságra mennem? Hangsúlyozom, a 3 tanú aki látta a baleset elmondta, h nem mentem gyorsan, és a helyszínelők szintén, ők bele is írták a papírokba, h az autós a hibás. Ebbe mennyire kavarhat bele a szakértői?
Nem mert eltilthat kategóriától, minden kategóriától x időre és minden kategóriától örökre is, bár ez már bíróságos hatáskör általában és visszaesőknél alkalmazzák, főleg ittasoknál.
én azt hallottam hogy a utánfutón felülsz a lespaniferezett motorra a ponyva alatt akkor megszondáztathat a rend-őre és elveheti a szüzességed.
nem
Üdv.Valkitöl halottam hogy aki betöltötte a 18.adik életévet az vihet segédmotoron is utast.ez igaz?
alapból a járművezetéstől eltiltás megy ki, csak kérésre a kategória, nem?
Attól függ mi van a határozatban. Járművezetéstől eltiltás (szóval mindentől) vagy járműkategóriától eltiltás (csak x kategória).
többször csak a kabát kopott rajtam és az nem semmi.
Üdv

A1es jogosítványomat bevonták 2 hónapra, és nem tudom hogy használhatom-e addig a moped jogsit.
Szerinted?
Nem fizettem be :) 1 éve nem küldtek még semmit. Tanuló vagyok. Hirtelen kurva ideges lettem. Amugy tényleg nem rossz dolog a mellény én is használtam már. Sokkal jobb másokon is látni messziröl kitünik h. valami van ott vagy valaki.
Értem!
Viszont ha balekság is,én a 35-40 fokban sokszor még a cordúrát is a fogason hagyom,a bőrcuccról nem is beszélve,ilyenkor jön jól ez a mellény,térd és könyök védők.
én is bőrkabátban motorozom nem vennék rá protektort. a látványnak nem tesz jót. a dzsekin van narancs csík a szokásos márkajelzés.
..nem csak fényvisszaverő ruházatot ír elő a szabály? Mert bennem valahogy így maradt meg.. és eddig nagyon jól elvoltam a kabátba varrt fényvisszaverő csíkokkal.
Nem értem a célzást,miért is?
a csopperosok oda lesznek érte.
A témával kapcsolatban egy kis reklám....
Aki akarja autóban is hordhatja
Ha a dollár nem erősödik,32.000 jó magyar forintért lehet egy ilyened, ha beleszerettél értesíts!
hosszú egyenesben lefújja a szél rólam és az útszéli fán landol kurva szar bürruhába fát mászni.
Nálunk az iparterületen kicsit elcsaptak egy biciklist... azóta mindegyiken ott a mellény.
hű, akkor én egy alulképzett motoros-gyalogos vagyok. nem is tudtam, h egyáltalán kötelező a mellény bezzeg izzókészletem volt az ülés alatt
Igen,én is láttam már nem egy motoros csapatot,akiknél jellemzően az első és az utolsó emberen rajta a sárga mellény.
Meg jó pár robogóst és kerékpárost aki mindig hordja a mellényt.

Vak, vezetés közben telefonáló,tükröket nem ismerő ember ellen a sárga mellény és a xenon se véd,sajnos.
Nme véletlen, hogy főleg az északi országokból érkező motorosokon citrom/narancssárga kabát és rikító neon Schubert C3 van ők már tudják azt, amit itthon a kendács-xenonnal próbálnak megsejteni...