Éppen ezt fogjuk kideríteni: mivel az autó alig 1,80 szélességét tökéletesen védte a három fej, a motor 75-90 centijét két fejjel tökéletesen le kell hogy fogja.
Az oké, hogy már jelzi 1500 m-ről de medig tudja levédeni? Ugyebár motorról beszélünk és a háturól mérést kellene tökéletesen védenie! Tehát ha elhúzok egy trafi mellett és hátulról rámlő akkor mi van?
Három fejjel (autón) az SC103-at is, motoron (elvileg) két fejjel is képes blokkolni - épp most készülünk tesztelni.
(ha szemből mérnek, akkor már 1500-1600 méterről jelzi az SC103-at, tehát onnan egy fejjel is "védve" vagy - épp pár hete teszteltük le (spontán ) Várpalotán )
Pont az előbb nézegettem hogy hogyan is fogom hátra a 3 vagy 4 db fejet felvarrni,ez a konzol meggyorsítaná a felrakást.
Szinterezett vagy eloxált a tartó felülete?
2001-es... de éppen lökös ezen is van. Mondasz valamit, a csomifedél mögött keresztben pont van egy fólia, ha más nem, felragasztom arra. Az ajtón meg behúzkodom a drótokat. Oszt ha megtiltsák, akkor gondolkodom valami komolyabbon. Kösz a tippet
Én nem faragtam, simán (vagyis randán) felszögeltem a hátsó lökösre - a f..szom bánja, hogy néz ki, nekem még egyszer nem jön sárga csekk
Ha a régi (88 - 96) Passat, akkor tudok segíteni: Ákos autójára pont most installáltunk egy 3+3 megoldást, előre-hátra.
Baeg, én meg vettem egy másik használt vasat. Benn van a detektor meg a G8 elöl, a háccsó fejek meg a garázsban figyelnek . Nemtom, hová faragjam bele a rohatt passzátkombiba
Akkor nem kell robeszt venni, ha nem fér bele a keretbe. Én 80-ért vettem a friss műszakis 125-ös Laverdát, az pont kétszemélyes és nem drágább, mint egy szép állapotú robogó.
(ha szemből mérnek, akkor már 1500-1600 méterről jelzi az SC103-at, tehát onnan egy fejjel is "védve" vagy - épp pár hete teszteltük le (spontán ) Várpalotán )
Ez a lézerblokkoló az sc 103- at is tökéletesen tudja blokkolni vagy csak a fama II-III-at
Köszönöm O32]
Szinterezett vagy eloxált a tartó felülete?
Ha a régi (88 - 96) Passat, akkor tudok segíteni: Ákos autójára pont most installáltunk egy 3+3 megoldást, előre-hátra.
35 000 Ft helyett 26 000 Ft.