Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szervizünk vállalja, 1-2 órás meló, ennek megfelelően 6-7000 forint környékén van - kérlek egyeztess időpontot velük, ha beszerelést is szeretnél.
köszi, a kormányon végülis eddig csak egy szivargyújtó volt...a gps a csavarba van rögzítve..hm, akkor elférhet...
beszerelést is vállalsz? motorra autóra?
Van egy 22-es átmérőjű kormány a Bandin ugye, amire a világ összes bicajos/motoros kiegészítőket gyártó cége készít konzolt, fillérekért - és már meg is oldódott.
Általában jól látni a LED-eket, és kb. 110-ig hallani is, zárt sisakban.
Egyik is mimnek ez a rendszáma a BMW_E30-on...
még 1 kérdés, ledekből látni a visszajelzést? mennyire látható? napfény miatt pl
pl. csupasz bandi műszerfala, 2 óra az csók...érdekes lehet oda felrakni...hmm
A központi egységnél is nagy segítség ez az új konzol, illetve a 3M-es dupla tépőzár: eddig minden motorra fel tudták tenni gond nélkül. Külföldön én le szoktam venni a központi egységet, és leragasztom a fejeket.
Ilyen a konzol felszerelve:
Kutya, motorra, főleg csupaszra, hogy a fenébe lehet felrakni, nem is a fejet, hanem azt a központi visszajelző egységet?
A másik kérdésem az, hogy mit csinálsz, ha olyan országba mész, ahol tiltott, le kell szerelni a központi egységet, ez mennyire mobil? Mert a fej megléte, gondolom önmagában nem lenne gáz.
A központi egysége is más, két bemenettel.
Szia!
A két fejes blokkoló megegyezik a három fejessel minusz egy érzékelő,vagy maga a központi egységen is csak két szemnek van csatlakozási lehetőség?
mára is elég a jóból,húztam dódozni, szponzorálnom kell magam
na ugye,milyen szépen fel lehet 3 db fejet rakni rá függőlegesen,így már helikopterből se tudnak megmérni
Micsoda ötlet: vajon hányan fognak ezért kérni III - 111 rendszámot magának ?
ha szponzorálod,benne vagyok
hát igen,mondták már egy páran, hogy túlzásokba esek néha

de júliusban volt egy 200+-os traffimellett elhúzos és blokksikitos élményem,de a mai napig még nem jött csekk
,na ekkor gondolkoztam el egy kicsit,az updaten
Rakd ki a rendszámodat Kyo fejekkel,az a tuti védelem...
te nem viccelsz ha megvan, egy fényképet mindenképp kérünk: ezt még a Cobra 11 se tudja majd befogni, SemirGerkhan bekaphatja
Spityu,nekem 2 szett lesz a motorom,ebből 2 fejes a régi,és most jön majd az új 3 fejes.
Így összesen 5 db fej lesz fent,az hogy milyen elosztásban,arra még aludnom kell,de erősen hajlok 1 elől,4 hátul megvalósítására.

(csak egy tipp)
Érkezik a levél.
Bocs de ha csinálom akkor már úgy akarnám h biztos jó legyen! Ha hátul az 1 fej nem tudja teljesen levédeni (amit még ti sem tudtok biztosra) és ugyanúgy jön a csekk akkor kidobott pénz! Dobj már 1 mailt hogy összesen akkor mennyi lenne a konzolal együtt! Bocs még1X a kellemetlenségért!
Megoldható persze, már csak azzal a pár emberrel kell beszélnem, akit elküldtem a tegnapi "biztos, hogy megveszem a kétfejes blokkolót" leveled miatt
Jöhet ugyanúgy a foglaló, a hét második felében érkezik a készülék - konzolt Te is kérsz hozzá?
Beruháznék inkább 3 fejesre ha megoldható!?
mivel a Tied kétfejes, ahhoz sajnos nem - az általad lefoglalthoz képest 20-25EFt a különbség.
értem! az enyémhez hozzá tudunk csapni még 1 fejet? illetve mennyivel lenne drágább?