Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én általában az autó tetejét célzom, mert ott kapja el leggyorsabban a mérést........van aki a rendszám környékét.....

Egyébként ha fejre lőnék ugyan hogyan derülne ki hogy attól károsult a látása? Ez butaság...bizonyíthatatlan, hacasak ott előttem meg nem vakul és az árokba hajt, ennyire viszont nem káros szerintem a sugár.....+ előtted a szélvédő ami megintcsak tompít.......én is szélvédőn át mérek, tudom, hogy így gyengébb a sugár mint ha nyílt terepen mérnék.
ja, a belsőbe a szélső teli kamionnal. láttam én hogy ki van írva hogy útjavítás 80 de az első digitábla messze van a felüljárótól ott 110 és mire a második táblát is láttam már 90 körül mentem de a teherautók hátterében akkor vettem észre a háromlábút tisztára mintha földmérők lennének.
sőt, ha olyan helyen laksz, ahol nem nagyon van mi tcsinálni közmunkásoknak, akkor lehet simán beírják, h voltál, és kész
le is ülheted, 2-3ezer per nap, baracska, vagy napi 5ezer közmunka
0-áson jöttél, rá az 5re?
Pedig itt se kéne mást csinálni, mint amit sztálin csinált mikor a szavazásokat meghamisitotta... nem ölt le senkit hogy rászavazzanak, csak éppen a 90/10% arányt ami ellen volt megforditotta... itt is azt kéne, az ilyen parkolási, 30 helyett a 4 sávoson 48 al menő ügyeket elvetni az ilyen kis senkiházi gyerekgyilkosokra meg kötelet, és a probléma máris megoldodik, boldog az ország. és csak a hozzáállást kéne mgeforditani!
Ma reggel kapott papírt az egyik kissrác, 30 000 Ft, indoklás: a saroktól (nem volt sarok, tehát az íves forduló képzeletbeli meghosszabbításától) számítva nem volt meg az öt méter, ahol parkolt.

A legszebb: egy nem egy kereszteződés, ahol tényleg veszélyes és nem látnak ki tőle kihajtáskor, hanem egy zsákutcába fordult be, ahol építési törmelék stb. volt, így a kombi autó hátulja valóban nem volt öt méterre a képzeletbeli metszésponttól.

Ez 2010-ben a "rendfenntartás" - napi húsz alkalommal, harmincezer forint bevétel egy mérőszalagból, meg egy digitális fényképezőből.
(Csak halkan: azt a mérőszalagot, a fényképezőt és az autót, amivel kijött fényképezni, azt is ilyen lóvékból szedték össze, ugye? Közben a tizenhat éves .......kölköt meg felmentették, pedig tökre meghalt az osztálytársa, akit leszúrt. Persze ez csak garázdaság, és a szakértő jól elmagyarázta a bírónak, hogy a halef azért volt nála, mert a menzán életlenek a kések, és ez tűrhetetlen... a gyerek tesója 11 éves... négyszeres visszaeső, betöréses rablás.)

Kis magyar valóság.
fellebbezésnek helye nincs, eleve ugy irjátok hogy a részletért sirtok, nem az elengedését.. de amugy meg kurvára elolvassák mit irsz, mert én azt irtam hogy a cukorbeteg nővéremmel élek egy háztartásban, meg anyámmal, és nehezen jövünk ki a fizetésből 3an

Mire ők azt válaszolták hogy megadják a részletfizetést, mert a cukorbeteg hugomat egyedül nevelem!

De azért köszi!
én is montam mindent,hogy munkanélküli vagyok,7éves kislány édesapja.stb.........hogy 60ezret legalább részletre adják meg ...............nem nyert kikelett pengetni
én is erre gondoltam elég fixáras a dolog átolvastam a törvényt. itt is van sorstárs dögivel úgy látom.
én is most kaptam csekket 30pénzről. Az áll a papiroson, hogy kifogásnak nincs helye. Szerintem fizesd be és máskor figyelj jobban.
ok köszi
Jó reggelt BearDr.
tegnap szívhez szóló levelecske. 80 helyett 110 a táblázatban 30000 pénz a díjtétel. a kérdésem az lenne hivatkozhatok-e arra valamilyen levélben hogy még soha nem büntettek és szegény vagyok. ez az m0-áson az m5 becsatnál és a kijelző írta ki nem volt tábla. folyamatosan lassultam és a felüljáró építők között voltak elkeveredve. köszi a választ.
na, visszaolvasva kicsit:
Nyilatkozz egy pár sorban, hogy te vagy az üzembentartó, de mellékelj mellé egy papírt, amit a srác aláírt két tanú ezt igazolja, hogy ő vezetett a kérdéses időpontban. Ennyinek elégnek kell lennie.
tanú is kell 2 darab.
jah, persze hadd jöjjön. típus, évjárat, alvázszám, és persze hogy mi kell hozzá.
a kocsim futóműve
alkatrészt én magam szoktam megoldani, ahhoz nem kell szerviz. ugyanazok a költségei mint a saját, E-modellemnél: 10EFt az olajcsere, láncszett kb. 45 000 kilométerenként kell, munkadíjjal kb. harminc rugó, a fékbetétek nálam húszezret mentek el, azok 15 körül vannak párban, ha minőségit akarsz. ha valamilyen 2CT gumit veszel, az hátul is elballag tizenötezer kilométert.

Én mást nem cseréltem a hatkilóson a szűk ötvenezer kilométer alatt, a fogyasztása meg szigorúan csuklófüggő: négy és hét liter között bármi lehet, ha nem hajtod 120 fölött, akkor inkább a 4-5 liter közötti a jellemző.
nekem is max a mia nevére menne vagy majd a baronban veszek majd
uh tényleg, a lapodon lévő mailcímedre küldhetek levelet? hogy mit és mennyiér mondtak a szervízben? nagyon sok pénz, nagyon beleszól h mikor lesz motorom megint, úgyh a legolcsóbb megoldást kell megtalálnom, ebben segíthetnél, hogy van-e olcsóbban cucc, meg nem drága-é a szervízdíj.
bonus: pár napig még megoldható, hogy a 450-es ár "véletlenül" tartalmazza az átírás költségét is de ez tényleg csak pár nap.
Egyszerű személyi hitel. Épp vasárnap hívott a legutóbbi érdeklődő, ő is így fogja megoldani (feltéve, hogy lesz olyan családtag, akinek a nevére vehet fel. ő maga nem egészen van bejelentve... )
valahogy jóól be kéne hitelezni az yenki kawát
mond meg hol van had vágjam pofán
meg tiszteltél hozzászólásoddal és én kérek elnézést hogy férevezettelek aprócska hibás szlengemel de az ügy megoldódik és én továbra is büszkén szeretlek tovább